22

Марко Тотев

преди 8 години

Има ли юристи тука? Може ли някой да ми обясни с думи прости: 1. След като 12 *** организирано, умишлено и въоръжени са тръгнали да убиват, защо родната полиция е арестувала само 4-***? 2. Ако също 12 въоръжени *** също като в Раднево ОРГАНИЗИРАНО и УМИШЛЕНО нападнат 3ма от антиБългарския хелзинкски комитет, и им причинят това което е причинено на българчетата в Раднево, това расизъм ли ще е? 3. аБХК заведе ли вече дело в Страсбург, че на биячите са им нарушени правата?

21

Марко Тотев

преди 8 години

Идват избори. На ГЕРБ ще им трябват гласове. Изпратили са полицията за да им пази "правилните избиратели".

20

Марко Тотев

преди 8 години

Срам и позор за пагона! Полицията (хранена и обличана от работещи българи) пази *** (също на пълна издръжка на гърба на работещи българи). Кметът на Раднево вместо да изпрати в маалата 2 багера, и да кара наред, ни баламасва с някакви "проверки" на 2 магазина в тази маала. А бе, г-н кмете, защо закриляш незаконното строителство в "твоята" община? Има ли там поне една законна *** постройка? Пфу! Проверки! След 4-5 дни Раднево няма да е тема в нито едни новини.

19

Анонимен

преди 8 години

сега работещите издържат пенсионерите, ромите,държавния апарат, и трите се увеличават непрекъснато а работещите намаляват.Ако някой от тези трите малко помисли,ще види скоро край на всичко това.Тежестта върху работещите си има граници,не може един да издържа трима а след година шестима и т.н.,колкото и да не им се иска това ще свърши или ще трябва да се редуцира справедливо,и само който заслужава на него да се дава

18

Сунай Паша

преди 8 години

ГЕРБ!!!ПОБЕДА!!

17

Анонимен

преди 8 години

Протеста трябва да бъде пред народното събрание, там е заровено кучето. Къде са смелите Бойко,Валери, Краси,едни чутовни юнаци, борци срещу българите в чужбина. Но щом става въпрос за джипсита мълчат и се крият. Това са страхливци и срещу тях трябва да е протеста.

16

Членска карта №7

преди 8 години

До РККАКраварското правораздаване е позволено само в техния обор! За васалите и окупираните държави има НПО-та и фондации, които се занимават и насаждат добри практики на терен с цел ошашавяне на туземния матрял!С други думи, Което е позволено на Юпитер, не е позволено на Бика!

15

РККА

преди 8 години

проблема е в правосъдната система,ако краварските васали имат смелост да въведат американската правораздавателна система може и да остане някой българин в тази държава

14

Анонимен

преди 8 години

Това не е просто протест срещу насилието,а расистки протест срещу ромите с цел противозаконна и нарушаваща правата им саморазправа заради хулиганско сбиване между няколко роми и българи,което е несправедлви,което е все едно зардаи няколкото подобни сбивания на пътя между българи при което умряха хора,да се преседва целия бг народ само затова че също са българи като извършителите, а тогава дори не бяха задържани убийците,а сега за сбиване им с българи искат да ги съдят роми като убийци,като не са

13

пффффф

преди 8 години

кога,тази бяла птица-министърката,ще прати жандармерията и в село Мечка и околията????????до кога ще пазим ферментиралия "електорат" от народната "любов"??????до кога съдийки и разни там прокурорчета,ще се бъзикат с българите в България?????????всичко започва да прилича на някакъв зъл сценарии с гаден край за някой "народни" чиновници.

12

Гого

преди 8 години

Хайде МВР-то да пуска тримата роми побойници от ареста, че имат работа да вършат, всеки ден в ареста е загуба от непродадена дрога, шефовете в полицията чакат на тези пари, аман от протести!

11

Анонимен

преди 8 години

Според мене трябва да не се протестира когато има масирано присъствие на полиция Никои да не отиде ,но да отидат там където има престъпления срещу стари хора и няма кьорав полицай

10

Айше

преди 8 години

Ако някои някъде предава нашето отечество нашата полиция ни пази

9

Анонимен

преди 8 години

Много по-засилено полицейското присъствие в Раднево днес спрямо вчера - в пъти повече жандармеристи и органи на реда, както и две водни оръдияСлед такава подготовка какъв протест искате да има?!

8

7+

преди 8 години

без кръв няма да се измие

7

Фенаси Керим

преди 8 години

Малко ще повикат. Ще пишат по форумите и край.Затова казах на *** да не си хаби нервите.Българи и роми са едно и също. Разлика няма.Само боята. Като американците са.И там има черни и бели но американци.

6

Анонимен

преди 8 години

АБЕ НЯМА ЛИ ТАМ НЯКОЙ ПО СМЕЛ ЧЕ ДА ЗАПАЛИ МААЛАТА ДОКАТО ТАМ НЯМА НИКОЙ И МИЛИЦИЯТА ГИ Е СКРИЛА!?ТО С ВИКОВЕ И ПРАЗНИ ЗАКАНИ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!ДЕЙСТВИЕ ТРЯБВАТ!ИНАЧЧЕ ОНИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БИЯТ И КОЛЯТ БЪЛГАРИТЕ!ВЛАСТТА Е С ТЯХ!

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2За каква държавност става дума при наличие на правителство от тип "МИТьо ПИШТОВА". Просто забрави!

4

Анонимен

преди 8 години

Ердоган доволен ще остане

3

Гражданин

преди 8 години

Не разбрахте ли, че с протести нищо не става. Държавните институции ви лъжат, че като сте българи може да постигнете нещо с протести. Дърмон му е майката и бащата. Ето *** направо бият и после бегат и се жалват в БХК и другите шоросоидни организации. А родната полиция ги пази. Събудете се от зомбирането. Държавата в момента служи само на жълтите павета в момента.