10

тодор

преди 8 години

Ами време е ЕС да се загрижи и за тази външна граница , на Гърция дават луди пари за шенгенска граница , а ние сами да се справяме , понеже не сме в Шенген.

9

Мъркел

преди 8 години

Меркел може да товари всичкото мюсюлман на кораби и самолети в Турция и оттам да ги заселва в Германия, Швейцария, Швеция и Австрия.

8

Анонимен

преди 8 години

Ku4e da varjesh niama da stoi v BG. ....Thank you. .... bb...cc.. I na EU

7

българина

преди 8 години

Германия заслужава да бъде почернена и буквално и преносно

6

Анонимен

преди 8 години

И кво от туй, нали има шенген нека се възползват от тоз шенген ислямистите и те са хора и е евроценностно, даже се учудвам защо аджеба има ограда нито европейско нито либералистическо.

5

Анонимен

преди 8 години

Преди да стигнат до България, Турция ги транзитира усилено и даже Ердоган ги праща на Меркел с незаконна сделка Турция - ЕС.

4

тя

преди 8 години

*** нали има КПП , защо не минават от там като нормални хора с догументите си? Това нелегално преминаване крие нещо!

3

Анонимен

преди 8 години

Граница имаше някога с бразда кучета картечари и прочие, сега Костов с една лопата да ходи да копае браздата.

2

Анонимен

преди 8 години

След като видя голямата непривземаема бодлива тел и съдраните ни военни без джипки Камерън някак си реши да излезе от ЕС, но като един британски джентълмен първо ни помогна с няколко джипки да му мислят немчугите сега. Но първо да пратят помощи на Динко и Ператa.

1

СНИМКАТА ЛЪЖЕ

преди 8 години

Клечащите на ЛЪВОВ МОСТ афганистанци все 20 годишни мъже нямат нищо общо с това симпатично семейство. Още по-малко това хубаво русо момиченце и родителите му са врагове на ЕВРОПА. Право на всеки човек е да живее където избере. Нали за това се бориха в ЕВРОПА като събаряха комунизнма