41

кк

преди 7 години

Тази фамилия е под чадъра на дпс, ако проговорят някои и друг турски депопат ще изгори !

40

гражданин

преди 7 години

Не мога да си обясня как държавата е неспособна да се справи с едни примитивни същества, изживяващи се като феодали, незачитащи закона и правата на хората. Но най - тревожното е че тези хора са представителите на власта. Те се избират, те разпределят бюджетни средства, те колят и бесят в буквален смисъл. Няма държава и това е. Кога ще видим тези *** в затвора!

39

Анонимен

преди 7 години

Toja urod i sina mu do jivoten satvor tova sa pristapnizi ubiizi krali pari prsvst se na mutri urodi sa tova

38

чудо за три дни

преди 7 години

този филм вече сме го гледали. През 2015 така показно арестуваха местния мафиот -лихвар в един град с атомна централа наблизо, след 3 месеца вече се разхождаше на свобода.

37

Blago

преди 7 години

Ще си плати с парите, които е изкарал с пот на челото и ще продължи да прави това, което е правил и до сега. Неведнъж сме били свидетели на този казус.

36

АХА

преди 7 години

ТОЯ Е ЦВЕТЕ ПРЕД КМЕТА НА ПЛОВДИВ

35

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ БО..ЛУК ГО БАСТИСАЙТЕ НАПРАВО, НЕ ГО ЧАКАЙТЕ!

34

Чоко-Боков

преди 7 години

Тоя се е помислил за много специален :D Селяндурщина голяма!

33

Тиквата

преди 7 години

Днес Чоков , утре а дано Борисов !!!

32

Анонимен

преди 7 години

Това Цветанов ли е

31

Анонимен

преди 7 години

Чорнами делами или про руски бандити превърнаха България във огледало на Русия.Руски бандитски капитали се раздават като бързи кредити а при не връщане се пращат мутри за побой и изнудване но за сметка на това са овластени в закони .После да не се чудите защо пенсионерите карат на мляко а болните теглят кредити за лекарства и празници? Ето това е руската мечка,руската чу-*** която е налазила БГ вече 100 г

30

Прах в очите

преди 7 години

Тези операции са нормални и се правят фирмално, така след ареста и една оправдателна присъда Престъпника излиза чист и изпран , и може вече чистичък да започне всичко на ново!Това е като с изпраните пари!

29

Анонимен

преди 7 години

Постановка,ще го пуснат оневинен.

28

Анонимен

преди 7 години

29, ТИ СА О Ф Е К А Л И , АМА ЕЙ ТЪЙ ПО ЦЕНКО ЧОКОВСКИ- ЛИЦЕМЕРНО, ПРОТИВНО И ГРОЗНО. ЧОКОВЦИ СА БСП И ДПС-МИЛИОНЕРИ КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ НА БЕДНИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ, ЦЕНКО Е УМАЛЕНИЯ МОДЕЛ, КОЙТО СЕ ТЕСТВА НА МЯСТО, А ДРУГИТЕ ОПРОПАСТИХА БЪЛГАРИЯ. СЕГА ДА ПИТАМ ГЕРГОВЦИ И ДОАНЦИ КАК ПРИЕМАТ ИНТЕРНАЦИОНАЛА СИМВОЛЪТ ХИМНЪТ НА СОЦИАЛИСТИТЕ- НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА, ПОТИСНАТИ И УГНЕТЕНИ- СЕГА КАТО СА В НАСТЪПЛЕНИЕ ЛЕВИТЕ СИЛИ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

27

Анонимен

преди 7 години

Чоко и Боко в затвора!

26

Анонимен

преди 7 години

Да сте чули някога някъде в БГ където има голяма битова престъпност да е разследван кметът, че я прикрива и защитава ?. Не. Няма и да стане това но там където кметът защитава имотите и спокойствието на хората веднага му се скроява номер. Знаете ли колко пъти Чоков е преизбиран за кмет на Галиче и защо ?. Поинтересувайте се и тогава пишете, това се отнася най вече за наркоманите от София.

25

Анонимен

преди 7 години

За тези хора и белите гарги знаят, че са престъпници, от БОП-а сега ли загряха? Писна ми от циркаджийски истории в тая държава... Докато не изкореним двойния стандарт и корупцията, ще ставаме все по-зле! Нали е казано "Блага дума, 100 врати отваря", при нас обаче е "Ти знаеш ли кой съм аз?"...

24

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте... Ценко и синът му са невинни. За това една условна присъда ще дойде добре....

23

Цоко

преди 7 години

Хаирлия да е! Тая година Чоко, догодина - Боко... а след 100-200 години ще настигнем и Румъния.

22

Анонимен

преди 7 години

Голяма прилика има и с Цветанов!