14

До нз

преди 8 години

"имало проучване за интелигентност и българите били на 2-ро място след евреите по ум."Да бе, ние обожаваме митовете, легендите и анекдотите. Ние освен, че сме много умни, сме и най-големете -ачи с най-дългите -шки, ние сме работливи, гостоприемни и смели!Баницата е традиционна за всички балкански народи. Почувствах се ужасно т^по, като хапнах баница, ухаеща на масло и кубче кисело мляко в Комотини (Гюмюрджина). Напомни ми времето на недоразвития социализъм. Сега - маргарин и менте сирене!

13

Мишо Шкембето

преди 8 години

До до До шеф МанчевЕ, голем принос в храненето - сменили сме аристократичното агнешко и телешко с домус!От много акъл муате свинско шкембе место телешко, нали? Та да е българско

12

Бай Кебап

преди 8 години

И кво й е българското на баницата? Мноо ше се изненадат, ако вече са били у Истанбул - ше си рекат ората, че само са сменили маалата.

11

нз

преди 8 години

До 20 Преди години пишеха ,че имало проучване за интелигентност и българите били на 2-ро място след евреите по ум .То се вижда ,толкова години не можем да се оправим.

10

jj

преди 8 години

тараторче.....

9

нз

преди 8 години

До Шеф МанчевУникална? Навсякъде по света има уникални ястия.Това ще е като българските жени са най-хубави ,българските мъже най -надарени и сме най-умни след евреите .Хайде спрете малко.

8

bros

преди 8 години

От сичкото не рабраме само "Het laatste nieuws" ли т'ва, "De Standaard" ли? Или сал идна жина казА...

7

До Манчев

преди 8 години

О неразумни юроде... Повечето месни специалитети са с гръцко-сръбски произход...

6

Ogladnyal

преди 8 години

Ej, ama da e wita, sys swinska mas prawena.

5

Анонимен

преди 8 години

Опитайте и е-баница. Безплатно приложение за Андроид. Понеже знаем, че западняците сте ***.ички, но алчни и авантаджии знам че ще го пробвате.

4

Анонимен

преди 8 години

Освен баницата,може и да опитате малко кютек-ако сте св-ин-е като англичаните.......

3

До шеф Манчев

преди 8 години

Нищо лично, ама кое и е уникално на българската кухня ???България има 3-4 традиционни ястия, повечето местни "специалитети" са от турски произход.

2

Анонимен

преди 8 години

Вече никой не прави "селска" вита баница. Тези които се продават по баничарниците са едни мазни тестени *** с извара, а повечето домашни баници са с готови кори. Единствено в някое село може извадите късмет.

1

затегнат колан

преди 8 години

ми, че то тук, нашите само пици ни предлагат