66

Анонимен

преди 7 години

Супер поговорка. Значи по цял свят ги оценяват правилно. Не само тук - "защото се мразим поисторически причини."

65

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, какво си викате,а? Да можехме и ние като турците да си отстояваме интересите!!!! Като не можем поне можем да ги мразим.

64

Анонимен

преди 7 години

самата снимка показва колко негативно е настроен Днес бг към турция!!! не забравяйте каквото посадиш това ще никне!!! садиш домат а чакаш ягода еми *** му работа

63

BBB

преди 7 години

ALAHU , ALAHU ZDRAVE DA DADE NA BORCITE NA PKK

62

NN

преди 7 години

GRO.EN 4ER.N MANG.L DA JIVEE PKK! IZKORME.E GI

61

VV

преди 7 години

DA JIVEE PKK !

60

Анонимен

преди 7 години

Приемат ли Турция в ЕС значи демокрацията си отива и няма никакви евроценности.В ЕС ако искат да си приемат и С.Арабия Катар Кувейт братушките на американците.Нека си направим швеицария на Бълканите.

59

Българин

преди 7 години

До 75! Ей въшкар на чесън мирише цял свят. Колкото до славата ами имаме я защото сме велик народ. Историята е показател за това. А свинското е много вкусно да те светна. Ходи слагай бурка и смучкай сладоледа.

58

Ястреб Османлията

преди 7 години

Половината държави в еврогейташкия съюз са бивши османлийски вилайети, а другата половина - бъдещи! С кого сте тръгнали да се e6aвате бе, китки меки!??

57

Анонимен

преди 7 години

Абе *** питайте по време на комунизма когато Българската армия беше най модерната на балканите и правиха ученията по границата с турция близо до тях как комшиите бягаха от вишките по грабицата си и викаха Алллллллах.Няма забравя историите на Дядо ми като военнен.Щтяла БА да се уплаши те едни кюрди безащитни не могат да уплашат.онзи ден свалиха един Турски хиликоптер с Една игла.могад да избиват само безащитни кюрди иракчани и пилоти

56

Анонимен

преди 7 години

Тези турци взеха да ме дразнят много като САЩ. На мн.велики се правят,ама ще си намерят майстора.Ако влязат в ЕС ще напълнат европа с терористи после ще станат като гърците в криза и тогава ЕС трябва да ги спасява с траншове по 900 милярда като Гърция.А на България хвърля някакви стотинки да ни заблуждава.

55

Анонимен

преди 7 години

Турция може и да не я е страх от България, но я е страх от Русия, видяхме че като скачаха на руснаците и им свалиха самолета, никой от НАТО не се застъпи за тях даже и Щатите. Пък тръгнат ли срещу нас директно тръгват срещу Гърция и Румъния едновременно съгласно схемата на НАТО. Без САЩ и СА Турция са нищо, одавна да са жлезли в граждаска война с кюрдите или във война със Иран. Вярно че нас ни мразят на Балканите ама тях колко ги мразят комшийте им в близкия изток

54

Су 34

преди 7 години

Ами при гледката на С - 300 вашият Давутоглу веднага подаде оставка! Сега те са разположени в Малко Търново.Айде нападнете сега България, утре почваме Възродителен Процес 2 !

53

Су 34

преди 7 години

Вие самите нарушихте примирието с кюрдите, Давутоглу затова беше отстранен. Той беше за преговори с кюрдите. Кой е отговорен за спирането на преговорите?

52

Анонимен

преди 7 години

Турция няма как да кийне, защото тя самата в момента има диария.Ако кихне ще стане една...

51

Анонимен

преди 7 години

Строено по османско време, ама строено от български майстори

50

Анонимен

преди 7 години

ало 50 - Дайте свобода на кюрдския народ, върнете му земите, за да си направиш държавата и сигурно няма да се лее кръв. Просто хората се борят за освобождениеуто сие от ткурско робство.Каквото и да прави Ердоган , той няма шанс - рано или късно ще има република Кюрдистав.

49

Су 34

преди 7 години

Вие първо не сте силни, след като от България най- много ви е страх!

48

Су 34

преди 7 години

Всеки ден се лее кръв по вашите земи, защото финансирате трерористични организации като Джебхат Ан Нусра Сирия. Кюрдите са отговора на вашето насилие.

47

До Горд Турчин

преди 7 години

Ти първо не си турчин, а чист етнически българин! Внушили са ви че сте турци след масираната пропаганда от Анкара тия години. Такава нация турци няма и никога не е имало.