21

Анонимен

преди 7 години

Открита е сметка за пластична операция на Куневица, моля помогнете!

20

АTAKICT

преди 7 години

магарица

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20 Всичко е ясно Руснаците сте си ГЛУПАВИ по природа

18

Анонимен

преди 7 години

ДСБ отиде опозиция и Плевнелиев отиде опозиция, нещо неясно ?

17

Анонимен

преди 7 години

Не си бършете *** с ДСБ. Плевнелиев разбра, че от вас нищо не става парламента е изчерпан и от там няма никакви идеи, но е твърде фин и интеригентен човек за да ви каже какви буклуци сте.

16

Анонимен

преди 7 години

Докога тая ще се изказва по въпроси от които не разбира нищо да си гледа образованието, но как да погледне като не разбира нищо от образование.

15

Анонимен

преди 7 години

Тая стара маразматичка няма ли да спре да дрънка за гафовете на президента, който си отива и да вини всички други но не и себе си. Плевнелиев може да е всякакъв, но със Кунева не иска да работи и си подаде оставката сам и без натиск от ДСБ.

14

Анонимен

преди 7 години

Както винаги идвам да прочета някоя полезна статия и какво да видя, министърката на образованието нямаща нито един научен труд се блещи насреща ми. Нека тая кикимора ако има очи първо да погледне себе си после да обсъжда другите и да дава акъли.

13

жалко за ДСБ!

преди 7 години

До Анонимен - "Единствен Радан (ДСБ?) го хареса и оповести това и беше оплют, че с това го е провалил."Доколкото имам усещане за политика, възможно старомодно, смятам, че призивът на групата, инициатори на подкрепата за Плевнелиев, беше ненавременен и неуместен. Ако се приеме, че действието не беше някак паническо и много наивно, непременно се заражда подозрение за изиграване на кофти номер. В случая се казва:"какво бързаш като пърле пред майка си!", а и още: "бързата *** слепи ги ражда

12

Анонимен

преди 7 години

Стана ясно, че всяка партия вижда по-добър кандидат от Неврокопския светец. Тяхно право е да изберат дали да участват в президентските избори и кого да подкрепят. Ако е демократ, Росен Плевнелиев трябва пръв и с широка усмивка да поздрави кандидата на партия ГЕРБ, която го издигна за президент през 2012 г.

11

отчаян в нета

преди 7 години

Явно добрия български президент трябва като слънчоглед да е насочил задните си части към Путинова Русия.Такъв си го имахме ,единствените места дето го канеха е да пуца из чукарите на Монголия по изчезващи животински видове,а у нас да спретне я далаверка с приятели ,я компроматче

10

гтф

преди 7 години

таа *** продажна що не е в затвора, това ли е наградата и - пожизнен пост, да сее разруха

9

Анонимен

преди 7 години

ДСБ нанесло незаслужен удар на Плевнелиев, резултатът е лош За Кунева матурата е успешна, но ще въвежда отделни модулиАко някой може, да ми обясни вързката между заглавието и подзаглавието. И стига сте ни показвали тази национална предателка, има ли нещо българско за унищожаване, тя е на поста си! Сега и в най важната сфера - образованието! Чака го съдбата на отраслите, които госпожа йес ликвидира. За разлика от плевнята, тази ще се откаже от "мисията" си само на смъртното ложе!

8

Миро

преди 7 години

Всички се обединяват заедно да нападат Кънев. Защото Кънев отправи призив да се издигне Плевнелиев като независим кандидат, със широка подкрепа. И видиш ли това е някакъв пъклен план да го унижат. После самата ГЕРБ от доста време не подкрепя президента, и го оставя да бъде всякак оплют от всички медии. Но естествено Радан и ДСБ са виновни за всичко лошо.

7

П.Петров

преди 7 години

Ами издигнете не партиен кандидат, като Лозан Панов примерно!Плевнелиев макар да е интелигентен човек с прозападна ориентация , няма излъчване на водач и силна личност.

6

Анонимен

преди 7 години

резултат е чудесен - отървахме се от недоразумението Чехлю.

5

Анонимен

преди 7 години

Най-удобно е тая песен да се пее.

4

БАБА КУНА

преди 7 години

ВЪЗМУЩАВАМ СЕ ОТ НАГАЖДАЧИ КАТО КУНЕВА. ЗА ДА ЗАДЪРЖИ КОКАЛА Е ГОТОВА ДА СЛУЖИ И НА ДЯВОЛА Т.Е. НА БОКО.

3

Анонимен

преди 7 години

Мадам Йес още не може да преживее загубата на Роската. Националните предатели се подкрепят един друг в трудни моменти.

2

ами

преди 7 години

Куневица с особено поумняване.....където и да я сложат кърти мивки....