9

Притеснен

преди 7 години

Притеснявам се да не попадна на такава като приятелката на брат ми.Дойде да живее у нас и се ,,разболя".Това я боли,онова я боли,лекари,болници изследвания - НИЩО.Напусна работа понеже нали е ,,болна".Спи до 12 и след обяд се вози,насам,натам с колата,която брат ми й купи.Не готви в новата кухня,която брат ми й направи, не чисти също защото нали е ,,болна".Единственото, което може да прави е да рови в OLX и да си купува дрехи и обувки.Добре,че брата взима 2600лв заплата,че с тая болна жена......

8

Факт

преди 7 години

Притесненията са при по-младите. Колкото повече човек остарява, толкова по-малко притеснения и повече удоволствия. Повечето мъже след примерно 40 годишна възраст нямат никакви притеснения.

7

Анонимен

преди 7 години

Притеснявам се да не попадна на подплънки. Гледаш бюст за милиони, а като свали блузката отдолу само две пъпчици за зърна. Такива са ми притесненията.

6

Анонимен

преди 7 години

Мъжете, които се информират за какво да се притесняват от женски сайт са перверзници от висша класа.

5

Анонимен

преди 7 години

От наблюденията съм стигнал до извода, че когато един мъж не се притеснява за нещата в статията, тогава жената иска да правят секс.

4

Трудовак

преди 7 години

Притесненията ми са дали е сготвила и дали е нарязала салатата за ракията.

3

Анонимен

преди 7 години

Моето притеснение да съм си забравил портфейлазащото няма да има фостенцата а зяпаненцата и чао

2

Анонимен

преди 7 години

важното е, че прави смяхзнам, че е женапо неграмотното писанежените от гримиране и скубене на тялото си,не им остава време да учат и да четат книги.гледат да успеят по лекия начин с прикрито проституиране

1

Анонимен

преди 7 години

Бате Минко няма притеснения