99

Сексолог

преди 8 години

Ами, другарката Ниноваима алтернатива - кучешката поза !

98

ПЪЛНА ДЕМАГОЖКА

преди 8 години

МИКОВ БЕ ИЗРАЗИТЕЛ НА ЛЕВИТЕ УБЕЖДЕНИЯ НА РЕДОВИТЕ КОМУНИСТИ. С ИЗБОРА НА ИЗПЕЧЕНИЯ ДЕМАГОГ - КОРНЕЛИЯ НИНОВА - БСП НАПРАВИ ОГРОМНА КРАЧКА НАЗАД И ВЪЗСТАНОВИ ВЛАСТОВИТЕ ПОЗИЦИИ НА РЕВАНШИСТКИТЕ НОМЕНКЛАТУРНО-ОЛИГАРХИЧЕСКИ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ КРЪГОВЕ. ВСЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ЗА "ЛЕВИ" СИЛИ СА ВЕЧЕ АЛА-БАЛА !

97

хиксхикспоел

преди 8 години

Отивам да втвърдя питона,отсякъл Борисов.

96

Анонимен

преди 8 години

Курчупила ще закрива крадливата партия.

95

СС

преди 8 години

Закривай червената крадлива партия!Тази Нинова преди няколко години я уволниха от Булгартабак за корупция! Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. :)

94

ДСБ-БСП Обединена

преди 8 години

К. Нинова започна политическата си кариера в СДС. После премина към БСП.Ясно, оформя се коалиция Радан-Нинова. Връщане към романтично-грабителския период на началото на вечния преход, в който СДС-ДСБ и БСп зациклят, защото изглежда и Борисов е втвърдил тона към Костов-Радан и приватизаторите-крадциИ правилно. Време беше да се обединят приватизаторите-крадци, защото Борисов им спря кранчето. Имаме си ДСБ-БСП Обединена или ДБО.

93

ленин

преди 8 години

От 1944г ТИЯ от БКП и производните и през годините, оправят държавата. Резултата е виден! Ще станат по-силни, само когато ги няма!

92

Анонимен

преди 8 години

Хахаха.Тея *** са много глуповати-останаха една маршрутка хора,а си избират главатар-шофьор...хаха...Много наподобяват пайнерското племе-никой ги не брои за живи,те награди си раздават...мъка,мъка...ааа,и евроГея беглец бил доволен,видиш ли...Пък и се пънат пак да управляват,а не можаха партиината каса да си опазят.?.Смех голем,ама-кот такоа.

91

госпожо плевел

преди 8 години

Тая поредния израстък на комунизма,социализма ще втърди на някой както Пчеличката Мая на АЧО-бивш мин.на отбраната,Йотова на агента Гец сирещника и т.н.ще доунищожи всичко,тепърва ще се нагледаме не на кючеци,а на чалъми,защото ще се учи от съпъртийците си.

90

мечти и реалност

преди 8 години

нЕкои се екзалтираха екстремно от приключилото мероприятие.

89

Анонимен

преди 8 години

До ЗлостърА електората на Тиквата вече си мери фесовете . Така де . Нали преглътнаха ,,съжителството и владичество ,,и дразнещите Пайсии ,Ботев ,Вазов,че и ,,дядо Йоцо ...,,

88

Тутанкамон

преди 8 години

Море, таа ако ми седне на че по, гаранция, че ме съживи!))))))))

87

Bad Company

преди 8 години

Не я подценявайте другарката Нинова. Тя прекрасно знае, че с елкторат със средна възраст 69 г. няма как да стане. По-лесно е да съживиш Тутанкамон.

86

Анонимен

преди 8 години

всичко това ми напомня на един виц: един комар решил да оноди един слон. таман се наместил, слона се изакал и го затрупал. тогава комара извикал изпод купчината:" ааа, видя дебелия *** и се на*ра от страх". та и тия така!

85

Анонимен

преди 8 години

Другарката Нинова отдавна мина на "твърдо". Всичките рубли ги обърна в долари.

84

Анонимен

преди 8 години

Корнелия,сега вече mожеш да удариш шаmар на тиквата.

83

Злостър

преди 8 години

На Нинова електората всеки ден се втвърдява по гробищата.

82

Анонимен

преди 8 години

Доста хора ще гласуват , ако каже , че няма да влиза в коалиции извън лявото

81

ама то смешно бе

преди 8 години

Е кво втвърдява Нинова,та нали хората ,който бяха в залата днес са целия електорат на БСП.

80

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е някой да си говори с премиера като мъж с мъж...........