14

aaa

преди 8 години

НЕ = ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ДАВА ПАРИ ЗА ХРАМОВЕТЕ , А ТЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ И РЕМОНТИРАТ ОТ ИЗЦЯЛО.. СТИГА СА ИЗПОЛЗВАЛИ СВЕЩЕННИЦИТЕ И ОЛИГАРХИТЯ В СВЕТИЯ СИ СИНОД ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ!!!..ИМА ДОСТА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА...

13

до 14 от 13

преди 8 години

Мислех, че говориш за патриотите в форума, че на никой не сме интересни и не мислим за България.

12

до 13

преди 8 години

Под "патриоти" (да отбележа че е в кавички) имам предвид партийките търсещи евтин пи-ар за сметка на цели групи от обществото. Ако говорим за истински патриотизъм, така както го е разбирал например Левски, аз също се смятам за патриот и все още се надявам че можем да живеем по неговите идеали, независимо от различията си.

11

ПАТРИОТ до 12

преди 8 години

" "патриотите" вече не са интересни за никого."ПАТРИОТИТЕ НЕ СЕ СТРЕМИМ ДА СМЕ ИНТЕРЕСНИ НА НЯКОГО, ОСОБЕННО НА ТОЛЕРАСТЧЕТА КАТО ТЕБ. МИСЛИМ ЗА БЪЛГАРИЯ, А НЕ КАК ДА СЕ ХАРЕСАМЕ НА НЯКОЙ ТОЛЕРАСТ. ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО НИ ПУКА, ЧЕ НЕ СМЕ ТИ ИНТЕРЕСНИ??????? ХИЧ НЕ.

10

Анонимен

преди 8 години

В София джамията е една с капацитет 500 души, а молещите се ежеседмично са поне 1500, може и повече. Това са фактите, а заучените фрази които си повтаряте постоянно, спуснати ви от "патриотите" вече не са интересни за никого.

9

Кой мрънка....

преди 8 години

За джамии? Пак ли се чувствате репресирани? Те джамиите за 27 години толерантен преход от 200 станаха 1200. Станаха повече от църквите. Ко недоволствате? И без туй жените си не ги пускате да влизат в тях

8

Анонимен

преди 8 години

Огромниииии пари за измислените попове,а истината е че са гейове,поздрави,лесбийки......и народа с чест и достойнство влиза в храмовете.....нема такава измислена държава

7

Мен

преди 8 години

200 бона за да хрантутим алчните попове? Сега попчетата нека да покажат колко са смирени и да дарят парите примерно за лечение на болни деца. Щото някак не става да проповядваш как духовното е над материалнот и в същото време делата ти да показват точно обратното.

6

Guest

преди 8 години

Колко са 200 хиляди,едва ли ще стигнат за поддръжката на една църква.

5

Анонимен

преди 8 години

При 1,5 млрд бюджет е срамно да се хвалиш с похарчаването на 0.013%.

4

gio

преди 8 години

200 000лв за Община София са смешни пари. Могат да отделят пари за хиляди глупости, но за нещо, което ни е съхранило като като народ през вековете религията ни се отделят смепни средства. Да не говорим, че с реновирани и добре поддържани могат да се привлекат туристи, които да донесат повече приходи на същата тази община.До 4 - отивай в Мека и се моли колкото искаш, нали всеки ден по пъти натам се обръщаш

3

Анонимен

преди 8 години

За джамия на пари не се и надяваме, искаме само едно разрешение за строеж, но и това не получаваме. А уж всички български граждани били с еднакви права.

2

vlady

преди 8 години

Редно е свещениците да се молят по-усърдно и Бог да отпуска средства за ремонт и строеж на храмове. Това са все пак негови имоти.

1

Анонимен

преди 8 години

Наистина ли ще дават пари за строеж на църкви, само да не излезе на края, че са построени джамии.