122

Анонимен

преди 7 години

До 109Тютюрю, тези хора отиват в чужбина за няколоко месеца и се връщат за да прехранват семействата си и кво се оказва, че нямат право да гласуват.

121

случаен

преди 7 години

До 42 много си търпелив бе българино,да насъскваш това което го имаш като народ не е патриотизъм,през турско не са бягали толкова много българи в чужбина,България се топи с помоща на тези псевдопатриоти...

120

42

преди 7 години

РЕШЕНИЕТО Е ПРАВИЛНО! ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ СА ТЕЗИ, КОИТО ТЪРПЯТ ВСИЧКО ТУК, А НЕ ДА ПИШАТ ОТВЪН.

119

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще спечелят изборите пак!Ще видите!

118

турчин

преди 7 години

За пореден път депутатите се подиграха с избирателя като отхвърлиха ветото със цел да ги избират останалите в страната. По добре е да се намали бройката на депутатите на 50 и да са пожизнени и да се оценяват по предложените закони приети и не променяни най малко 10 години. Тогава ще видим как като тези крадци на доверието на хората ще съществуват.

117

анонимен

преди 7 години

До Анонимен КОЕТО ПОКАЗВА 4Е ИЗБОРИТЕ НЕ РЕШАВАТ НИЩО

116

И така

преди 7 години

ГЕРБ, АТАКА, ДПС, ПФ, ДБГ, ББЦ, АБВ, ДОСТ са Държавна сигурност!

115

Ами да

преди 7 години

До ами да да Вместо за Атака (ДС, КГБ), гласувай за ПФ (ДС, КГБ) Браво! Голям прогрес!

114

И така

преди 7 години

И така българи, за пореден път ви направиха на ***... или може би вече е редно да кажем, че сте пълни идоти защото с бездействието го доказахте... и с гласуването за царя и с негласуването си и с цялото си поведение жалкия български народ заслужава това, което има, а и дори това е милост Божия!

113

Ади бе

преди 7 години

Плюнкалиев да гушне букета. Мууу-лю.

112

ами да

преди 7 години

На следващите избори вместо за Атака ще гласувам за Патриотичния фронт . Изглежда те са хората , които отстояват националния интерес . Атака имаха възможност 10 години и повече да предложат този закон , но не го направиха защото изглежда някой дава пари ама много пари . След като си продават така *** в следващия парламент вънн !

111

Анонимен

преди 7 години

До Глупости на куб..ти си нормален ли изобщо?

110

Глупости на куб..

преди 7 години

2,5-мил. жители на България работят в чужбина !АЗ--СЪЩО!Няма да храня обаче комунистическите и руските ибрици в България !ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ.....или ГЕРБ!!!!НИКОГА ----ЗА ЛЕВИЧАРИ, КОМУНИСТИ И "РУСКИ НАЦИОНАЛнИ"---ПРЕДАТЕЛИ !!НИ--КО--ГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

109

Анонимен

преди 7 години

Като гледам много недоволен народ бе.А на избори лошият Борисов винаги печели.

108

ПБ

преди 7 години

До АнонименТе не са престъпници, просто са глупави.

107

Анонимен

преди 7 години

Хората ни в чужбина ще гласуват въпреки затрудненията, но този вот вече няма да бъде толкова в подкрепа на ГЕРБ и патериците крепящи ги на власт. Следващото парламентарно мнозинство ще промени този недемократичен закон.

106

Анонимен

преди 7 години

111 "Референдумът на т.нар. Слави" е поискан от 700ооо българи. Те също ли са престъпници?А управляващите се гърчат и се чудят как да го омаловажат.

105

Анонимен

преди 7 години

Някой вярва ли на треторазрядния театър, който разиграха Самовлюбената Мутра от Банкя и Шушумигата, която назначи вместо магарето за Президент ?

104

Спеца

преди 7 години

Ха-ха-ха , а уж на Бойко Борисов , демокрацията му беше по-мила от властта!ДЕМАГОГ , всяка Бойко Борисова дума трае от ден до пладне !Лъжлив мошеник!В нормалните страни Премиер бламиран от Парламента ....си подава оставка !Но.....тук е МУТРИЛЕНД!

103

Брех

преди 7 години

Боже до каде я докарахме??????Големи патриоти станаха тези двамата Симеонов и Каракачанов лакомници.ОЛООООО вие ако получавате по 3000-4000 лв. заплата, те тез хора от кеф не заминават в чужбина, заминават защото трябва гладни да стоят в България.Кво си мислите че на тях лесно ли им е????Все едно че БЪЛГАРИТЕ в чужбина си нямат родина и никой не ги бръсне.