53

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Ще пият ром в изобилие, като няма бира...@!!!

52

dd

преди 7 години

Руснаци, зле сте с опорните точки! Айде, измислете нещо по-умно от световния империализъм на САЩ! Жужето само си хаби инфлационните рубли с *** като вас.

51

Анонимен

преди 7 години

До 90Санкции спрямо Венецуела няма - опровергай ме ако можеш.Каквито санкции си наложиш сам, никой не може да ти ги наложи.

50

Анонимен

преди 7 години

Това е социализЪма, България фалира 3 пъти заради такава политика до 1989.

49

ГУРБЕТЧИ ИКОНОМИСТ

преди 7 години

КАТО НЯМАТ ПАРИ ЗА КУПУВАНЕ НА ДОЛАРИ ,ДА КУПУВАТ РУБЛИ ! РУБЛАТА Е МНОГО СТАБИЛНА ВАЛУТА И СТОЙНОСТТА Й Е 1 КЪМ 1 С БОЛИВАРА ! А С ТЕЗИ РУБЛИ ДА СИ КУПЯТ НЕОБХОДИМИТЕ СУРОВИНИ !

48

Анонимен

преди 7 години

Дедо БодеПисалият статията и да е ходил и да не е, пак ще си напише пропагандния материал, щото за това му плащат.

47

Дедо Боде

преди 7 години

Личи си че писалият статията не е ходил никога във Венецуела. САЩ е обявила тотална война на тази държава, тъй като Венецуела изгони всички Американски корпорации и намали цената на бензина на 1 цент на литър за вътрешно потребление. Че там живеят все пак добре, говори факта че бившата Английска Гвинея със столица Джорджтаун се присъедини след референдум към Венецуела. И ако не е желязното управление на президента Америка ще разграби тази богата на природни ресурси и земеделска продукция държава

46

!

преди 7 години

Навсякъде социалистите са едни и същи тъ панари, и трябва да бъдат изритвани с шутове!

45

Анонимен

преди 7 години

Абе без да твърдя, че аз самият знам какво точно става във Венецуела, що всички си мислят че еди кой си от Форбс или Ню Йорк таймс или която и да е друга корпоративна западна медия ще ни покажат истинската ситуация, на всичко което услужлива да е пречупено през западната пропаганда в стил "вижте колко е лошо навсякъде където управляват хора, които не са съгласни да бъдат наши марионетки"?

44

maxobg

преди 7 години

До Анониментъпите социалисти!" това са тъпите комунисти !! социалистите са в швеция и изобщо не са ***!!!!

43

Кривондел

преди 7 години

Северна Корея произвежда таблети? Точно толкова, колкото ние произвеждаме лаптопи. Справка - лаптопът "Правец" е в продажба и сега.

42

Кривондел

преди 7 години

Попитали радио Ереван "Може ли Швейцария да стане социалистическа държава? Може, отговорило радиото, но жалко за хубавата държава!"Дори петролът не успява да изкара социализма извън купоните, дефицита и мизерията.

41

Анонимен

преди 7 години

В най-богатата на нефт държава в света населението гладува и има дефицит на основни хранителни стоки! Подобно безумие може да бъде постигнато само от тъпите социалисти!

40

Анонимен

преди 7 години

"Няма никаква икономическа война. Всичко, на което сме свидетели сега, е резултат от пълното малоумие на Мадуро и неговите другари."Откога на Тиквонии му викаме Мадуро?!?

39

Анонимен

преди 7 години

Така е като са глупави, на нас Сорос ни крепи икономиката, на 80% от населението им плаща и има бира..

38

ined

преди 7 години

Ами да дойдат да научат ноухау от българските пивовари - те правят бира не само без малцов ечемик, но и въобще без ечемик и хмел - от царевица, от картофи или каквото имат там под ръка Колко му е да им измислят как се прави бира от боливари.

37

Анонимен

преди 7 години

Тоя посегна на най-милото. Няма да го бъде още дълго.

36

до 64

преди 7 години

ми ходи при лудите бе, кво правиш при нас.

35

даола

преди 7 години

На венецуелците не им пука за анализите на Форбс.

34

Митко

преди 7 години

И защо бяха безполезните брътвежи в началото каква НЕ е причината за преустановяването на производството? Новината го казва точно и ясно : недостиг на суровина! А има недостиг на суровина , защото страната е под тежко ембарго наложено от САЩ и защото валутата им е изкуствено срината заради нежеланието на Чавес (когато беше жив) и Мадуро да разпродадат ресурсите си за жълти стотинки на САЩ ( както беше преди революциятя). Чавес национализира всичко и го взе от ръцете на олигарсите и корпорациите.