17

Анонимен

преди 8 години

На Острова ще приемат... донорчета.

16

от Канада

преди 8 години

Ха! Преди години Канада направи същата грешка. Прие самотни майки с деца, даде им безплатни жилища и помощи според броя на децата. В един моминт канадските социални служби установиха, че самотните майки системно увеличават броя на децата си.Оказа се, че 5 самотни майки имат един съпруг който е влезнал в страната преди тях. Арабина всяка нощ е при една от съпругите си. Прави деца, взема помощите кара мерцедес и върти черен безнес. Многоженството им било разрешеноКанада се усети но беше късно

15

Анонимен

преди 8 години

"На Острова ще приемат деца бежанци от Европа"===============Според заглавието децата на Европа ще побягнат от родните си места и милосърдният спасител камерън ще приеме само някои от тях, но без родителете им.Правилно ли съм разбрал?

14

Болди

преди 8 години

Интересно ми е, дали дори една българска медия писа за зверското изнасилване на 7 годишно момиченце етническо германче от група варвари- арабски мюсулмани, позиращи за бежанци в западния хамбургски квартал Баренфелд, миналия вторник? Потърсете в Гугъл и ще се натъкнете на потресаващата истина, която бива прикривана от ислямофaшисткaта тoлеpacтка преса и медии! Позор!

13

анонимна.

преди 8 години

Англичаните се борят за " Чиста и свята република"- приз който трябва да получат на конкурс с Германия

12

Анонимен

преди 8 години

Англия е станала един голям май'мунарник! Каквото и правило да се измисли, то винаги ще се намери някой който да му се из'*** отгоре. Полвината от т.нар. бежанци са бежанци от сер'ящото животно пред колибата им. Има хора, които са го превърнали това в бизнес. Всяка отстъпка води до още по-извра'тени практики. Вече има вторична колонизация на редица сфери и мазния при'мат от гз на географията винаги е с предимство, защото се хили като *** и се нас'ира на всеки и/или коли с мачете.

11

европа

преди 8 години

Британците все да се направят на интересни..островитяни,кво да ги правиш

10

българина

преди 8 години

Цели държави изчезват само когато ги предадат отвътре! Пример троя..... Западна европа няма бъдеще само източна! Всичко се връща!

9

Анонимен

преди 8 години

Чакай сега. Значи "великите" британци няма да спазват споразумението на ЕС с Турция, ама България да позная - задължително ще е да го спази?!? Защо?!?

8

Анонимен

преди 8 години

Мисля,че са си избрали странен и доста *** начин да си сложат гоолям бодлив таралеж в гащите и после да сядат и да стават много пъти с него,но щом ги влече.Може би си правят сметка след години ако икономическата криза се задълбочи да си направят гражданска война с потомците на тия бежанци и другата *** която да замажат реалните проблеми от недалновидната си политика?Всъщност на кой му пука реално.Най-добре да си ги приберат всичките там и от Сомалия и от Пакистан и Индия,после ще плачкат

7

Анонимен

преди 8 години

Много добре облечени тези бежанци бре охранени здрави платени добре дошли наготово да правят мюсюлманчета без да бачкат

6

Анонимен

преди 8 години

България си има бъдеще в лицето на ромчетата, пич, ти бежанчетата ги остави, интегрирай първо ромчетата.

5

Анонимен

преди 8 години

Колкото по-рано интегрираме такива деца, толкова по-добър старт в живота ще имат.Бежанчетата са бъдещето на българия.

4

Анонимен

преди 8 години

Тези деца си имат родители.Съжалявам, но когато на Рокфелер му присаждат n-ско сърце, в света се шири педофилия, продават се деца за осиновяване, в английски градове се отвличат и изнасилват с месеци тийнейджъри, ама хич им нямам доверие на британците.

3

Анонимен

преди 8 години

хитри сааа,децата без родители могат да се интегрират,като няма кой да им налага фанатизма и диващината.Взимат си суров материал и те ще са майсторите ,които ще го оформят.Бе тва бритите били много хитри бе,ще си формират прекрасни работници за икономиката

2

Анонимен

преди 8 години

Месните педофили си знаят интереса.

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва и в България, само така ще се преборим с демографската катастрофа.Само така българският, пркажен ген няма да изчезне.