27

Мучачос

преди 7 години

Имахме една пуйка,която мислеше,мислеше,та взе ,че умря,а си мислехме че решава алгоритми....

26

бай Иван

преди 7 години

А къде е хуманното отношение на Барако Обама към бежанците? Редно е мигрантие да се транспортират в страната с неограничените възможноси .Оказва се,че САЩ е съпричастен към събитията в арабския свят и е най-негостоприемната страна пропагандираща демокрация.

25

Членска карта №7

преди 7 години

И отвреме навреме да отварят кингстоните....

24

1

преди 7 години

Харесва ми идеята

23

Строител

преди 7 години

Хубаво, търсят друг изход, ама защо трябва всичко да се тества - не може ли някои неща да ги анализират, без да ги прилагат на практика. ще разтурят къщата от кризи

22

Наопаки са

преди 7 години

Ще им дойде акъла в главите, ама изпукаха маса от нашите пари и напълниха Европа, с хора, дето не само нямат образование, но и са неграмотни. Сега ще харчим, за да ги цивилизовани, та да има кой да ни мие чиниите и да ни коси ливадите

21

Стратега

преди 7 години

Тези от Брюксел са полудели. Досега изхарчиха маса милиони да правят горещи точки по островите, сега всичко почва отначало, но на кораби. Верно е че имигрантите трябва да се допускат с по-голям ред, защото дошли веднъж нежеланите, малцина се връщат. Да направят лагери извън ЕС и там да ги пресяват, както им каза ББ

20

kireza

преди 7 години

Трябват кораби с подвижни дъна като баржите - качваш ги,караш кораба на дълбоко място и отваряш подвижното дъно......Връщаш се за нова партида и т.н.Няма бежанци,всичките са главорези.....:D :D :D

19

уплашен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Европейският съюз вече прилича на този вагон !---------------------------Eвропейският съюз ще заприлича на военен полигон!

18

Анонимен

преди 7 години

Ами като е така,направо да ги транспортират в "демонокрадична кравария",та да ни покаже на практика ,това,което ни насажда насилствено.Още повече,че всички тези "бежанци" са резултат от краварското бомбено "демократизиране" от чиято люпилня,наречена арабска пролет ттръгнаха "бежанците".Да,ама кравария си е издигнала библейска ограда по сухопътната граница и всеки "мигрант е прецеждан през девет сита,а за евроговедата дверите са отворени за нахлуване на цели хергелета.Така е,еврооОвцИ.

17

Анонимен

преди 7 години

Тия кораби нямат ли радари? Трябва непрекъснато да се сканира либийския(...) бряг и тези лодки, които не се идентифицират като легални търговски или пътнически кораби да се връщат откъдето са дошли. Техника трябва и сърце!

16

донор

преди 7 години

Познайте кой плаща за всичко това

15

Българин от Германия

преди 7 години

Четох напоследък за войнски съюз "Васил Левски" и БНО "Шипка". Имали вече около 40 000 членове. Ако е така, надеждата е в тях да защитят България. От Германия можем да им окажем материална подкрепа. Искам да разбера първо с какво име се ползват тези патриотични организации сред населението. Благодаря за отзиви.

14

Страхотно

преди 7 години

Заглавие трепач! Ако Европейската комисия можеше да мисли нямаше да сме на този хал! Едно е да харчиш безсмислено едни пари, а съвсем друго да мислиш!

13

ужаса предстой

преди 7 години

За каква Европа говорите?ислямските терористи са проникнали на всякъде и разяждат Европа отвътре,щом са успели да сложат бомба на Египетския самолет в летището на Париж!?

12

Българин от Германия

преди 7 години

ТРЯБВА е прав ! Но тук в Германия има много наивници с промити либералniи мозъци, най-вече от движението от 1968 година. Просто не искат да проумеят, че страната им се ислямизира с всеки изминат ден. Надеждата ми е в новата партия Алтернматива за Германия (AfD). Меркел е най-виновна за геноцида над европейските народи, но няма кой да я свали и даде на съд в Хага. Но и това време ше дойде. Първо Австрия ще се се промени, дано Хофе стане Президент на 22.5.

11

скандал

преди 7 години

Днес излезе информация че ЕС е водил тайни преговори с Судански диктатор издирван за престъпления и убийства,за да спре хората който искат да тръгнат към Европа и дори са му предложили 45 милиона Евро за това!

10

Ибн Ал Манафуи

преди 7 години

Скоро...скоро

9

талибантурист

преди 7 години

Очаквайте сюрпризот луд курортист.

8

до ТРЯБВА

преди 7 години

Написал си самата истина.