15

Анонимен

преди 8 години

иван костов е виновен

14

Тинитус

преди 8 години

Това е от хляба. Понеже народа е беден и повечето хляб се яде. Германците са на последно място защото хляб хич не ядат. Чукнете в гугъл за grain brain.

13

Диди

преди 8 години

Безпаричие,стрес,лоша здравна система,гинили политици и ето го резултата.Франсетата били на последно място по смъртност причинена от инфаркт.Нормално. Нали ги виждам как живеят.Баби и дядовци на колелета и мотори с чантички за пикник.На Зумба ходя и там 70 процента бабета скачат по клинчета.Събота и неделя ресторантите на плажа и те задръстени от застаряващо население.Ферари,поршета се носят по улицата,а от вътре се веят побелили коси /не руси като в България/. Понякога ми идва да креща от бяс.

12

Бочето

преди 8 години

Само мръкати ,само мрънкати .....били сме все последни в Еврапата е нали виждате ,че не сме !!То тъй кату идети само мръвке ,оядухте се!Догодина ши ви опрая холестерола..... на лапат с ориз! с ориз от билата за 99 стинки килото натрушен Clever!

11

Анонимен

преди 8 години

Изпущаните от самолетите съдържащи бавно действащи отрови, като алуминий, живак, щампове на грип и други вредоносители са едни от основните фактори за бума на заболяванията. Това го "дължим" главно на американски компании като Монсанто. Също много важен е стреса причиняван на хората от институции като Световната банка и др, циoниcтки приоми, грижещи се за редуциране на човечеството. Владимир Путин сложи началото пък на техният редюс..

10

Анонимен

преди 8 години

Основна причина за иснултите, инфарктите и някои психични заболявания, развивани в по - късна възраст, е метаболитния проблем или по - точно инсулиновата резистентност, комбинирана с начина на хранене. Поради ниската му цена, в света се налага "никсъновия" начин на хранене, който води след себе си твърде много хронични болести, защото е крайно неестествен.

9

Анонимен

преди 8 години

Естествено и нормално във Франция да са най-малко. Там хората пият всеки ден червено вино. Какво да се коментира повече.(това е един от решаващите фактори за по-малко сърдечно съдови заболявания).

8

доктор иванов

преди 8 години

Инсулт и първо място ,а главите ни изглеждат празни

7

Анонимен

преди 8 години

Баба ми получи инсулт 3 дена не искат да я приемат никъде. Прехвърлят от ДЖПИ към спешно и обратно. Слава бого всичко бе наред с нея и след връзки успяхме да я вкараме в интензивно. Мой приятел получава инсулт и в спешното просто го оставят да почине. Да не ви се налага хора да получите инсулт до там сте в нашата прелестна държава.

6

Анонимен

преди 8 години

Индонезия и Малайзия не смогват с призводството на палмово масло.Изяждаме всичкото. Нерафинирано под формата на сирене, кашкавал, кис.мляко, вафли, пасти и прочие. Единствен източник на витамини са турските пластмасови домати които "зреят" докато пътуват насам в камиона.

5

Анонимен

преди 8 години

тия разбойници - лекарите не лекуват инсулт, нема далавера в пътеката, и остават хората да уират!

4

иво минджев

преди 8 години

Путин е главния виновник

3

SSS

преди 8 години

Отново няма такова заглавие... Една *** статистика, която просто показва, че 80,3% от починалите в България не са починали от инсулт, но... 24 часа заливане с помия. Ега *** от инсулт всичките драскачи в тоя псевдо-сайт.

2

Анонимен

преди 8 години

Я,джорналя,кажете,има ли нещо лошо,ама много лошо,по което да не сме първенци и което вие,верните на продажните НПО-господари,да не захапвате с ревностно настървение и да го набивате в кратуните на безмозъчния електорат?!Кажете,има ли дри продажни джорналя по света,като вас?!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Нова демократична евроатлантическа ценност........