164

коци

преди 8 години

Най после ! СЛАВА НА БОГА !!

163

САШКО

преди 8 години

Трябваше да си подаде оставката, като почина детето му.Лека му пръст . Децата плащат за греховете на родителите си.Да крадеш от залъка на бедния българин, си е голям грях .Има кой да гледа и да наказва !

162

Сим Саладин

преди 8 години

Шапка ти свалям!Браво Плевня!

161

zevs

преди 8 години

Г-н Плевлевниев,прочетете една статия за себе си от г-н Кеворкян и ще разберете колко добре сте работили 5 г.СРАМ МЕ Е ОТ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.ДАНО ДА НЯМА ВТОРИ КАТО ВАС !!!

160

Анонимен

преди 8 години

За да постъпя нечестно направих 5 честни неща:1.опитах се да извергна традиционния русофилисъм в българския народ, слугувайки на интереси,противоположни на традиционно добритите между Русия и България.2.не се намесвах при спорове с държавата Турция, когато тя ни използваше да се обогати материално и политически на наш гръб,за сметка на съдбата на милиони бежанци, изповядващи същата вяра, както и в Турция.3.Бях проводник интересите на бизнес кръгове,работещи за своя сметка.4.Нещастен съм.5.

159

ники

преди 8 години

Това е много нечисто,дребно,мазно и хлъзгаво човече.

158

Naprejde

преди 8 години

Aide forumcite, forca, ot utre moje da se kandidatirate i da pokazvate murafeti - kakvo mojete...na dumi vsichki ste top experti!:-):-):-):-)

157

аз

преди 8 години

В някои отношения той е по-твърд и по-категоричен от възможното. Но по-добре да е такъв, отколкото да е мълчащ, сумтящ и "снишил се" лалугер - тарикат, който в продължение на два мандата се занимава само с рушвети, интриги и задкулисно преразпределение на власт.Като български гражданин съм имал случаи, в които съм се срамувал от моя президент. Това не се е случвало по време на мандата на Плевнелиев.

156

Анонимен

преди 8 години

Благодаря ти Боже...най-накрая една позитивна новина! Наистина понякога Господ е Българин!

155

Анонимен

преди 8 години

Президентът смята, че е важно не какво си взел, а какво си дал и че истински богати са хората, които са дали нещо на света СВЕТОВНИЯТ ПРЕЦЕДЕНТ И ЛАКЕЙ ГЛОБАЛИСТ ПАК СЕ ИЗКАЗА В ПОЛЗА НА СВЕТА НО НЕ И ОТ ПОЗИЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ И ГРАЖДАНИНДА СИ ОТИВА ДА СИ СЪДИ ДЪРВЕТАТА И КАРТОФИТЕ В ДРУГИ ЧАСТИ НА СВЕТА В БЪЛГАРИЯ ГМО НЕ ВИРЕЕ

154

Анонимен

преди 8 години

"...Плевнелиев сдава президентството, не иска втори мандат.За да постъпя честно, го обявявам пет месеца преди изборите, каза той..."Крайно време беше да се махне това влечуго и американски прислужник - вредител за България!Но ако искаше да направи поне едно добро дело за мандата си, трябваше да се махне от поста ВЕДНАГА!Всеки час на неговото присъствие вреди.Крайно време е да престане да излага България и българите!

153

spravedliv

преди 8 години

mnogo 4esten nashia prezident -5 meseca predi izborite ve4e znae 4e boiko shte go smeni i dobrovolno napyska prezidenstvoto - golamata zaplatai lapanicata ot komandirovki i drygi previlegi i - kato aganca sa tia ot gerb -krotki i nevidni mamini dyshici -mycki ei ........

152

цък

преди 8 години

Абе, той иска втори мандат, но.... както го е рекъл народа:"Едно е да искаш, друго е да можеш, пък трето и четвърто е да го направиш!".Аз викам да го пратим посланик нейде в Ирак или Либия.... "да бори тероризма" с Толерантност - не на думи, а на практика! -: )))))))))

151

циника

преди 8 години

Тик.воча има силен инстинкт за власт и е предвидил, че ако издигне Пле.вню за кандидат, това ще са първите му загубени избори, откакто създаде герб.авата корпорация. И директно го шкар.тира. Сега Плевнята ще го прибере някоя куха фондацийка, която ще го разкарва из световнонеизвестни колежчета да чете лекции, които никой няма да слуша:)

150

Анонимен

преди 8 години

Ама тая Пионка още има шанс да се вдигне в очите на хората, но дали ще има топките да разкритикува агресията на ФАЩ по света, едва ли. Но иначе е голям демократ и ценител на ценностите. Засега си остава най-големия лицемер със нищото което свърши. Даже Петьо Коня беше по естествен в лъжите си.

149

Паметлив

преди 8 години

Тайно социологическо проучване поръчано от самия него още през миналия август показа желаещи да гласуват за него по-малко от целия електорат на ГЕРБ!Т.е. ГЕРБ би загубил,ако го издигне за втори мандат.Е,няма как това да се хареса на Великата Тиква!Само че на Плеви му трябваха 8 месеца за да осъзнае,че е бита карта.През това време си скъса подметките да обикаля западните посолства,а неговия олигарх(Прокопиев) пусна хиляди хвалебствени материали в медиите си,отделно интригите.Резултат-никакъв.

148

ник

преди 8 години

Този пък не искал видите ли,втори мандат!Ало на балъци ли ни правиш бе френ? Не искаш,защото имаш 5 процента одобрение и то е на Прокопиевските надничари , защото се изхранват от остатъците които ти наливат Америка за България!

147

Анонимен

преди 8 години

Веднага да го сдава,какво ще чака пет месеца.

146

Анонимен

преди 8 години

Днес е ден на тържество на политическата простащина, лицемерие и арогантност!Озъбените физиономии на Винкела, агент Иван, Бялата Злата, Свинечовекът, Гоце и Шлиферът се сляха в една голяма, подута, самодоволна пъпчива Тиква.

145

Валентин

преди 8 години

"Плевнелиев сдава президентството, не иска втори мандат" -не щеш щото си *** и никои няма да гласува за ***.