36

vlady

преди 7 години

Да обжалва решението пред колегата архимандрит Исахак Похосян архиерей на арменската епархия.

35

Щирлиц

преди 7 години

Що не го пратите завинаги в Англия,да чака следващия "концерт"на Слави?

34

Тинев

преди 7 години

Тоз тарикатин трудно ще намери мъжко ду-е сега да ме се радва.Ама как му личи че е педеас!

33

65

преди 7 години

До 15.не позна.За второто можеш да го пробваш-ще ходишш като луда калинка два дни.Аз съм свикнала.***.

32

ник

преди 7 години

А, този, дето го хванаха господарите в скайп?

31

32

преди 7 години

До 33:Веднага отговарям-най-вероятно и двете,както има едно кафе 3в1,2в1...Скрити и потайни са църковните дебри...,закони и канони???

30

Дядо Поп

преди 7 години

До 14:То главоболие чадо,се получава и от нередовен полов живот???Ако съм те изповядал аз,дядо ти Поп,ще ме запомниш за цял живот!!!

29

Мирянин

преди 7 години

Той,затова ли отсъства днес от тържествата в града Ловчанският митрополит Гаврйил,зает със съдбата на Дионисий,които бяха пред храма "Св.Св.Кирил и Методий",цвъкнат насред центъра,като пилешка курешка,по-негова идея???Беше изпратил протосингела си,един брадат ГЕЙачен ключ,който в присъствието на новата управа,предвождана от Кметицата *** Маринова,нещо като празнично слово си мрънка под носа,и не спря да гледа мажоретките???И набързо се скри в храма,изглежда да удари една ръкойка за бога???

28

Анонимен

преди 7 години

В църквата имало само послушание... Да не бъркаш с армията, чадо?

27

Анонимен

преди 7 години

И заради външният си вид трябва да се покае ? А думите за финансова дисциплина и злоупотреби в клира кой и как ще провери? Имаме ли замитане под килима на неудобни истини?

26

Анонимен

преди 7 години

Не знам , прав ли е, или не, но лично на мен ми прилича на добре поддържан и соаниран гей, от Софийския хайлайф....

25

Анонимен

преди 7 години

И за какво трябва да се покае? Че е българин, освен служител на църквата? Кой го заболя чак в топките от зарята и се уплаши българската църква да не стане опора на българщината?

24

неособено сигурен

преди 7 години

по закон от няколко години всички свещеници и монаси/монахини получават заплати, имат здравни и пенсионни осигуровки. Митрополитите са нещо като директори на предприятие... Това противоречи на обетите за нестяжание, отказ от материални блага, пари и имоти.

23

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНИЯТ МАГДАНОЗ СИГУРНО Е ОСТАНАЛ С ПРАЗНА ГУША И ЗАТОВА СЕ ТРЪШКА

22

Анонимен

преди 7 години

В Църквата има само послуиание. Всички се подчиняват на епископа си и няма хър-мър. Измислени неща като демокрацията в Църквата няма.

21

Анонимен

преди 7 години

14 - ако си вдела причастие, значи предси това си се изповядала. тОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Но ако си се причестила без да си се изповядала, щете боли глава, и друеги работи може да ти се случат.Пък и като чета текста ти - май си истеричка.

20

ххх

преди 7 години

Религиозни кукумицини.............

19

Пита за С/помен

преди 7 години

Пиатам аз, Кой предеде Левски?Друго питане,Пловдивското Ники имали общо с Пещерските ракиджии?И последно въпросТче, познавате ли Духовник на който да се изповядате, защото аз все още го търся.мир вам

18

Не може по канон

преди 7 години

До Анонимен 13Той е от монашеското духовенство. Не е поп. Например, дал е обет за безбрачие, а попът се жени задължително. Разликите са много.

17

Накара

преди 7 години

Тоз девствeн мустак да си обира крушите