181

адолф хитлер

преди 8 години

И аз обичам Сталин. Това е единствения човек в света, избил повече руснаци от мен.

180

Вярвай си

преди 8 години

До Анонимен270Мизерници са украинците и още как. Братята им руснаци им дадоха земя да си направят държава за първи път , а те я дадоха на Обама и решиха че щом може украйна да е западна територия значи не са руснаци. Само дето ЕС им го набута с топките.

179

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са православни,и искам да са развити,но с малоумното джудже ги избиват и те викат ура...голяма част от тях. Не ми се вярваше,че САЩ са го назначили,но явно. Мачка Европа,мачка и Русия....САЩ вкарват ТА споразумение,контрол над петрола и терора в Европа и тнт.

178

Вярвай си

преди 8 години

До Анонимен 290Мизерници са украинците, защото си повярваха, че не са руснаци и се обърнаха да плюят Русия. По този начин си предложиха задните части на ЕС и Обама, за да им бъде топло.

177

Анонимен

преди 8 години

До историкСравни Сталин с Хитлер. Така ще ти е по лесно да откриеш разликите.

176

историк

преди 8 години

Сравнете Сталин с Путин. Ако Сталин управляваше Русия сега дали щеше да остави финансирани от запада фашисти да разорят Источна Украина. Западняците никога не биха посмели да организират преврати в Украйна и да избият 20000 руснаци В Донбас.Путин подлъга руснаците да се опълчат на превратаджиите от Киев с обещание да помогне а после най-нагло ги изостави.Ако беше сталин сега руската армия щеше да марширува в Киев а Источна Украйна да е свободна от фашиската хунта

175

Анонимен

преди 8 години

руснаците си искат камшиците и концлагерите.няма по п.рост народ

174

Вярвай си

преди 8 години

До укра Тогава по твоята логика можем да кажем, че и сред опъченците 70% са били шопи,родопчани, македонци,гагаузи,царибродски сърби, арменци идр. ,българите са били малко.

173

Наблюдател

преди 8 години

Да се възхищаваш от най-големия главорез в писаната човешка История в никакъв случай не говори за здрав разум

172

овеч

преди 8 години

Предлагам да сложат портретите на Кончита и Плевнелиев

171

юбералес

преди 8 години

До АнонименУкрайна означава роден край. Понятието възниква в 1187г. когато в Киев не са чували още нищо за селцето Москва. На древноруски (сегашния украински) Украйна означава също княжество. Черниговското княжество се споменава и като Черниговска украйна.

170

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че Украйна е "РУСКАТА МАКЕДОНИЯ"!!!

169

юбералес

преди 8 години

''Без американското производство, съюзниците никога нямаше да спечелим войната''Й. Сталин 1946г.

168

Анонимен

преди 8 години

До украУкрайна означава Покрайнина - измислена държава е. Укропите са като сръбските македонисти. Лъжат и мажат за Русия = Киевска Рус. Така, че трябва да си актуализираш "знанията" по история. мИнджев ли ти е бил учител? Не се учидвам тогава. Кет да е. Крим и Украйна си е изконно руска земя, така че тролстването ти няма да помогне на Плювньо да пренапише учебниците по история в пропагандния ви стил. Не само България може да има своята Македония. Русия си има Украйна и Беларус, ***!

167

укра

преди 8 години

Воюващите на Шипка са били 60 % украинци,поляци и финландци.Руснаците са били малцинство-факт.Слава на Украина,на Полша и на братска Финландия !

166

До 275

преди 8 години

Говоря за класификация,а не за квалификация на историята. Църковна,антична,стара и нова история. След ВОСР Руснаците въведоха понятието"Най нова история" която не се изучава в нито една академия на науките по света. Само нашите студенти се потяха на изпити и се тъпчеха с пропаганда която се оказа безмисленна.

165

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен276..Не бе то на Шипака дядото на Обама е воювал...Или той е влезнал пръв в Берлин да постави руското знаме на Райхстага...Ех шороши--с вас вече не е смешно--а жалко....

164

Анонимен

преди 8 години

До ИванДори въпросът ти показва че си далеч от историята--обяснявам-----Историк не прави класификации и оценки -----той борави само с исторически факти-БЕЗ да взема страна и да изказва мнението си!

163

Иван

преди 8 години

До 271.Като сте историк направете класификация на световната история 5-6 думички са .Чанам.

162

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендо 270 ххаааахааха пак ставаш за резил бе--На Шипка е имало Руски Полкове в които са участвали подразделения от финланци,черкези,чуваши,шведи,руснаци,украинци,кабартинци,ДАЖЕ е имало и румънци...НО са били на служба на Руският Цар и Руската Империя----схващаш ли бе бандеровец--ххаахххаааххааа--по-простичко няма как да ти го обясня...И РУСКИЯТ ЦАР Е ВЗЕЛ РЕШЕНИЕТО за освобождаването на България---пак питам--схващаш ли...ххааааххха