131

Blagoev

преди 8 години

Bg medii sa offshorna maffia.

130

пак аз

преди 8 години

И ако беше толкова безличен и незначителен, то нямаше така яростно да плюете...А това, че понесе с достойнство всичко най-много ви дразни.

129

аз

преди 8 години

ей...ама, който и да е президен на БГ-то все ще е недостоен, селянин, агент, мофиот, *** и не ми идват някак си още такива определения, но със сигурност могат да се намерят и по-лощи...т.ва е! Който е толкова луд да се кандидатира, такива ще ги отнесе...и трябва да е ама много луд... А Плевнелиев поне беше възпитан и речите му бяха много добре преерени, а кото търсиш под вола теле ... и ти плащат за това...може и да си носиш телето, дето ще го намериш...Жалко , аз го харесвах и му съчувствам

128

Анонимен

преди 8 години

Поне ще остане с нещо в новата българска история.Накрая само комичните му жестове и поведение ще се помнят.Но кажете ми,някой помнили двата мандата на Гоце?Десет години Георги Седефчов ви беше президент.Десет години народе български.

127

Размисли и страсти

преди 8 години

Едва ли има нормален българин,който да мисли,че Плевнелиев е достоен президент.През целият си мандат той беше хулен,оплюван и иронизиран от целокупният народ,който в тежкото си ежедневие се забавляваше с неговите действия.Но колкото и да беше комичен,той сътвори и безброй анти български простотии и направи множество изказвания,застрашаващи националната сигурност и уронващи авторитета на България.Сега ще го приберат на някое топло международно местенце да си живурка тихо и кротко.

126

Анонимен

преди 8 години

До Ефрем минзухаров Агента на Москва - Гоце, а по негово време НАТО ,ЕС ??????

125

Анонимен

преди 8 години

Интересно как думата ***"к е цензурирана а 163 не е ?????????????????

124

Гост

преди 8 години

На средния *** най-голям проблем е интелигентният президент. Както и този, който има собствено мнение. А ругатните и помията са израз на умствено безсилие.

123

Анонимен

преди 8 години

Няма по ДОСТоен политик от плевнАЛИЕВ

122

ьььььь

преди 8 години

Няма друг политик да е извършил повече ЗЛИНИ на българите с такова ДОСТойнство от Плявналиева Халал да им е на либералните неправителствени организации този ДОСТоен прецидент обединил българите в искането им да се махне

121

Анонимен

преди 8 години

Последено сбогом на предателя и антибългарина Плюнчо Безродника

120

дедо Ташунко

преди 8 години

Най-после добри новини. И магаре да сложат за президент ще изреве през мандата си по-малко глупости отколкото "антикомуниста" Роско. Благодаря ти мили Боже, Роско и на теб ти благодаря. Накраде се за десет живота на ирландска пастирка напред.

119

Hirsh Maroni

преди 8 години

Gooooool!:-):-):-):-):-)

118

Анонимен

преди 8 години

До Ефрем минзухаровНе може или Сащ или Русия , а България къде остава тогава....., но е нормално да имаме някаква лека сантименталност към Русия....помогнали са да има трета държава България - от миналото никой не може да избяга.

117

Анонимен

преди 8 години

Едно или единственото добро нещо,което сътвори назначения(макар и не желаещ това) за Президент човечец,пък бил той технократ и какво ли не в очите на най близкото му обкръжение.Пет години образ без съдържание.Даже и неговите благодетели не го желаят да продължава да играе същата роля.Да не говорим,че и самата му съпруга не го припозна като президент и не се появи и за миг в публичното пространство с него.

116

обективен

преди 8 години

До анонимен 148,Ами хубаво, така да бъде! За целта, обаче трябва да направиш някои неща!1. Събираш съмишленици и взривявате газопровода, доставящ "миризливата газ" от Русия!2. Със съмишлениците отивате и взривявате нефтохима!3. От различни източници има сведения, че има разни руски производства в България като цех за сейфове в Казанлък и разни други, хващате се и ги саботирате и тях по някакъв начин!След тези ваши действия положението в България ще се оправи- ГАРАНТИРАНО!

115

Анонимен

преди 8 години

а плевнелиев, беше аташе на сащ в България, нищо повече

114

Анонимен

преди 8 години

симеонов, симеонов...много си Зле

113

обективен

преди 8 години

То не е нужно да кой знае колко умен, че да сравниш Милош Земан и Росен Плевнелиев примерно! Чехия, принципно, също е парламентарна република, само че кой може да каже, че Милош Земан няма авторитет, че не е вилятелен и стабилен политик! Само, че последният е политик с "гръбнак", а не като нашия!

112

Анонимен

преди 8 години

До гиоЗа пореден път се убеждавам, че идола на българите за президент е Путин. Най-добре Русия да ни анексира с един референдум. Тогава всички "патриоти" ще са доволни.