65

Do Anonimen 70

преди 8 години

Отговор на гатанката с друга гатанка - кой каза, че българите в чужбина плащат данъци в България?! 90% от българите са в държави, с които имаме избягване на двойно данъчно облагане. Така че тея,къде бършат з***дници в Англия,Германия и Швеция си плащат каквото плащат там,не в България.Реално новият закон е заради турския туризъм и има за цел да ограничи възможностите Турция да се меси във властта в България.Ако лиг***вият ни президент налага вето сега,значи е протурска маша и заслужава презрение

64

Анонимен

преди 8 години

Зад граница не бива да се разкриват секции.Тези които са напуснали страната сами са се лишили от правото да гласуват. Какво е това ще живее в чужбина и ще ни реди животът тук.Гласуването трябва да се извършва само в страната и то след като си живял най-малко една година в нея..Двойното гражданство да дава право да живееш в страната но без право да гласуваш.Така ще се решат проблемите,поне според мен.А гласуването в страната да бъде не право а задължение.

63

Анонимен

преди 8 години

Demokrat ???? ili mafiot ???? VSICHKI ZNAME MINALOTO MU !

62

а?

преди 8 години

а театрите с ГДБОП как избира?

61

Анонимен

преди 8 години

МУТРА-ДЕМОКРАТ!МУУУХАХАХ!!!ТОВА ЛИ Е ВИЦЪТ ЗА ДЕНЯ?

60

Анонимен

преди 8 години

Боко с поредното глупаво изказване.

59

Анонимен

преди 8 години

Боко за *** за зеле не става...Преди 25 година какви хора се раждаха и живееха в БГ, сега шофьорчето на бай Тошо ни управлява...Цирк

58

Анонимен

преди 8 години

Деморкацията има най проста дефиниция и тя се състои в това, че законите важат и се прилагат абсолютно еднакво към всички членове на обществото. Ха сега си отговорете има ли такова животно у нас.

57

цък

преди 8 години

Демократ???Буда-лата????Че, той знае ли дефиницията за Демокрация????Съмнявам се!!!!Виж, определението за Мутрокрация със сигурност го знае.... след толкова години проктически опит в Мутренските структори....

56

Да а а/YEEEE

преди 8 години

Друго си е, когато Хамериканеца Хантъни, ти налее малко акъл в Тиквата.

55

Анонимен

преди 8 години

Гусин Пожарникар, с правата на хората идва стабилна държава. Правовата държава е силна, стабилна държава. Това не са две отделни неща. Ама в наръчника на ПО това го няма.

54

до 72

преди 8 години

Ама тъпо, задаваш отговори

53

до 72 отговор

преди 8 години

Този, който гласува за правилните хора

52

Анонимен

преди 8 години

Ай сега една гатанка:Кой има по-голямо право да гласува?:Българин живеещ в чужбина, но плащащ данъци в България, или такъв живеещ в България, но неплащащ данъци.

51

O

преди 8 години

Izhod ot pravoto?!:-) Kakav li auspuf gaz ste ima?:-)

50

Професор

преди 8 години

Каквото каже Ердоган това е. Исляма и Комунизма са едно и също. Преди бехме сесесере сега сме те-ре.И Путин се отказа да се занимава. Меркел тури бурката.Юнкер е трезвен само сутрин в 6 часа.Така е. Дост ще влезе и заедно с ГЕРБ ще управляват.Цецо ще брои бюлетините.

49

55

преди 8 години

Г-н премиер,защо не си в Раднево ?Защо не си в Рогозен?Защо ходиш само на парадни мероприятия?Ти Ким Чен Ун ли си?Ти си страхливец-криеш се като мишок в критични ситуации край полите на своите раболепни министърки!

48

Анонимен

преди 8 години

Другарю Борисов, ние ГЕРБАЧОВЧЕТАТА искаме: Върнете ФИДОСОВА, тя е цвете сравнена с ТЕБ и останалите *** !

47

Аспарух

преди 8 години

Ясно и ГЕРБ клекна перед Турция.

46

до 56

преди 8 години

Ами тези заминалите българи са видели, че балъците са повече от тях и избират некадърници на власт и са се изнесли от БГ.