49

Анонимен

преди 8 години

Дори да им сменят имената с турски ПФ ще останат, но ще са против. Властта е сладко нещо.

48

БАБА КУНА

преди 8 години

ХА-ХА-ХА СПОРЕД БОКО ГЕРБ БИЛИ ГАРАНТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, А ИСТИНАТА Е ЧЕ СА ГАРАНТ ЗА ТОТАЛНИЯ НАЦИОНАЛЕН ГРАБЕЖ.

47

Анонимен

преди 8 години

Принципът на улегналост. В България да гласуват само тези, които са живяли най-малко 1 година тук. Тези където са в чужбина, да гласуват за томошните политици.

46

Анонимен

преди 8 години

не знам, аз имам двойно гражданство понеже дълго живях в чужбина и се върнах. докато съм бил там, за миг не съм си помислял да гласувам на избори в Бг, точно заради морала, както и сега тук въобще не се опитвам да казвам на другите хора какво да правят в държавата си. а за данъците е 100% вярно - не може някой, който въобще не допринася за благото на едно общество, а само точи, не само да казва какво да става с парите на другите, ами и да го прави от чужбина. това е безподобно безочие!

45

БОКО-ТИКВОКО

преди 8 години

Не се косете,ще клекнат,не им е за сефте

44

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

СПОРЕД МЕН ЩОМ НЕ СИ ЖИВЯЛ ПОСЛЕДНАТА ЕДНА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАШ...

43

ОПАА

преди 8 години

Търгът за магистрала Хемус, спрян от премиера Бойко Борисов поради витаещи съмнения, е прекратен по искане на Европейската комисия,а не поради липса на пари, какъвто бе официалният мотив, съобщава Медиапул.

42

Анонимен

преди 8 години

гласуване в чужбина ли? я пак? не става дума само за турция, а и за всички останали държави. как някой си, заминал преди 20 години и не платил 1 стотинка на България ще ми казва какво да става тук? 'вълнували' се били от политиката у нас? ами хайде да предположим, че всеки българин в чужбина, който гласува, трябва да изкара 4 години задължително в България..само на теория си го представете. знаете ли колко ще гласуват? николко! точно толкова им пука за държавата. не става с правила, трябва морал

41

Анонимен

преди 8 години

Борисов! Провали се тотално и безвъзвратно още през първия си мандат. Защо се натисна за втори? За пари. ОСТАВКА!

40

Анонимен

преди 8 години

Стига прах и мъла дебатите директно по телевизията.хората да са наясно как ГЕРБ ГОТВАТ поредната фалшификация!

39

Гошо...Тъпото

преди 8 години

По...голяма демагогия от нашенската псевдодемокрация,здраве му кажи.Всички префацундрени закони са в ущърб на народа и държавата ни.Всички партии са прикрити и явни лобисти,пледиращи и драпащи за бетониране на политическата си,респективно и икономическа власт.

38

Анонимен

преди 8 години

Какво не разбрахте ??? За пари си говорят хората, само че по-така .... уж че си говоря за други работи ..... като за избори например . Утре сиурно ще объждат нивото на река Дунав при Комарно или при Железни врата .

37

електорат

преди 8 години

До Максим КлейтманТова съвсем не е така. По служебна необходимост съм присъствал на провеждането на десетки избори по села и паланки.Нямаш си идея, каква свинщина е ! Минат има-няма 50 човека,а в протокола 150. Протоколите и бюлетините наблъскани като сено в чували, къде и кой ги кара ..Теоретично е възможно да се хакне ИН гласуването, но това може да го направи някой поне 1000 пъти по-умен от Цв.Цв., който в момента, без проблем си реди резултатите както му скимне.

36

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Политическата класа мисли само за собственото си...оцеляване.По начало на Боко не му беше удобен закона за...задължителното гласуване и не само на него.Почти всички лидери се изказваха в духът;не е...демократично да се карат хората на сила да гласуват(а е...демократично да преразпределяте негласувалите и да си увеличавате изборните проценти).По...голяма демагоги

35

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ,ДПС,БСП, СДС,НДСВ и т. н. Всеки вика, скача, вдига лозунги, обвинява другите, обещава и т. н. Цирк вече 26 г. Истината е една и тя е, че всички работят против България, против народа и провеждат невиждан геноцид на същия този народ. Резултатът е налице: от почти 9 млн 1989 г. сега нямаме и 6 млн. Оставете статистиката, а се огледайте около вас. Роднини, приятели, бивши съученици, колеги, съкварталци, съграждани, колко са останали. И колко от тези останалите поглеждат към терминал 2.

34

Анонимен

преди 8 години

Незнаех че овцете избирят овчаря който да ги води ? А ако овчаря е същия като този който сега ни води .... спукана ни е работата !!!

33

Анонимен

преди 8 години

Тая стабилност е най-използваната опорна точка напоследък

32

Анонимен

преди 8 години

Ще се спазарите, нема страшно....

31

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, че от Патриотичния фронт са склонни на отстъпки - ама мен покрай всички тези панаири , вече ме съмнява, че източиха нещо, я пенсионен фонд, я застрахователно дружество, я банчица някоя ....

30

Анонимен

преди 8 години

Затова те са склонни да обсъдят някои предложения на ГЕРБ и РБ за намиране на изход от заплетената ситуация около промените в Изборния кодекс за гласуването в чужбина......... но на всички очите им бяха вперени в торбата с парите която щеше да реши всички "възникнали проблеми" ........ ако мъ разбъръте какво искам да ви кажа .......Не забравяйте къде живеете .... Илюзия всяка забравете !