153

Анонимен

преди 8 години

Като поемате ангажименти на гърба на народа, питахте ли този народ, дали е съгласен, питахте ли го и за членството в ЕС и Нато, ами не. Така, че всичко това, което вършите от , както уж сме член на ЕС е абсолютно незаконно, факт, и ще плащате с главите си, много скоро, продажници. Малко ви остава и ще усетите народната любов, ***. Няма да ви спаси ни Нато, ни Тато, ни Господ, вервайте ми.

152

българин

преди 8 години

Е,какъв е проблемът ако днес ги приемем,те утре пак ще избягат.Така или иначе тук работа и препитание няма нито за нас нито за тях.Ако имаше щеше да е добре и за нас и за тях.Но това е истината от България се чудят и българите накъде да избягат.За четвърт век са избягали над 2 милиона българи.На бас,че за 25 дни от 2000 бежанци ще останат 2-***!

151

Анонимен

преди 8 години

Тикво,безсемкова!Оценката за твоето и всички предишни правителства я дават така наречените "бежанци" - даже и те не искат да остават в Територията!Имате големия късмет да управлявате такава овча нация,та чак и последния африкански *** да се гнуси от това ваше "управление"!!!

150

seira

преди 8 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,КОИ СТЕ ТИЯ "НИЕ", КОИТО СТЕ ПОЕЛИ АНГАЖИМЕНТ ДА ПРИЕМЕТЕ МИГРАНТИ?ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, А ОЩЕ ПО-МАЛКО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НИКОЙ НЕ ВИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ГИ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ!!!

149

Анонимен

преди 8 години

тоя държавата му гори, той за емигрантите се закахърил ...

148

Анонимен

преди 8 години

Боко не им се сърди на хората!Малко останахме лудите дето останахме да живеем в България.......

147

дпс/дс

преди 8 години

Боко бил поел ангажимент да приеме 2000 бежанци в къщата си в Банкя ... И как няма да ги приеме ? Ако знаете той колко ниви с картофи има за копане и колко стада с овце има за доене ....

146

Анонимен

преди 8 години

Този мискинин ще ни затрие.Освен милиардите които окраде , сега ни тътри и джихадисти.Който е гласувал за Тиквата , е предател и родоотстъпник.

145

ъ

преди 8 години

Снимка-трепач. Каква интелигентност,какво благородно излъчване....

144

Анонимен

преди 8 години

Празниците трябва да сеизползват за протестисрещу продажните управ-ляващи ни политици.

143

дпс/сик

преди 8 години

Къде ще ги приемеш ? В къщата си в Банкя, за да ти копат картофите и доят овцете ?

142

фса

преди 8 години

ще има ли скоро показен театър с ГДБОП?

141

Един българин

преди 8 години

Боко Тиквата като е поел ангажимент, да ги кара маймуните в Банкя! Мен никой не ме е питал и не ги сикам брадатите талибани в моята родина!

140

Анонимен

преди 8 години

20 милиона работещи руснаци живеят с по 160 лева месечно. Това е позор.Като пишеш, че средната заплата в Москва е 2300 лева, забравяш че до преди година Москва беше в десятката на най-скъпите за живеене градове в света.Заплатите на останалите са по-скоро пожелателни. А... има и една реална - тази на виолончелиста! :D

139

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 235Няма да коментирам данните ти за ток, вода и парно, защото се съмнявам в достоверноста им. Факт е обаче, че цените на храните, облеклото, черната и бяла техника, автомобилите и всичко останало, няма как да не са съпоставими с европейските.Но... да приемем, че със 160 лева животът в Русия е възможен. В Русия - да, но никъде извън Русия, което означава крепостничество.

138

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 233Минималната работна заплата в България е 420 лева, а в Русия 6204 рубли, или 160 лева.Месечно руснака получава, колкото е дневната надница на средния европеец.

137

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 220Русия е в трагично състояние. Който ползва повече от един източник на информация и може да мисли, разбира това.

136

Анонимен

преди 8 години

Можете да врещите колкото си искате.България е част от Европа и е наша чест и гордост да бъдем европейци и в хубаво и в лошо.Който не се чувства европеец, изходите са отворени.

135

нн

преди 8 години

настани си ги у вас в банкя американски лакей продажник

134

Зак

преди 8 години

Хората не са поемали нищо. Не искаме НИКАКВИ МИГРАНТИ, не нито дори един!