7

тази ли бе, тази ли?

преди 7 години

Моля, напишете и че този текст е писала чистачката на офиса, а не астролог!Откакто разбрах, че съм "подхлъзнала" ЖЕСТОКО един от най-, най- сътрудниците ви в майтапчийски чат ХА,ХА,ХА и сега това ми се сервира като реални преживявания - Некакъв син, некакъв суинг и некакво дилдо и ... пр. (никога не съм виждала толкова на*дупени мъже в живота си след вашите внушения) не ви различавам от жълтините.Не без удоволствие установявам, че не го правя само аз :)))Милите ми долнопробия!

6

Анонимен

преди 7 години

До Лъв"Непознахте" "мойте познати който" "Амаче"Ти си по-зле и от астролозите.

5

Лъв

преди 7 години

Непознахте, нищо от написаното не е вярно... не само за мен, а и за мойте познати който хич не са малко.... Амаче сте смешни.

4

Анонимен

преди 7 години

В 21 век хора пишат и четат за зодии, положението си е таковало таковаата.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами какво да ви кажа..за близнаците не съм сългасен..може и във всяка зодия да си има изключения, но брат ми е Близнак. Аз такъв човек не познавам. На 35 години е и от 15 години е из Европа. На 20 стана от масата и напусна семейството ни както си ядяхме- каза: отивам в Гърция. Живя там 10 години хвана ги кризата и се прибра..започна ранота тук за 800 лева заплата и ми вика на втория месец..ще се скъсвам за тез и ще дават 400 евро? Не съм роден за тази гавра..и сега е в Германия. нека да не взима

2

Анонимен

преди 7 години

Муахахахахахахахахаха...Зодия Близнаци- страх от взимане на решения!!!!!Мъааахахахахахахахахаххахах...Това е зодията която поради своята функция да се преобразява...винаги взима решения първосигнално, след това осъзнава че е сгрешил си мени мнението и взима друго крайно решение. както се казва спариите на близнаците не можеш ги проследи.

1

Анонимен

преди 7 години

ГЛУУУ-ПОООООО-СТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!