22

тунеядство

преди 8 години

ОмбудсМая нали "оправи" проблема с монополиста Топлофикация та се захвана с изборния кодекс.Длъжност на която само се лае, но не се хапе за голяма заплата.Сумулиране на някаква работа.

21

тя

преди 8 години

Няма страна в Света , която да отваря изборни секций , а се ползват посолствата, но ние нали сме най- "богати" ще ни заповядват от вън всякакви и ще им "играем" по гайдата! Мая без да мисли щом някой стигне до нея и тя скача да го защитава!

20

емигрантка

преди 8 години

До Анонимен Емигрантка съм, защото получавам адекватна медицинска и икономическа помощ в чужбина, а предатели сте вие, които ни докарахте до това положение.Да търся спасение далеч от родния си дом.Не искам да съм жертва на алчни и корумпирани комунисти.Приемам Новия изборен кодекс.Дано това да помогне по-бързо да се стигне до ГОЛЯМАТА промяна в живота на обикновения човек.Манипулаторката Мая Манолова вместо да е зад решетките се кипри като защитница на неправдата хахахаха...

19

Да бе !

преди 8 години

Тази мисирка ,Манолова, може да заведе протестиращите до Костинброд! Докога ще ни навирате в носа тази долна манипулаторка??

18

Анонимен

преди 8 години

Манолова откакто стана омбусдман наистина си върши работата.. много съм доволен.. все така да продължава и да не се връща в гадната политика.

17

оцеляваща

преди 8 години

До Моно 5ТОЧНО ТАКА Е И АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ХОРАТА,КОИТО СА ОБЯВИЛИ,ЧЕ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ВЛИЯЯТ НА ТЕЗИ,КОИТО СА В БЪЛГАРИЯ.ТЕ ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТ ОТ РЕАЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ.И ЗА ТЕЗИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ СЕ ХАРЧАТ ГРЕШНИ ПАРИ НА ЖИВЕЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ.ТАЗИ ЖЕНА ЗАЩО НЕ СВЪРШИ НЕЩО НАИСТИНА ПОЛЕЗНО ЗА ХОРАТА,РАБОТЕЩИ В БЪЛГАРИЯ-САМО ИМИТИРА ДЕЙНОСТ.И КАКЪВ Е ТОЗИ ГРИМ,ДА НЕ СРАВНЯВАМ-ЩО ЗА НИВО?

16

Horiz

преди 8 години

Ma ko shi mu vodi - to semeistvoto na premiera 66% e v chujbina...:-):-):-):-) toi taman sa otarval ...:-):-):-):-)

15

ognyanz

преди 8 години

До 15: С други думи - права само за софийските шопи.

14

Анонимен

преди 8 години

Според мен и в България трябва да стане така - изборни секции само в градовете с население над 1 милион жители!

13

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези българи в чужбина.Там са някои от зор, но други за по-леко. Какви са там-миячи на чинии,болногледачи,берачи на ягоди,малини или гъби,шофьори, чистачи и т.н.Те ли трябва да решават как да живея?

12

Иван

преди 8 години

Ало,омбуцманката тези са деца и внуци на комунисти и лесно се манипулират. Стига сте ни лъгали.Обърни внимание на фирма БГ.СОД гр Варна сключват договори с община та за охрана на общински обекти и след това не си изпълняват задълженията. Пр. за даден обект получават 5000лв. който трябва да охраняват с 8 души. Те ги намаляват на трима по 24 часа наряд през два дена. Който оживее ,оживее Проверки няма,контрол от бюрото по труда -никакъв. Омбуцмана нехае. Пей съпце.

11

ПФ--ВИ ЛЪЖЕ!!!

преди 8 години

СЛЕД 1.07.16г.........ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СВОБОДНО ЩЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ!!!НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ---ОТ ТОЯ , "ФАШИСТКИ ИЗБОРЕН ЗАКОН"....!!!ПФ и ВМРО---ви заблуждават ......исе правят на "ПАТРИОТИ"!!

10

ВЕТО , БЕ....!!!!

преди 8 години

СТНИГА ЛЪЖИ И ИМИТАЦИИ НА ДЕЙНОСТ!ТОВА --НЕ Е ИЗБОРЕН ЗАКОН!!!ТОВА Е -----ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Общо взето халваджия за бозаджия - баце я направи омбуцман а сега му връща жеста - безплатен обяд няма!

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименSTRASHNO SUGLASNA SUM S TEB, PISALA SUM SUSHTOTO I AZ PRENEBREJENIE OT STRANA NA EDIN NATZIONALEN JURNALSITSRAMOTA E,HENATA SI IMA I IME I DLUJNOST, I TITLABEZOBRAZIE , MALKO UVAJENIE , NE GLUPOSTI I STREMEJI ZA ORIGINALNOST, KOITO TE KARAT DA SE SRAMUVAT CHE SI BULGARIN

7

Анонимен

преди 8 години

Тя е ОМБУДСМАН! Що за безобразие! Ами ако беше Омбудсцецка или Омбудсменда?Тази сърцата женичка върши огромна дейност на ползу рода и престанете с пренебрежително - просташкото задяване!

6

активен

преди 8 години

Само ще кажа, че простотията е пълна. Т.Ж. ряпа да яде. Мутрата Б.Б. го би по всички показатели.

5

Моно

преди 8 години

Не може живеещите в чужбина да определят кой да ни управлява и на кой да дължим обедняването си. За тези секции в чужбина се харчат милиони. Командированите от МВнР са стотици. Това.са.парите.на българите живеещи тукКато искат да гласуват да се връщат и да.работят за страната си и тогава да определят кой да управлява.

4

българина

преди 8 години

Всичко с кодекса е ток. Само трябваше да се забрани гласуването с двойно гражданство извън ЕС - докато съществува де... Българите емигранти искат на два стола. И аз искам! Искам да живея тук но с брюкселската заплата, зимата в Швейцария лятото в Монако! Като си избрал чужбина цялата е твоя до гроб. Остави България на българите в нея. Правото да гласуваш ти е дадено по силата на много фактори плащане на данъци и пребиваване Език култура минало. Последните 3 сте ги отрекли а другите не ги правите!

3

Анонимен

преди 8 години

Омбудската да вземе мерки срещу поскъпването на билетчето,а не да се хили като захапана краставичка.Нали трябва да защитава хората.