65

Да!

преди 8 години

Съгласен съм с Всички ВЪПРОСИ,включени в референдума! Към 86 -кой депутат се е загрижил за избирателния си район,като всички са назначени от партиите си , а хората изобщо не ги познава!С намаляването им ще има мъртви души и по-малко разходи , защото 50% от сегашните депутати нямат работа там!За субсидиите- щом една партия не може да се самоиздържа, защо народът трябва да я храни !?

64

Подписал се

преди 8 години

За повечето въпроси аз ще гласувам че НЕ съм съгласен въпреки че се подписах в подписката.Стана случайно и без да съм информиран точно за какво става дума.Това са искания за репресиране на Българските политици което няма да подобри положението в България а само ще ги насърчи към още по големи далавери.Депутатите трябва да се научат да работят качествено а не да им се намаля броя.

63

анонимен

преди 8 години

Подкрепям всички въпроси,без 4.При нас на балканите това е равно на самоубийство.

62

Ангел

преди 8 години

За въпросите свързани с мажоритарен избор на кандидати мога да се съглася но депутатите да бъдат намалени до 120 и субсидията на партиите да падне до 1 лв е пълен абсурд.Ако депутатите бъдат намалени много големи части от България,големи общини и градове ще останат без народен представител в парламента.240 трудно се справят с работата какво остава за 120.България няма да забогатее със 120 спестени депутатски заплати.Намаляне на партийната субсидия само ще стимулира партиите да крадат!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа е да вкараме малко пара във свирката на влака. Хайде защитниците на Славчо да ми отговорят, приема се още по кардинално, няма парламент, няма депутати, няма и субсидии. Ще се вдигнат ли пенсиите или заплатите? или по просто зададено, каква е ползата?

60

Анонимен

преди 8 години

това че повече депутати се подкупват по-трудно е най-големият виц...на никой не му трябав да подкупва ВСИЧКИ депутати, те повечето си гласуват партийна, Герб имат около 90 човека, купуваш още 30 - и готово. Ако увеличат бройката ще се увеличат и квотите на партиите и положението ще се запази .Когато даден крал в Англия е искал да стане самовластен господар увеличал вал е бройката на лордовете, защото така е имал по-малка опозиция.

59

Анонимен

преди 8 години

4. категорично не - не сме дорасли, за такова нещо. По-добер Машинно гласуване5. Определено Да- така ще се намали корупцията6. Да , посъщата причина като в точак 5

58

историк

преди 8 години

1 . Приемам. По принцип бих предпочел нулев процент на преференциалан система, но след като се прави всичко възможно да се премахне преференциалната система нека поне се въведе мажоритарна.2. Приемам - 100, 120,150 - няма значение, важното е че сега са твърде много. населението намалява, депутатите - не. ОСвен това те през повечето време не работят, поветоот депутатите са некачествени. Ако се намали бройката ще се увеличи качеството.3. Със смесени чувства съм.

57

Анонимен

преди 8 години

Слави е тъпо парче

56

koko

преди 8 години

tozi pleshivia mai i v politikata iska da se namurda i ot tam da lapa kinti

55

Анонимен

преди 8 години

Не дай Боже,референдумът да одобри въпросите на Слави,как пък няма един читав,те тогава хаоса,ще е пълен!?

54

Умен

преди 8 години

Егати тъ.пите въпроси! За членството в НАТО и ЕС няма ли да ни питат? И защо?

53

Анонимен

преди 8 години

Споко ! Пак народът ще от към страната на булката. Споко , пак ще ни измамят .Пак ще сме отпред ,а те управниците отзаде ни . И ще ни подпрат яко . Само наивник може да повярва че нещо ще се промени на ползу народу . Дори и ще стане по лошо . Ще си вкарат точните хора и ние ще се пулим ,,защо стана така ,, Който има най-много пари той ще дърпа конците . По малко хора се контролират по лесно . Те и затова,, редуцират ,,населението ,особенно българският етнос.

52

БАБА КУНА

преди 8 години

ХОРА ТОЧНО ПРИ ТОЯ РЕФЕРЕНДУМ Е НЕОБХОДИМО ДА БЪДЕМ ЕДИННИ И ДА НАТИРИМ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ МИЖИТУРКИ, КАКТО И ДА ИМ НАМАЛИМ СУБСИДИЯТА, КОЯТО ИЗОБЩО НЕ ИМ СЕ ПОЛАГА. АКО НЕ ПОДКРЕПИМ РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ НАИСТИНА ЩЕ БЪДЕМ НЕ НАРОД, А *** !!!

51

Анонимен

преди 8 години

50 депутати се подкупват по-лесно, отколкото 240.

50

БРАВО НА БОКО!!!!

преди 8 години

СТРАХОТЕН ХОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА --НАДМИНА ВСИЧКИТЕ МИ ОЧАКВАНИЯ ОТ ГЕРБ!!

49

Анонимен

преди 8 години

Накрая ще дойдат партизаните и язък за референдуми-меферендуми. Слави и "Ку-ку" са формирани в САЩ и първите им подигравки бяха с АЕЦ"Белене" и българските космонавти/ между другото в Ловеч бе разрушен паметника на Георги Иванов - бил комунист/. Жалко е, че го спонсорират руски фирми. Но до време...

48

Край

преди 8 години

Заглавието - Герб пуска въпросите на Слави. Тия въпроси ги искаме всички 700 хил. подписали се. И не че Герб ги "пуска" а народното събрание няма как да не се съобрази с толкова човека.Партиите и герб също ще се постараят да омармаладят въпроса за МАЖОРИТАРНИТЕ избори защото това ще е края им.

47

Анонимен

преди 8 години

Да хубави въпроси, но комунистическите мафии на ГЕРБ, БСБ и ДПС ще фалшифицират референдума. Само да припомниме при предишните фалшиви избори, как се откриха 350 хил. фалшиви бюлетини от мафиотската партия на Боко Тиквата.

46

www

преди 8 години

Да мразиш 50 и 150 депутата е... различно, разбира се. Да мразиш 50 например е три пъти по-евтино! В този ред на мисли предлагам да намалим хейтинга, посредством намаляване на физическите лица, мишена на този хейтинг :)