9

jhgjhgj

преди 8 години

Ох, много е страшен този юнак на снимката. Иначе не е голяма философия - наистина човек може да яде и джънк чат-пат, стига да не се тъпче редовно. И да, ще отслабне, ако поема по-малко калории, отколкото тялото му изгаря. Обаче пакет чипс е повече от половината дневна дажба калории - ако щете ;) Аз предпочитам пържолка и салата пред Марс. Наздраве!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Браво "Айнщайн"!!Ти току-що "откри" перпетомобиле.Да превърнеш сланината в мускули е като да превърнеш железото в злато.Ашколсун бе ****от!Що не си гледаш прасетата в двора ами си седнал да дращиш дивотии в нета бе селянино?!

7

Анонимен

преди 8 години

Напълняването става предимно от тренировки "на лежанка" пред телевизора, ритмично поемайки "хранителни добавки" с хидрогенерирани мазнини.Аз витален, трудолюбив и сексуално активен човек, кулинар и гастроном,който е дебел, не познавам.

6

Св

преди 8 години

От толкова статии за отслабване най - после да прочета една вярна. Единствената ми забележка е, че отново се споменава думата диета. За отслабването е необходимо следенето на калорийния баланс, но в никакъв случай в някакъв интервал от време а постоянно с години, начин на живот. Благодарение на тази схема свалих преди 15 години 50 кг.(по 4 кг на месец) и живея така и се чувствам прекрасно, без диети. И да - може да изядеш 2 марс-а стига да не превишиш калориите за деня или ги изгаряш.

5

Анонимен

преди 8 години

Много точно си е казано в статия - ядете нормално и спортувате повече. Така със сигурност ще превърнете сланината в мускули. Пък може и едновременно с това да поотслабнете.

4

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости!!! По неговите схеми мога да ям например половин Мars на ден (или количество изчислено в зависимост от изчислените дневни калории) и ще отслабна .................... ХАХАХХАХАХХАХА :D

3

Купюри по 500?

преди 8 години

Тас статия сти йъ писъли вечи бе

2

Анонимен

преди 8 години

До 1Това същество на снимката е поело толкова химия, че "подпоручика му" е като пещерска гроздова - мека топлина. Ако, този Франкенщайн, ще ми дава съвети за здравословен живот - няма нужда.

1

Анонимен

преди 8 години

Престанете да показвате снимката на този грозник че ми се драйфа!