27

Анонимен

преди 7 години

Алтернативните решения за държавата не са толкова важни . По - важно е кой е ляв, кой десен , кой е десноцентрист и кой кого напоява , т. е. подкрепя 73429.

26

24 май

преди 7 години

дай боже всички Български деца да учат в престижни Американски университети като на Корнелия Нинова синковеца

25

Krom

преди 7 години

Стига яли г-ъ-з-а на комунистите. Доказаха си се хората в последните 30 години идеално. Я що е Олигарх, се е "бивш" комунист. Техния логичен "завършък" оглави ПЕС и сега битува в Брюксел. Не разбирам кое гневи плебеите? Нали докато се роиха, пребоядисваха и Ви цакаха ката година махахте с розички? Сега що се напъвате?

24

Анонимен

преди 7 години

Комунистите се доказахте отлично през годините, най-голямата мизерия в България е ваше дело, защото просто сте така направени - шайка бандити, както дядовците ви бяха престъпници, така после бащите ви бяха престъпници, така сега и вие сте престъпници.

23

Дежурен по медия

преди 7 години

Хайде има ли още някой да се изкаже против бесепе, че да му чукна един минус?

22

червен смешникс

преди 7 години

те не ги пускат в селото, те за поповата къща питат !! Кой ви иска решенията и кой ви обръща внимание. Радвайте се , че журналистиката ни е безгърба и беззъба и ви влачи по медиите , задава ви безсмислени въпроси и ви оставя да се вихрите с фантазии. Може би не четете коментариите, но няма един койно да е на ваша страна - червените бабички не ползват компютър и интернет, те четат Ретро.

21

ИЗВИНЕТЕ .....

преди 7 години

....В .КАКВО , ПО-ТОЧНО ....... И Е , "СОЦИАЛНОТО И ЛЯВОТО" НА БСП/бкп..........????!!!!В "МИЛИОНИТЕ"-----НА НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ИЛИ .......В----- "ЗАДГРАНИЧНАТА ИМ РОДА ОТ ЗАПАД"....??!!МАЙ , КАТО ГЛЕДАМ-----САМО ТУПЕРДИЯТА И ДУМИТЕ ИМ СА "ЛЕВАШКИ" и "ЛЕВИЧАРСКИ"!!!ВИЖ , ИНАЧЕ ДЕЛАТА ИМ СА .....АМА , АЧИК -----"АПАШКИ"!!!!!!!

20

Анонимен

преди 7 години

То БеСеПе-то ще се коалира с всеки, който иска да е съучастник в грабежа, кеф ти ДПС, кеф ти АБВ кеф ти Бойко... БСП отдавна няма нищо общо ни с народа ни с пенсионерите ни с добруването на държавата. Важното е 3-40 души от тяхното ръководство да са в парламента и 10 червени фамилии да въртят як бизнес, друго не ги интересува.

19

Бесепар, вече бивш

преди 7 години

Хахахаха, то пък Краси Янков е един социалист... мани мани тоя надут пуяк дето само за джоба си мисли!

18

Hehe

преди 7 години

Примерно, както решението на Ореха да налива пари Химко Враца.БСП може да предложи много начини за кражба, присвояване, отмъкване и тн, и те са алтернативни.България не догонва а изостава от всички развити държави. Може би БСП би могла да посъветва Америка или ЕС. Така ще ги догоним, но май тези партии са забранени там.

17

Анонимен

преди 7 години

БСП не може да е социалистическа партия, щом Корпорелия Нинова е председател, а Гергов е в Изпълнителното бюро. Все едно вълк да е овчар и касапин да е неговото куче!БСП вече не съществува на практика!

16

До 11 Анонимен

преди 7 години

Аз пък ще гласувам и за магаре, стига да обещае, че ще те образова.

15

Kiffla

преди 7 години

Аз пак нещо не разбрах. Хубаво, че БСП ще предлага решения, но кой ще ги измисля тези решения?

14

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

..."Чакайте да видим , дали АБВ са "лява партия".........ХА,ХА,ХААААААААА.....ЩОТО КОМУНИСТИТЕ -КАПИТАЛИСТИ ОТ ПОЗИТАНО , СА "НАЙ-ЛЕВИТЕ" и "НАЙ-СОЦИАЛНИТЕ"......!!СЪРгея , даде по 5-лв. на пенсионерите , пониже цената на тока с 1%, фалира 2 банки и Бюджета ........И ОРЕВА СВЕТА , С ...."ВЕЛИКИТЕ СИ СОЦИАЛНИ ПРОМЕИНИ"!АМАН ОТ ТАКИВА "АЛТЕРНАТИВИ"!!НИЕ СИ МОЖЕМЕ И.........БЕЗ ТЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

лусифер

преди 7 години

още ли си вярват меките ампърлъци че ще има предсрочни избори

12

Дани

преди 7 години

Мога да гласувам за БСП но ако техният лидер е независим а не такъв е случая с Корнелия Нинова след като синът и е в САЩ и по този начин могат да я притискат в някой нейни решения които ще са важни за страната ни но ще са против политиката на САЩ.

11

анонимен

преди 7 години

До :-) А МОЖЕ БИ ЩЕ ПОМИСЛИШ АКО БСП ДЕЙСТВИТЕЛНО ОБЕЩАЕ КАТО ПРГРАМА ТОВА КОЕТО СЬМ НАПИСАЛ АЗ БИХ НАПРАВИЛ ТОВА АКО СЬМ ПРЕМИЕР НА БЬЛГАРИЯ ЗНАМ 4Е РИСКА Е ГОЛЯМ НО И ЗАЛОГА НЕ Е МАЛЬК

10

:-)

преди 7 години

До анонименизгуби ме още с първите думи: "ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП"

9

анонимен

преди 7 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП АКО 1--ОВЕЩАЕ 4Е ЩЕ ВКАРА ВСИ4КИ ВИНОВНИЦИ ЗА НАЦ. КАТАСТРОФА В ЗАТВОРА 2 КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО ДО 7--МО КОЛЯНО НА ВИНОВНИТЕ3 ВЬЗОБНОВЯВАНЕ ВРЬЗКИТЕ С РУСИЯ 4 ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ЕС И НАТО 5 ВЬЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА 6 БЕЗПЛАТНО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ И ЛЕ4ЕНИЕ

8

niki

преди 7 години

Каква алтернатива бе, управлявахте 15 години държавата, докарахте ни до просешка тояга и сега, когато тръгват нещата да се оправят искате да ни връщате пак към мизерстването под управлението на БСП.Я се разпускайте за доброто на България и не се занимавайте с политика!!