26

Сим-Саладин

преди 7 години

До 999 Ами нали ПКК се спонсорира от кюрдите бе противоречивко.А това ,че били необрязани е ясен знак ,че трябва да се изселят от териториите близки до Светите места и Йерусалим.

25

осман

преди 7 години

Джамбаски кой ЕРДОГАН КОЙ.ЛЕЛЕ МАЛЕ.ДЖАМБАСИКИ да ти имам самочувствието.смях.

24

Анонимен

преди 7 години

Отноошението на българския народ към Турция никога не е било добро. Друго са нашите турци, към които не храним лоши чувства. А какво говори мутрата Борисов си е негова работа.

23

Анонимен

преди 7 години

сега и заради кюрдите ли да си разваляме добрите отношения с Турция или изпълняваме поръчки на други държави

22

Анонимен

преди 7 години

Турците са от суните- Саудитска Арабия. Чисти араби с арабска писменост, кланове и ислямски убийства,Да се благодарят на Кемал Ататурк че им свали фериджетата, премахна арабските ейроглифи и ги направи малко хора.

21

Анонимен

преди 7 години

Цял свят обиколиха снимки на убити кюрдски деца. Цял свят научи, че миналата седмица са изгорени 100 невъоръжени кюрди. ПРеди месец запалиха къща пълна с кюрди. Така ли се борите с ПКК?Кого заблуждавате? Основен спонсор няа ИД е Турция.

20

Анонимен

преди 7 години

Турците идват от степите на централна Азия - суров и горд народ със силна релития! Не са като европпидиругите - самоненавиждащи се, политкоректни, страхливи интернационалистчета! Помнете, че нито 1 час Турция не е била владяна от някой! Ердо си гледа интересите на 80 милионната нация с най-голяма армия в Европа! Меркелица и останалите БЕЗРОДНИ меки китки само могат да се учат от турците!

19

Пиша от Турция

преди 7 години

До Анонимен 2''Най-доброто за населението на Турция ще е ако Армения, Кюрдистан, България и Гърция си поделят територията и.''****************************Аз искам да се пресъединя към България. Много съм близо до Родос.

18

kurd

преди 7 години

Premiera na Turciya e kurd

17

Анонимен

преди 7 години

А пък му пратиха 2 пъти по 3 млрд. евро чрез 2-пресаташета като армаган ли,че още и конференция им снареди,как са с връзките.

16

Су 34

преди 7 години

Можем само да се радваме, че Турция води такава радикална политика, това ще й донесе сериозни проблеми. Само сушата, която за тази година ще е рекордна й стига. Турция няма големи реки.

15

Анонимен

преди 7 години

И за турция нищо не се казва и за саудитска арабия и геноцида им в Йемен . Все благонадежни съюзници на сащ . Въпросът е когато турция почне да ни мачка кой ще е по - ценен съюзник на сащ ? Въпросът е риторичен . Ще носим фесове .

14

Наблюдател

преди 7 години

Точно така е!

13

СЛАВА НА КОМШИЯТА

преди 7 години

СУЛТАН-ЕРДОГАН---МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ!!!НЕ Е --КАТО НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ***!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

БВП НА ТУРЦИЯ Е 850 МИЛИАРДА ДОЛАРА,3 МИЛИАРДА ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО МАЛКО - ВСЕ ТАЯ - КАПКА В МОРЕТО :)))))ЕРДОГАН ЗАПОЧНА СТРОЕЖ НА ГРАДОВЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ,ВЧЕРА ОБЯВИХА ЧЕ ЗАПОЧВАТ СТРОЕЖ НА 50 000 ЖИЛИЩА ЗА 300 000 ДУШИ,ГРАД КОЛКОТО ПЛОВДИВ - ЧИСТО НОВ - НА ГОЛА ПОЛЯНА - ДО ГР.ГАЗИАНТЕП - НАСЕЛЕНИЕ 1,5 МИЛИОНА , ПРЕДВИДЕНИ СА ОЩЕ НЯКОЛКО ТАКИВА ГРАДА :))))ПРЕДИ 3 ГОДИНИ В ЕРЗИНДЖАН ПОСТРОИХА 50 000 ЖИЛИЩА САМО ЗА 1 ГОДИНА , СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ :)))))ТУРЦИЯ СИ ПРИСВОЯВА БЛИЗКИЯ ИЗТОК , ТОВА ПРАВИ :)

11

стресояд

преди 7 години

Има ли още българи ,които да не са разбрали ,че политическия пейзаж създаден от БКП и наследници е менте .

10

|\/|art!n

преди 7 години

Американците скоро ще спретнат на Ердоганя една лека революцийка, че нещо е много "непредвидим партньор". Момента наближава :) Ще го оставят да започне етническата чистка, ще го обявят за диктатор който извършва геноцид и ще му спретнат преврат, като същевременно ще откъснат част от Турция за бъдещ Кюрдистан. Само гледайте сеира :)

9

Анонимен

преди 7 години

Аман от тези татаромонголи.

8

българина

преди 7 години

Просто и ясно. Закриване посолствата на турция в цяла Европа докато не приемат будизма.... Турция си е клон на идил още от робството насам

7

чудо

преди 7 години

Украинския президент лети към Руския в град Рустов-на-дон очакват самолета му до час съобщи ИнтерФакс!лента.ру