9

Анонимен

преди 8 години

Били гладни, да бе да! Ако бяха гладни щяха да крадат хляб, а не проводници за 30 хиляди. Ама номер 8 май не е виждал ... и за това не знае за какво става дума! Трябва да се разходи до някое гето да ги види "гладните" ромки целите в злато.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Да, ама като им предложиш храна, отказват. Искат пари, извод -хич не са толкова гладни. Да не говорим за 10 вида помощи, които сигурно получават. Гладни са пенсионерите с минималните пенсии. Да не говорим, че тези са и млади мъже, така че явно само мързела ги спира да работят. Я, колко работа има и по строежите и в селското стопанство, ама никой не ще да работи. Брането е по-лесно.

7

Анонимен

преди 8 години

А, моля ви се, да бъдем коректни. Те не са крали, те са брали проводници. Освен това при тях е "културна особеност" и ние сме длъжни да се съобразяваме с културата и традициите им. :))

6

Анонимен

преди 8 години

Когато глада говори и Господ мълчи! Опитайте се да не ядете 3 дни и ще ви питам как се чувствате! Само че няма да издържите и един ден и ще тръгнете да обирате каквото ви попадне. Както са казали старите хора. СИТ НА ГЛАДЕН ВЯРА НЯМА!

5

Анонимен

преди 8 години

по чл.195, ал.1, т.3 и т.4 вр. чл.194, ал.1 от НК. ТОВА 4 ВР. ВРАТИЧКА В ЗАКОНА ЛИ Е?

4

.

преди 8 години

"няма работа, гладни сме и за това крадем" ами като сте гладни крадете храна, бе с жици ли започнахте да се храните вече

3

Анонимен

преди 8 години

От кога пък брането на жиса стана престъпление ?

2

а де

преди 8 години

Не е кражба , а терористичен атентат . Стига сте си затваряли очите пред фактите.

1

Анонимен

преди 8 години

У-жители??? Какво ще да е това?