14

Анонимен

преди 8 години

Как се опитват да замажат истината с думи разните му грантаджии... Да ударел Боко Тиквата по масата и да кажел "няма да търпим намеса!" И какво? Турция ще спре да се меси?Единственият ЗАКОНЕН начин (извън това да се забранят етническите партии ДПС и ДОСТ) е този, прокаран от ПФ -а именно чрез промените в Изборния кодекс.ПФ е единствената партия за 26 години "преход", която по никакъв начин не е подкрепяла подривните турски партии, а напротив-противодейства им според ограничените си възможности

13

Българин

преди 8 години

Всякакви клоуни продължават да ни се показват по телевизията с цел да ни вербуват да гласуваме за тях или за техния любим политик.

12

Анонимен

преди 8 години

Социолозите още не са решили Дело Възродителен Процес на който всъщност местото му е в Европейския Съд а на на склад в Архивите та тръгнали за избори да ми говорят

11

Румбо

преди 8 години

До ШопМного добре знаем,че си турчин,но не е това проблема.Абсурдно е Анкара да ни дава тон в живота!Ако щат да си правят Османска империя,но не и в Европа!И не може протурска партия да се изявява като посредник в отношенията с Турция.Това всъщност важи и за Русия,и за САЩ, и за ЕС!Международната политика на България трябва да се определя САМО от парламента и правителството като цяло.Впрочем,изселниците май гласуват и за турски парламент-хич не е редно!

10

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 8 години

Живеем в демокрация а думата идва от демос народ.А гърците са признавали за демос гласоподаватели само граждани които си плащат данъците .А много граждани в България не си плащат месечните и годишните такси и сметки.Ето според мен това ще е основателна и законна причина тези търтеи опушени и др. селски тарикати да не гласуват.Да се гласува в секциите срещу документ за самоличност и подпечатано удостоверение от съответните органи за платени сметки. Така и броя на българския избирател ще е точ

9

Шоп

преди 8 години

До РумбоКаква е тая презумпция "на всички е ясно, че вотът в Турция е вреден"?Откъде и как става ясно това?На мене не ми е ясно.Също не ми е ясно не е ли вреден вотът на човек, на когото майка му е рускиня, а самият той се изживява като поданик на Путин. Не ми е ясно дали е полезно за България във Военната академия да преподава руски зет, чиито деца следват в Московсий государственний университет?

8

Анонимен

преди 8 години

До 4Хайде, тия момичета с плитките дънки да ги омотаем в чаршафи, като ромките от Пазарджик и Асеновград, че да не дразнят праведните ислямисти.Климътът се променя, природата казва, момичета ходете леко облечени, но човекамразците-ислямисти издевателстват над жените - омотават ги в черни чаршафи и други още по-жестоки изстъпления. И всичкото това само защото от толково много жени не могат да ги обслужват всичките, та трябва да ги ревнуват, обрязват, омотават, пребиват с камъни.

7

Анонимен

преди 8 години

Червен Кънчо,как върви бизнеса с голф игрищата?

6

до шоп

преди 8 години

Какъв шоп си ти,ти не си българин.Шопите са българи а "хубавеца го е казал много правилно.Аз съм против да имат право на гласуване тези които са на работа в чужбина не за висимо къде.Щом плаща данъци и живее на вън няма прао да избира кой да ни управлява.Които не работи и е на помощи повече от 4г.също да няма право на глас.Право да избират управляващите да имат тези които плащат данъци те хрантутят останалите с по 10 деца и 1лв. не са внесли данъци през живота си.

5

Румбо

преди 8 години

До ШопНа това му се вика изричане на публична тайна!Колкото и да изричаме демократични каламбури,на всички е ясно,че вотът в Турция е изключително вреден за България!И тоя проблем трябва да се реши по някакъв начин,желателно-интелигентен.В европейските законодателства има такива забрани,просто трябва да се заимстват.Впрочем,проблем има и с "римския" вот,но там подходът трябва да е различен.Въвеждане на скрит образователен ценз ще подобри ситуацията.Примерно-премахване на номерата в бюлетината

4

Анонимен

преди 8 години

То да бяха само изборите в Турция, но и в България ДПС разпространява списъци по интернет до своите активисти, на българи, които никога не гласуват. За да се подадат гласове за ДПС, уж че тези немощни възрастни хора са гласували. Упътващият текст до ДПС активистите е на турски, на като се мине през гугъл-преводачката става ясно, защо се смесва турски тескт със списъци с български имена.

3

Анонимен

преди 8 години

Стига Турция е определяла съдбата на България. Петстотин години робство стигат!

2

България

преди 8 години

Проблемът е ,че България се управлява отвън. Искат да владеят територията ни американци,турци и руснаци. А български политици - няма. Има *** ,които посещават или американското,или руското ,или турското посолство. Социолозите пък са на каишка на политиците.

1

Шоп

преди 8 години

Тоя убавец трябва да влезе в затвора за противоконституционна дейност. На момента прокуратурата трябва да го разпита какво има предвид под "не може всички гласоподаватели да са под един знаменател.