114

тя

преди 8 години

Това не беше нужно да го правиш Поли! Да не се бърка изкуство с политика - грозно е !

113

Анонимен

преди 8 години

Сега следва да разберем къде се е събудила след купона и с кого Поли Генова.Не се тревожете и хабете много, догодина отново Поли Генова ще е избрана с жури да ни представлява на Евровизия. Няма как , до като не спечели, така всички ще признаят таланта и.

112

Анонимен

преди 8 години

Нашата песен е ужасна като бръснатата глава на Поли.Украйна си изпроси победата.тяхната песен е политическа и се одобри от политиците и от началниците от САЩ.

111

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен ТО СЕ ВИЖДА---ПРИ СОЦА---РАЗВИТА ИКОНОМИКА--23 МЯСТО В СВЕТА БЕЗРАБОТНИ--О СПОКОЙСТВИЕ И БЕЗПЛАТНО МЕД . ОБСУЖВАНЕ И ЛЕ4ЕНИЕ СЕГГА СМЕ В ЕС---НАВСЯКЬДЕ РАЗРУХА БЕЗНАКАЗАНОСТ УБИЙСТВЕНИ ТАКСИ И ДАНЬЦИ 4УЖДА АРМИЯ У НАС

110

АЗ

преди 8 години

ПЪК ИСКАМ ДА НЯМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО!ИЛИ СИ БЪЛГАРИН,ИЛИ СИ СТОЙ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА И НЕ СЕ БЪРКАЙ В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!

109

Анонимен

преди 8 години

И откога кифлите станаха политициТая е много нагла

108

Спас

преди 8 години

И кой е гласувал за тая с типично българската носия и с медения глас български, ЗАГОРСКИ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Това ако е българска песен, аз съм виетнамец:))))))))))))))))))))))))))))))0

107

Дядо Петър

преди 8 години

Сега е моментът да спретне едно референдумче.(Като бате й Слави - кумирът за всички оли-гоф-рени в нещастната ни Родина).

106

Анонимен

преди 8 години

Приказвате глупости, ама хубаво, че е този ЕС, че колко войни щеше да има още! Идеята е тръгнала оттам, няколко години след 2-рата световна. Благодарете се, че го има, защото сега можеше и нас да няма !!!

105

Анонимен

преди 8 години

до 119, Нормално те гласуват под командата на Путин!

104

б

преди 8 години

Братушки, защо не ни дадохте и 1 точка бе? Ама на море като няма къде да ходите пак при нас, а?

103

сериозно

преди 8 години

Някой да ми припомни, какво ние гласувахме за Русия и те какво гласуваха за нас?

102

Факт

преди 8 години

Турците стабилно подкрепиха Украйна заради песента на татарката.

101

1

преди 8 години

4-то място от 50 държави! Това е УНИКАЛНО!!! Това се гледа от над 200млн, едно от най-гледаните предаваня в Европа!!! В топ 10 са всички написани от мен държави и Австрялия, Армения, Русия, Франция. Познах нали :). Защото имаше много хора, които не харесваха нашата песен! Сега, аз няма да ви обвинявам... но като не харесвам нещо си мълча, освен ако не е супер зле :) Страно как има хора неразбиращи от изкуство, които са първи да си изкажат мнението, особено, когато е отрицателно :) Е видяхте :)

100

Анонимен

преди 8 години

До ДжонаПесента е хубава! А зад нея застанаха българите в чужбина и техните приятели. Фейсбук кипеше през цялата вечер.

99

Анонимен

преди 8 години

134, спри се бе, човек. Стига си ни разказвал мокри сънища и топли фантазии:))). Вероятно ти става по-добре като ни споделяш свои блянове, но все пак се върни в реалността:))).

98

АНАСТАСИИ ХРИСТАКИС

преди 8 години

КАДЕ Е ЕЛЕНА ПАПАРИЗУ ?ЗАЩО ГЪРЦИЯ Я НЯМА ?

97

ни съ знай

преди 8 години

Това беше една отвратителна политическа акция.А победителите трябва да се срамуват,защото вотът на зрителите е всъщност вот на емиграцията.Изключете телевизорите,включете си мисленето, защото от хубаво не се емигрира.А най-многобройни са емигрантите от Русия,Украйна, Полша... и след тях за съжаление е и България.Благодарност към "извоюваната"демокрация!

96

Анонимен

преди 8 години

125, чул недочул и вече коментираш. Германия иска дисквалификация на волейболния отбор на Русия, а не изобщо за цялата олимпиада. Какво да ги правиш - германците бяха пребити като ку.чета от руснаците на волейбол и сега се чудят как да спечелят предимство заради един волейболист хванат с мелдоний, който до миналата година беше разрешен и който точно сега решиха да забраняватт:)))

95

Анонимен

преди 8 години

Фактите са сси факти, нашите русофили ни прецакаха да сме 4-ти, а не 3-тиПРОДАЖНИЦИ!