16

груйо

преди 7 години

аз пък карам на пръдня за 68 стинки

15

Gotin

преди 7 години

Неделя 21.05.2016 - 1л газ на Еко в краен квартал в Пловдив струваше 0,79лв.; в по-централна Еко в Пловдив 0,72лв. а в София на Еко 0,88лв. Във Варна сигурно ще е още по-евтино!Айде сега тоя експерт да ми обясни на какво се дължи това? На пазара ли или че ни правят на ***?

14

Анонимен

преди 7 години

То в километри и в литри е много различно, хващаш София - Слънчев бряг през лятото и попадаш в задръстване от Бургас до Слънчев бряг....

13

Анонимен

преди 7 години

И защо да зареждаш в Гърция, когато от ГКПП Илинден до Керамоти са 145км.?!С пълен резервоар мога да измина 700-800км.Друг е въпросът ако решиш да правиш кръгчета на Тасос, че да зареждаш гориво в Гърция. Обиколката му по околовръстното шосе е към 95км. Нека авторката да сметне колко обиколки трябва да се направят, че да не ти стигне горивото до БГ.

12

Анонимен

преди 7 години

До морето и назад: 130 лвТва требе да е важи само за софиянцищот ний другите не сме човекплачете за едно хубаво дело за дискриминация по географски признак

11

Хетфийлд

преди 7 години

И това какво ни интересува, нас обикновенните хора, след като УЖ сме бедни и постоянно ревем, че нямаме пари?

10

Анонимен

преди 7 години

За тези избори много трудно ще ви мине номерът...шъ знаш...

9

1

преди 7 години

Преди ден се върнахме от Халкидики - бензин 95 е на 1.396-1.455 евро за литър или грубо 2.8-2.9лв/литър. Но пък бензина е истински, а колата върви много по-гладко в сравнение с "евтиния" български бензин. ;)

8

Анонимен

преди 7 години

Поскъпването на горивата е по пазарни причини, убеден е експертА аз съм МАРСИАНЕЦ!!

7

God

преди 7 години

До АнонименАбсолютно. Личи си, че авторката никога не е пътувала до Гърция. Като заредите преди Кулата, спокойно отивате до Уранопули и обратно с бг-гориво. Ако карате някоя много мощна кола, може да се наложи да заредите малко на връщане, но това е изключение. Колкото и да струва горивото в Гърция, там винаги е за предпочитане пред България. Sad but true.

6

тъпак

преди 7 години

аз съм ***, и все пак съм по-високо от интелектуалното ниво на журналята тук, като айфеловата кула над Champ de mars . . . . някой картел е платил тука, да ни "известят" че щели пак да ни крадат ... УАУ, каква изненада . . . ..

5

Анонимен

преди 7 години

кой зарежда в Гърция като ходи до Тасос?! какви глупости се пишат тук не е истина. Само да спомена, че 95 в Благоевград е 1.87! В Сандански или Гоце Делчев като напълниш и забравяш за гръцките бензиностанции. Т.е. излиза по-евитно отколкото до нашето море.

4

Анонимен

преди 7 години

Напишете киолко струва ако зареждаш от Варна. Картелите ги знаем...много са пазарни, ама само за тех си!

3

Факт

преди 7 години

Пазарните причини - картела между големите вериги бензиностанции. По-пазарна причина за високите цени на горивата в България от картела няма.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво бе, до Тасос 123 лева, в сравнение с 127 лева до Варна, при това с по-скъпото гръцко гориво.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво, на мен до остров Закинтос ми е 150лв горивото. В едната посока.