24

Kalem yabalka

преди 7 години

Nai-hubavo stava da imat redovno praktika i obuchenie v ms, ns, prezidentstvoto...kato sadish kapia, ne chakash karpuzi da beresh...:-):-):-):-):-)

23

Аз

преди 7 години

Най-после! Стига ги е издържал българския народ, със по 6-7 деца на социални помощи.. Работота трябва да им се дава, работа!

22

ами да

преди 7 години

Значи те хем работят на полето хем помощи получават . Мисля си не трябва ли за помощите които ги получават да полагат някакъв труд . Това не са безвъзмездни пари , господата роми трябва да се явяват в социалните служби и от там да ги засилват някъде да се трудят . Сучат от две крави сладка работа хайде и ние да станем като тях

21

ес

преди 7 години

ТОЗИ ЕКСПЕРТ Е ИЗКУКАЛ. НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА.

20

Потребител

преди 7 години

"ЕкспертУ" казва, че държавата има неадекватна политика. Да ми посочи една държава в света, в която интеграцията е успяла.

19

До Анонимен

преди 7 години

много по рядко се е случвало да мародерстват по селата по тошово време. Тогава не трябваше от 10 кладенеца вода да се носят за да се докаже че накой е виновен. Просто го ступввха в милицията и той си изпяваше всичко.

18

Продължание

преди 7 години

До АнонименИ на другия ден всичките до един ще са с тежък махмурлук и съвсем няма да има шанс да свършат нещо.Та само, който не е виждал ром може да си мисли, че има някакъв шанс от тях да излязат земеделци.

17

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха! Поредният експерт, който май е виждал ром само на картинка! От всичко на света ромите най-много се плашат от работа. И по някакво чудо да успеят да ги закарат на полето, цял ден се лежат под сенките, ще се оплакват, че им е горещо, ще се пазарят за повече пари и в края на деня ако са свършили и половина работа, която биха свършили българите, пак е добре. Да не говорим, че може и някой друг инструмент да бъде набран...Освен това след работа ще минат през кръчмата да изпият парите.

16

Анонимен

преди 7 години

Да беее, да сте виждали *** да сеят и да копаят?! Много рядко!

15

Анонимен

преди 7 години

И каква стана тя, еднодневните договори измислени, за да може бай хем да работи, хем помощи да взима. Евала на "държавниците".

14

Анонимен

преди 7 години

идва за деня за определен надник, на обяд почва да се пазари защо са му малко парите, следобяда ги взима, купува рИкийка, прави се на *** и на другия ден е махмурлия. Това са работливите мига-ни. Другите ако е за кражба света преобръщат, за работа - не го търси. Горецитираният "специалист" да къса дипломите си и да ходи да пасе патки.

13

До Анонимен 12

преди 7 години

Работеха , ама по...

12

Балтона

преди 7 години

"Експерта" трябва да го назначат бригадир-звеновод на звено , тогава ще запее друга песен.

11

Валя

преди 7 години

Този като че ли е паднал от круша.За 30год.не се ли убеди че,ромите просто не искат да работят.Толкова ги мързи че, чак ги боли,всичко ако може да е на аванта.Грозна картинка.Хора в неравностойно положение като с болестта на "Даун "и аутисти градинари има но *** градинар "е те такова животно нема".

10

ист

преди 7 години

Евреин и земеделци -мисия невъзможна. Цв. Цеков да отиде на село, и ще види къща с два декара двор на *, и нито един корен домати. Само бурени.

9

Анонимен

преди 7 години

Голям смях,а бе тези псевдоучени сигурно живеят на Марс,няма друго обяснение за глупостите които говорят.

8

Анонимен

преди 7 години

MINAVAL ROMA S KOLATA PREZ SELOTO DA IZKUPVA AGNECHKI KOGI, SELINAT MU KAZAL ZACHTO NE OTIDECH DA GLEDACH OVCE I CHTE IMACH KOGI. ROMAT OTGOVORIL, DA NE SAM LUD MNOGO RABOTA I TICANE. TI SELIAKO GLEDAI , A AZ POSLE CHTE KUPUVAM KOGITE OT TEB.

7

Алонсио

преди 7 години

Алоууу експертът от мене да знаеш едно нещо: "колкото външна чешма работи през зимата, толкоз и бай-*** ще работи в земеделието".

6

Анонимен

преди 7 години

Ареее пак към ТКЗС-тоЧестита ви Евроинтеграция Евроатлантици

5

Анонимен

преди 7 години

Вие *** с мотика виждали ли сте бе ? А и кой ша ни купи продукцията бе ? Като ни знаят какви сме и какви ги вършим ? Това посмъртно мяма да стане !!!