22

До 7

преди 8 години

Еми я обясни какъв е истинския ислям. Кажи ми къде в корана пише , че хората са равни , без значение тяхната религия , пол или раса. Къде в корана пише да не убиваш и да прощаваш, къде в корана пише , че религиите са равнопоставени. Айде дай ми сурите да ги прочета . Аз мога да те залея със сури, дето се говори за убийства в името на Аллах. Ислямът има нужда от революция или просто да се забрани, той възхвалява смъртта и саможертвата, но убивайки неверниците . А наградата е вечна ерекция .

21

норa

преди 8 години

Хa- хa... Гермaния искa. A имaмите дaли искaт?

20

лесно, просто

преди 8 години

Имамите са там за да призовават за джихат.Няма джамии,няма имами,няма салафисти,няма радикалисти,няма проблем. Кой от къде е, да си изповяда каквото ще.

19

СС

преди 8 години

Германия да изсели талибаните и да забрани исляма докато може !!!

18

POBEDA

преди 8 години

We takin' over ;))))London padna, Bruksel padna

17

Анонимен

преди 8 години

Е тва беше смешно , без майтап, имамите да се борят срещу тероризма мухахахаха . Направо ми разведрихте деня, винаги е гот да видиш че има някой по смотан от теб , така де за тва в цирка се смеят на клоуните.Пожелавам им на швебеците 500+ години османско съжителство , пък после ще се смеем пак :)

16

да но

преди 8 години

Едно да иска Германия,второ е да може да го наложи,трето е дали имамите ще го направят и четвърто и най-главното е дали ислямът изобщо има място в Германия.

15

до 12 Стефанов

преди 8 години

Радвам се, че тук пишат и мислещи хора :) Абсолютно сте прав и за щастие повечето имами, които аз поне съм чувал, го правят. Най-голямата вреда която тероризма нанася е за исляма и мюсюлманите. Първо защото повечето му жертви са мюсюлмани и второ защото поставя всички мюсюлмани в позиция да се оправдават за неща за които са категорично против. Имамите разбират това много добре и правят всичко по силите си да го разберат всички, но за съжаление им се налага да работят в много враждебна среда.

14

Да,бе!

преди 8 години

Все едно да накарат дявола да ходи на църква!

13

християнин

преди 8 години

Мюсюлманската вяра е незаконна!Да не говорим че да се упражнява в Европа е кощунство.

12

Стефанов

преди 8 години

За начало имамите трябва да се разграничат публично от терористите. Не с половин уста, а официално. Аз до сега не съм чул да порицават извършителите. И това да бъде критерии за легитимиране на дейността им - ако не проповядват СРЕЩУ тероризма, значи негласно го подкрепят и проявяват съпричастност. И така - за всички джамии. Нека излезат с лицата си по медиите.

11

Дядо

преди 8 години

Късно е чедо! Както каза Мути, ТЕ СА ВЕЧЕ ТУК! Нама спасение! Бюргерите ще станат мулти-култи джунгла

10

Никола

преди 8 години

много глупави германци. бива ги само да строят машинарийки, но извън това са гола вода - out of space

9

Анонимен

преди 8 години

Те точно тези, са основните му проводници. Чрез терористите те упражняват власт. Същите не желаят нищо светско, щото ще си умрат в джамиите сам, самички. Това е все едно да искаш саудитска арабелия да спонсорира създаването на двигател, който се движи без петрол.

8

DO 7

преди 8 години

Нещо си объркан , Исляма и Аллах са казали че трябва да се убиват неверниците .Това е истинския ислям . Тази религия и шефа и са като Хитлер и Нацистите .Не виждаш ли че те се самовзривяват с викове да живее аллах , и вярват че ако убият християнин ще отидат в някакъв рай като публичен дом , за мъжете са 52 девици , за жените 52 мъже .

7

Анонимен

преди 8 години

Работата на имамите е да запознават хората с истинския ислям. Ако успеят да си свършат тази работа, няма да има нужда да говорим за ислямистки териризъм, защото в религията няма място за тероризъм. Най-ефективния метод за борба с него би бил да дадем възможност на имамите да си вършат същинската работа. Колкото по-малко са необразованите и непознаващите религията си, толкова по-малко ще са и тези които попадат под влиянието на чудовищната ИДИЛ и други подобни.

6

Анонимен

преди 8 години

Те пуснаха вълка в кошарата, сега искали ***... късно е вече....

5

KAK

преди 8 години

Как ще се случи това ?Та нали Имамите и Ходжите проповядват че трябва да се убиват деца и майки .Исляма е канибалска религия .

4

българина

преди 8 години

*** лицемери непознаващи по божията воля същността на исляма, за разлика от източна Европа и Балканите. Сега ще имат уникалния шанс да го опознаят. Американците искаха бил ладен да се самоубие и накрая го самоубиха. Тез германци са големи льо мани

3

Анонимен

преди 8 години

КОГА ШЕ ПОЧНЕТЕ ДА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА ИСЛАМА Е РЕЛИГИЯ КОИЯТО УЧИ НА ОМРАЗА КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ СИЧКИ МУСОМАНИ СА ЕДНИ И СШТИ. МРАЗИЯТ ХРИСТИЯНИТЕ НО ЯДТ ХЛЯБА НАШ