14

Анонимен

преди 7 години

Дионисий не беше ли бог на виното?

13

Анонимен

преди 7 години

Гнусен лъжец! В Дивотино и Хаджидимово са млади хора и няма как да са били в бившата ДС.

12

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха,само в казиното парите се прибират от масата и в бригада ги раздават под ред в списъка.

11

Анонимен

преди 7 години

само едно не е вярно в думите на попа - че парите са малко. Напротив - в църквата се въртят огромни суми, имат доходи, без никакви разходи, и са най-големият собственик на земя у нас. И всичко това - без никакъв данък.

10

Анонимен

преди 7 години

1. Дионисий е езическо име, и не знам как може поп да го носи.2. Всички духовници да си спомнят за това как Исус изгони търговците от храма.

9

Гнусно

преди 7 години

Лицемерецо извади първо дървената композиция от окото си а после сламките от очите на братята си. А ти какви много хилядни афери прави предателю ? Помниш ли как щеше да му "слагаш юздите" на митрополит Симеон? Колко пари направи от масонските си афери? Да не си член на масонска ложа, но игра в масонски схеми и си предател на Православието и на България. Анатема за теб трябва да има нечестивецо мръсен.

8

Анонимен

преди 7 години

Ще се изядат брадатите доносници.

7

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманинът май се задави нещо.

6

Анонимен

преди 7 години

ВМЕСТО ДА ЗЛОСЛОВИ, да отиде в манастир и да се покае в пост и мчолитва. И с труд да се изхранва, и да свали копринените раса и подрасници - не подхождат на монах, а на куртизанка.Да вземе поука от отец Иван или от дядо Добре

5

Анонимен

преди 7 години

ДИОНИСИЙ Е МОНАХ И Е ДОБРЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ В МАНАСТИР, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО И ДА СИ ОТДАДЕ НА ПОСТ И МОЛИТВА, А ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СВЕТСКИ РАБОТИ.

4

Анатема трижди

преди 7 години

При такива Божи служители, не се учудвам колко много сатанисти има в българското племе!

3

?

преди 7 години

Кога ще възстановите старото име на храма - "Св.Св. Кирил и Методий"?Или отгоре (КДС) не дават дума да се продума по тази тема?

2

Кон

преди 7 години

Жалка статия, не се разбира клевети ли ги, за парите под масата. То не е подкуп, тъй като е вътрешноцърковна работа. Дали е нередно, да си кажат поповете. Но да го казва в светски вестник е срамно за него при всички положения.За ДС да не говорим - срамно обвинение. Като цяло статията показва единствено, че този поп не чувства смирение, и липсата му го прави негоден за свещенослужител.

1

CrossFire

преди 7 години

Аз не мога да разбера Дионисчо като е толкоз праведен и честен:1. Защо чак сега оповестява тази информация, а не навреме2. Какво общо има тя с неговите простотии, които натвори