30

Миро

преди 8 години

Силно последователни са герберите. Когато се отметнаха от подписа си за съдебната реформа бяха последователни. Като имаше записи "двете каки", и смс-а към Борисов, и "аз съм му казал че няма да го закачам", и другите скандали, те последователно залягаха под масата. Като някой им каже нещо ясно в прав текст, и те последователно го наричат интригант, конспиратор, клати държавата.

29

минувач

преди 8 години

До Анонименцвцв е жалък ,физкултурник калинка на гроб!

28

Анонимен

преди 8 години

Не е шега,Цецко,въобще не е шега,уйчовото!Това си е чиста проба гавра и с т.н. президент, и с Тиквата ,тебе и Цецка като властимеещи,и с Пъпеша и Снощната като журАНАЛизци,и с останалите скопени мозъци от бандата,управляващи БГ след 1989г...Така е винаги,когато простотията и некадърността дойдат на власт!Ботев пише и загива за светлий комунизъм,Левски- за чиста и свята република,а Стамболов тръгва да търси и намира чужденец за цар на българите,след което започват национални катастрофи ...

27

Анонимен

преди 8 години

Неразгадаема е душата на Radka The Deep.

26

Анонимен

преди 8 години

И на кого трябва да му пука какво точно бил разбрал и какво не бил разбрал Цвъки Шестаков? Отърва пандиза, корумпираната съдебна система го спаси, да се скрива някъде и да не се обажда относно своите неразбирания....

25

БАБА КУНА

преди 8 години

ЦВЪКИ НЕ РАЗБИРАЛ РАДАН КЪНЕВ!? АМИ ЦВЪКИ ТИ РАЗБИРАШ САМО ОТ ДАЛАВЕРИ С АПАРТАМЕНТИ И ОТ ЧУПКИ В КРЪСТА КЪМ БОГ ТИКВУН.

24

Анонимен

преди 8 години

Какво има за разбиране: Един *** подкрепя друг ***. Няма да подкрепя някой, който *** ученички (кога с трипер, кога без).

23

Анонимен

преди 8 години

Не ми говорете сега, че *** не се е изкефил все пак:)

22

Анонимен

преди 8 години

А самият той разбира ли какво предлага ? Нещо объркано има тук.Докога така ще я караме?И такива ли хора ще ни управляват?

21

Анонимен

преди 8 години

Цветанов е прав в случая. Жалко, че беше прав и според себе си като открадна 6-те апартамента и си ги взе безнаказано. Но не може да се предлага кандидатура на някой без той да знае.

20

скоро

преди 8 години

Оооо,ще разберете скоро кой какъв е в играта наречена геноцид над българския народ! Върхушката ,която ще измете ГЕРБ от властта се разраства!

19

Анонимен

преди 8 години

Кънев просто им разби плановете на мутрите от ГЕРБ. Не забравяйте че преди няколко седмици Мутрон,заяви че ГЕРБ няма смисъл да издига президент, защото този се бил еманципира и не го слушал. Демек те няма да номинират Плевнелиев и по този начин негласно ще подкрепят Калфин. Е сега вече Плевнелиев е номиниран и ще се яви на избори ,Мутрата е в шах.

18

Наблюдател

преди 8 години

Оставете Кънев да завърши 10 клас пък тогава правете опити да го разбирате! Имайте уважение към подрастващите!

17

Анадолския манаф

преди 8 години

Обновен списък с прякорите на Воленчо-Боленчо. Дайте още! Болен Лидеров, Варадерото, Бялата Златка, Белия вожд, Златния пръст, Фикуса, Стайното цвете, Фюрера, Извинисебе, Високия белокос мъж с една обувка, Сидер Ага, Сидерунгела, Вадет Сидероглу, Товарищ Сидерович, Пица Ефендио, Подлогата на ББ, Пудела, Сачмата, Рубладжията, Ибрикчията на Путин, Нахлуващия в редакции, Стрелящия по магистрали, Напиващия се в самолети, Атакуващия академии, Слугуващия на Мултигруп, Танцуващия с полицаи, Хвърлящият кюфтета, Лъскача на паметници, Прав под масата, Бушон Войвода и на последно, но не по важност място

16

Анонимен

преди 8 години

Целуя цирк е да отклонят вниманието на матряла от референдума, голям сттах ги тресе

15

Анонимен

преди 8 години

Шега или не , явно нещо се случва защото всички се разграничават от гербВсичко става с голяма скорост , буквално за дни Ясен знак е че дори Бтв и Нова вече са по-пестеливи от към похвали .....хвалят ,ама споловин уста

14

Анонимен

преди 8 години

Корнелия Нинова остава да свика пресконференция и да се изгаври и тя с Роско, като го издигне за нов мандат !

13

psihiatar

преди 8 години

е що, и цв не го разбра нещата са сериозни.

12

Факт

преди 8 години

Ти не разбираш, ама леля Пенка, чистачката в американското посолство така е разпоредила.

11

Анонимен

преди 8 години

Цветанов президент. Бойко да бие дузпи за Витоша Бистрица.