37

Анонимен

преди 8 години

То сега ще се "окаже" че всички в бежанските лагери и скитащите се незаконно из цялата ни страна социални"бежанци" на които никой не знае бройката са влезли през КПП тата.

36

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Руме, искам да те таковам, разбираш ли?!

35

Неа

преди 8 години

Да не става въпрос за тези които тепърва ще смятат да влизат на наша територия ??? То другите са в заварено положение :):):):):) И ако бяха намислили да свършат някоя беля щяха да я свършат ...до сега ....

34

197

преди 8 години

Отвратителен ни е, затова. Както и всичко турско. Просто изпитваме силно отвращение към вас. Вие обаче за много по-кратко време очевидно сте научили български. Въпреки това си оставате турци, азиатци.

33

българина

преди 8 години

От юни излизане от ес! Референдум за това. Който излезе пръв печели!

32

Анонимен

преди 8 години

До Фенаси КеримДа попитам: Керим от Леемида ли идва? Каква е етимологията на името?

31

Фенаси Керим

преди 8 години

Ще се възстановят. Чушки.

30

Румбо

преди 8 години

Алоу,пишман-социоложката!Не трябва НИКОЙ да влиза през тая граница,а не да се ог.ъ.з.ваме,за да ги върнем!Вижте какво слага Турция по границата-вишки с картечници и то роботизирани!А ние посрещаме с голи ду.п.ета!

29

Анонимен

преди 8 години

Продължавам да се чудя на каква цена Турция така яростно ни пази от бежанска инвазия....

28

Неук

преди 8 години

Все си мисля, че такъв договор ние имахме подписан и той трябваше да влезе в сила от 01.01.2016 година. какво е подписала социоложката от снимката не знам, но определено не касае връщането на бежанци. Пак нещо се опитват да ни излъжат, че са свършили. Ама нейсе след тях и потоп. Колкото наказаха онзи надут шеф на полицията в Ст. Загора, който заплашваше магазинера. Сега бил шеф в Земеделското министерство. Все специалисти за всичко се навъдих а в тази партия и все не знаят какво подписват.

27

Анонимен

преди 8 години

С електронните паспорти турците имат право на престой в страните от Шенген на 3 месеца и трябва да се върнат обратно в Турция ! Това е безвизовото пътуване ! За да имат контрол в Шенгенското пространство !България не е в Шенген и не може да се престоява без визи ?

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Вие сте двама (или един)"братковци" тук :)))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 8 години

До 4Боже, колко си прав!

24

Анонимен

преди 8 години

Братко Керим, не се мъчи! Русофила помни от опорна точка до опорна точка, ти искаш да помни миналата есен.

23

4

преди 8 години

ЩЕ ВРЪЩАШ МАМУЛИ ..ТУРЧИНА КАТО ИМ ИЗДАДЕ ТУРСКИ ПАСПОРТИ И ЩЕ ГИ НАТИРИ ЛЕГАЛНО БЕЗ ВИЗОВО ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА.И КЪДЕ ХОП В ГЕРМАНИЯ.А МЕЖДУ ДРУГОТО И ЛИБИЯ АФГАНИСТАН ИРАК И ТЕ ЩЕ ПРЕСКОЧАТ ДО ТУРЦИЯ ЗА ПАСПОРТИ .....

22

Анонимен

преди 8 години

От Англия и Ирландия хората се радват че не са в Шемген и не важи това безвизово пътуване на турците !И България не в Шенген ??? Тогава турците как ще преминават през България ?

21

Анонимен

преди 8 години

До Българин от ГерманияМи кажи, ако знаеш

20

Анонимен

преди 8 години

Да се възстановят и всички църкви, превърнати в ракетни площадки.

19

Българин от Германия

преди 8 години

Не се споменава на какви отстъпки се е съгласила българската страна, за да убеди Турция да подпише този протокол. Няма нищо безплатно на този свят.

18

Анонимен

преди 8 години

До Фенаси КеримАз не сим Бойко и не споделям такава политика.А ти?Както и мисля, че трябва да се възстановят имотите на тракийските племена и техните наследници в реални граници.Или поне да се възстановят в реални граници имотите на България и Българите в реални граници отпреди да бъде нападната и поробена от османците, на които сега турците не искат да са наследници и да им поемат пасивите.