20

лс

преди 7 години

свалям ти шапка за това кадето си наравил,ама цекеса умира пак той *** си потпира

19

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа е! Има характер и винаги е себе си!

18

Анонимен

преди 7 години

Ицака е супер!

17

Анонимен

преди 7 години

Голям е Ицо , има пълен комплект от награди Две златни обувки и златна топка , но най-важната награда е любовта на феновете !

16

84029

преди 7 години

Велик си Христо ! Съжалявам , че не успях да си купя билет ! Винаги ще останеш в сърцата ни с победите на България над знайни и незнайни отбори

15

Анонимен

преди 7 години

Честито, Христо. Отборът на България, част от който беше и ти, ни накара да се гордеем, че сме българи-юнаци. Вие прославихте страната ни. Бъди жив и здрав.

14

Гицов

преди 7 години

Когато играеше....където и да отивахме....всички знаеха Стоичков...и ние се гордеехме ,че е наш ,че е Българин...същото беше и с Митко Бербатов...след всеки негов гол вътре в себе си се гордеехме ,че е Българин....и че показвахме на света,че ни има ,и че и ние можем да дадем на света нещо което да остане в историята,и че имаме велики спортисти в една малка България........а сега ги плюем...срам и позор за плюещите...поклон Ицо ....лисицата като не стигнала гроздето....казала че е кисело....!!!!

13

Леевски (Лафка)

преди 7 години

А Гонзо кога?

12

Гицов

преди 7 години

До йййНе само ,че е един от отбора който игра 94 г......но е и един от големите които са играли в Барса.....респект и уважение за Ицо....!!!

11

Александър

преди 7 години

Велик си Ице! Колко пъти си ме карал да плача от радост...

10

Анонимен

преди 7 години

Ей фърфаляци......защо мислите ,че толкова много и големи спортисти и хора са дошли в София за бенефиса.......защото всички знаят ,помнят и уважават Христо Стоичков,защо е в залата на славата на Барселона,защо се прави сателитна връзка с Америка за бенефиса......защото е заслужил.....а Вие които не можете да ритнете топката ....се изявявате тук като разбирачи и изказвате мнения....който не го е гледал,и не е крещял от радост,и не е бил по улиците 94 г.......просто да млъкне........!!!!!

9

ййй

преди 7 години

До Бай ИванСъгласен, но 94-та отбора не беше само Стоичков.. Бяха всички които бяха част от този отбор.. и доктори и масажисти и футболисти

8

Бай Иван

преди 7 години

Който не е гледал на живо САЩ '94 няма място да коментира тук. Това нещо да ти се случи на живо е по-хубаво и от секса. Така че набори от '90 на горе да си затварят плювалника и да си коментират Гонзо, Лудогорец и ЦСКА.

7

mdaa

преди 7 години

Тоя , Марадоната, пак пре*ба работата.

6

морски

преди 7 години

Ходихме на един остров във Филипините , и там като разбраха ,че сме българи ,първо за СТОИЧКОВ попитаха !!Имаха и негов фен-клуб !!

5

Zlatka

преди 7 години

До АнонименЕ може ли такава злоба?!

4

Мария

преди 7 години

Велик си, Христо! За много от българите ти си в сърцата им! Ти си високо, високо, над злобните думи, които се изписват, казват, високо до ... до всички българи, които са ни вдигали на крака пред трикольора ни! Няма думи, които могат да те принизят. Само тези, които нямат цел, носят злобата в себе си не могат да оценят това, че имената на Валиките Българи напомнят на света, че ние сме България, малка, но голяма със своето Златно поколение! Бъдете!

3

Kris

преди 7 години

До Анонимен 1Няма друг такъв *** народ като българския, *** и заядлив. Само българите плюят по хората, които прославят държавата. Само българите плюят по свои сънародници , които са обичани и признати от целия останал свят. А ти си просто ***!

2

Анонимен

преди 7 години

Явно го гласят тоя за следващият политик президент или нещо подобно.Кой се интересуваше от него последните 15 години откак спря да играе в Барса?Освен да напсува някой журналист или нещо подобно май друго не правеше?А сега му правят парти все едно е кралицата на англия..Явно чалгарите ще трябва да гласуват за нов "народен човек".Или просто *** е на макс.Както всеки ден.

1

Анонимен

преди 7 години

Охооо, тотално разпродадени, бравос! Някои ще се нагледат на бесни старчета, врло срупско и мощни гайди :D Па и заря ще има брей-брей... Дали и аз да не си купя билет на четири-пет-шестнайсеторна цена? Ама айде другия път за 100-годишнината;)