10

Анонимен

преди 8 години

Левски е казал:"Смърт,смърт и пак смърт"

9

Анонимен

преди 8 години

То хубаво да има тол такси на магистралите ама де ги магистралите... да вземат първо тях да построят.

8

до кога търпение

преди 8 години

Десетки хора загиват по двупосочните първостепенни пътища всяка година. Какво толкова невъзможно има в намирането на инвеститор за построяване на еднопосочни трасета, после тол такса за изплащането!? Или като няма как да се краде от нещо, просто да не се прави?

7

хахаха

преди 8 години

важното е винетки да има за всички и направо да ги направят 199.99лв

6

Лилян

преди 8 години

Е при такова задание е нормално да има обжалване

5

Анонимен

преди 8 години

Леките коли за време??? Па има ли другаде по света такава глупост?Значи ще искаме да караме с 200 за да плащаме по-малко. А държавата няма да ремонтира дупките за да караме по-бавно и да плащаме повече.

4

Данчо

преди 8 години

Що копирахте унгарската система, която изобщо не е справедлива? Боко и орбан са приятели. Акде на бас, че унгарци ще спечелят

3

Анонимен

преди 8 години

В тази агенция, поръчките ги печели този който върне тридесет процента на онези некадърни тумбаци, на площад Македония. Те пък отделят за бочко от манкя.

2

Един от Северозапада

преди 8 години

Ще потърпим, ние сме си търпеливи.Търпим преход 27 години вече, търпим да ни управляват бивши и бъдещи затворници, физкултурници, доценти по физическа подготовка, и какво ли не.Търпим и ще търпим, ако ще винетката да стане 200 лева за седмица, а пътищата да са тип "писта за краш тестове на амтомобилен сонцерн", ще изтърпим и това.

1

Патриот

преди 8 години

сега и тол такси,скоро и такса живот ще ни сложат.Да живее слетлото атлантическо бъдеще,кога ще ги изкормим с голи ръце тези *** бе кръвта ни изпиха ,колко ще търпи този *** народ !Това е ГЕНОЦИД!!