7

стихч

преди 8 години

Дядо Неофите де така..-Бързам чедо ,Дионисий да предада........-И защо като Юда ти се изпосра .-Чедо ,Исус вече не прави чудеса ,а на синода й трябва Диониевата му глава........ То с такива десари как да прави чудеса бе дядо Неофите.........-Стига чедо ,гледай си живота и не се занимавай с нашата тъпня.

6

Анонимен

преди 8 години

ДО 1. Защо верно да не гърмиме с пиратки и да летят ракетки като за нова година. Той и ИСУС ХРИСТОС това пише и в библията!!!Гърмете трещете за да мога да ви чуя и видя какви олиго.рени сте че съм мнооого нависоко и немога да ви видя резила. А това попче да си бега на село от където е дошъл и да си опъва кравите и овцете че нещо не раждат вече. Е ГОСПОДИ ГОСПОДИ ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ЗАРЯ И ВОЕННИ ДУХОВИ ОРКЕСТРИ ЗА ВЕЛИКДЕН!!!ТОВА ГО Е НЯМАЛО И ПО ВРЕМЕТО НА ФАШИЗМА!

5

Тинев

преди 8 години

Аз като ви разправям, че поповете са тарикатчета, Вие ми цвъкахте минусчета. Туй педеасче още по очичките му личи е измекярин. Но нали простаците му се лигавят на ръката, хрантутят го, то що да не се оригва, чеше по корема и прърррррди доволно.

4

Анонимен

преди 8 години

Облекчение-няма да му виждам мазната физиономия по телевизията!

3

Анонимен

преди 8 години

Каквото търсеше, това и намери! Заслужено !

2

Анонимен

преди 8 години

Нищо Дионисий, винаги можеш да почетеш Коледа с пиратки и гей парад примерно. Не се коркай.

1

Екзарх Йосиф

преди 8 години

Докато стари доносници определят делата на БПЦ не очаквайте нищо друго освен скандали .