12

Анонимен

преди 8 години

В 21 век да чакаш принца е пълна загуба на време! Аз ако искам принц, ще ида да го намеря. А и честно след като прочетох биографията на Лейди Даяна вече не исках никакви принцове! Че за какво ми е принц? За да съм в депресия половината време, да нямам право на личен живот и накрая да умра при леко съмнителна катастрофа само на 37? А, не благодаря!

11

Анонимен

преди 8 години

И какво искате да ни кажете с тази статия? Че ако до 30 не си направил това, това и това, трябва да ходиш да се хвърлиш от високо? Имам изненада за вас, на 30 животът тепърва предстои! Пък вие ако си се чувствате лелички и чичковци, проблемът си е изцяло ваш!

10

Анонимен

преди 8 години

Само с едно не съм съгласна, че на 30 ставаш леля! Ще станеш леля само ако позволиш това да се случи! Иначе можеш да си готина мацка и на 40, а можеш да имаш поведение на леля и на 20. Всичко е много индивидуално.

9

Анонимен

преди 8 години

Една моя позната все ги избираше гаджетата. Ако нямал апартамент и кола - не ставал за нея. И така сумати момчета отряза. Ходеше все със женени мъже (щото имаха апаратамент и кола), а те пък все я лъжеха, че ще се разведат заради нея... и така докато мина 35+ години. Накрая се омъжи за първия, който успя да хване. Нито кола имаше момчето, нито апартамент... но си взеха. И сега се ядосва на себе си колко *** е била и е изгубила сумати години с глупости да се занимава

8

Принца

преди 8 години

Не ги разбирам тия жени... Като ме видят и директно в краката на коня ми скачат. Що си мислят че на мен ми се жени?

7

Анонимен

преди 8 години

Ако сметнеш колко жени чакат принца, то в цял свят няма толкова. Всяка една си мисли, че точно тя е уникалната и неповторима и точно на нея ще и се появи от нищото. И чакат ли чакат, пък той не идва. И накрая, станали на 40, озлобени към света и хората около тях, заради "несправедливостта", дето си въобразяват, че им се е случила, се превръщат в онези лелки, дето се карат с всички и хранят котките в квартала.

6

123

преди 8 години

То една жена , ако тръгне да чака принца с белия кон .....накрая идва само коня !

5

Анонимен

преди 8 години

Захаросани статии писани от жени за други жени, които нямат живот извън форумния.

4

До Жена

преди 8 години

Дано само да задържиш пиленцето когато ти кацне на рамото,да не се вземеш много на сериозно и да го изпуснеш.Защото не е лудо да се върне обратно да кацне.

3

До жена

преди 8 години

Живееш с празна надежда?

2

жеко

преди 8 години

поредния пример даван от медиите на жените как да живеят по калъп за да са икономически изгодни,много лесно на жените им се промиват мозъците от ей такива статии и съвети и после не стават за нищо, изживяли са чужд живот а не своя.Щяла да пътува,на мен такава жена дето иска само да пътува,да си следва мечтите от романтичните книги и и се живее не ми трябва,на мен ми трябва жена която да гледа семейството и да е сериозна и улегнала,да е добър човек и приятел,да ме подкрепя даже и да не съм прав

1

Анонимен

преди 8 години

Не след 30 а след 27 вече е леличка и гарата изстудява.Ако чака принца,няма да дойде!