56

де великата Русия

преди 8 години

То ако беше толкова хубаво да се проиемат бежанци, Путин щеше да им каже "Добре дошли в Русия". Ама казва ли им? М-м-м, то-то и оно. Защо Путин не даде пример и не приеме бежанци и мигранти в промишлени количества? Защото той е в дъното на бежанското нашествие и защото не толкоз глупав, та да напълни Русия с мигранти, идващи на мама си от туй.

55

отврат

преди 8 години

Европа трябва да управлява потока от бежанци и мигранти още от източниците му. Държави, граничещи със Сирия трябва да се разглеждат като потенциално опасни, самата Сирия да се разглежда като огнище на чумна зараза. Да се отменят визи за граждани на съседни със Сирия държави е безумие. То значи, от Сирия, където буквално всеки воюва срещу всеки, то значи да се махне всяко препятствие за сирийската зараза да влезе в Европа. Защо ни е сирийски клозет в Европа?

54

безумно

преди 8 години

Докато не секне потокът от бежанци и др. *** към Европа, това е рисковано. Турция е гранична със Сирия държава, идват хора от кол и от въже. Всеки, който по някакъв начин, включително и по незаконен, се сдобие с турско гражданство, ще се движи където си иска из Европа. И ако европейски митнически власти се усъмнят и го спрат, ще почне викане от Анкара за нарушени права. Понеже това е техен гражданин. А Брюксел както е мека Мария относно правата на всеки ***... Отиде коньо у реката.

53

Колио

преди 8 години

Защо не приемем Япония в ЕС тя също е държава в Азия по голямата част от населението не са християни но не са мюсюлмани и са каде по напред от комшиите в промишлено отношение ша караме тоьоти и лексоси без Миро няма да имигрират тука.

52

Анонимен

преди 8 години

В Брюксел по европейските институции лапат и грабят забележителни лакеи. ***. Гнусни сте. По-гнусни от Ленин и Берия взети заедно!

51

Разбирач

преди 8 години

До БобоИ на украинците им ги свалят и даже на грузинците. След като на турците трябва да им ги махнат, вече на никого не могат да откажат. И Джибути да поиска, и на тях ще ги смъкнат

50

Бобо

преди 8 години

Защо на Украйна на свалят визите?Искам в Европа и у нас да има красиви и умни хора а не разни *** шимпанзета.

49

Анонимен

преди 8 години

Като са -0 нека Европа да се потъне в ислям не сам голям расист но хората от Запада са виновни за всичко случващо се !!!

48

Анонимен

преди 8 години

Думите на един човек който каза ние няма да ви победим по сила ще ви победим по численост след време ! Жалко но фактБог да ни пази

47

мдааа

преди 8 години

Сега познайте колко страни членки на Евро съъза ще излязат от него !!!

46

Анонимен

преди 8 години

Сега всички "умерени и не умерени терористи" ще влязат законно в европа с турски паспорти.

45

анонимен

преди 8 години

България сме безгласна страна в ЕС. Вън от ЕС.

44

До Бай Иван

преди 8 години

Байо, гледам, поставил си портрета на Айнщайн, гаче си умен като него!Аз пък ти казвам, че ако на една европейска баба й връчат мотиката като на наша баба Гана и й обяснят, че ако не я върти по 10 часа на ден, ше умре от глад, онази ще си изгълта сънотворното за месеца наведнаж!Те излизал ли си от скапаната столица на протектората, да видиш дали българите са мързеливи?Европа е богата от роботърговия, робовладелство, от грабеж, от войни по всички паралели и мередиани!Докато ние сме съжителствали

43

Смях

преди 8 години

Султанът пак им го тури на евроолигофрените. Да имахме държавник като Ердоган и Давутоглу,който отстоява интересите на народа. Нашите отиват на преговори директно със свалени *** и знаят само "YES", "JA" и т.н.

42

А ТЦ

преди 8 години

БАНАНА ЯКО И НАБИ КАНЧЕТО НА ДЪРТАТА КОСТЕНУРКА .ЩЕ ИСЛЯМИЗИРА ЕВРОПА ТАЯ ИЗКУФЕЛНИЦА.ОБАЧЕ.

41

до бай Иван

преди 8 години

Бай Иване,Бай Иване,случайности няма и никога не е имало!!От работа гърбав се става,богат-не!!Мислиш,че с работа са станали богати?Да,ама не!!С колонии и едни кредити от банки възлизащи на трилиони долари заеми!Ама,ТЕ определят играта и никой не ги закача да затягат колани и правят реформи!!Тегленето на парици за стандарт продължава и вместо да стават бедни като нас БОГАТЕЯТ!ПАРАДОКС!!Плащат,отново гладни шпинги като нас!Я направи на един американец 2 долара литър бензин и гледай каква ще стане!

40

Анонимен

преди 8 години

До #......ТО СЪС СТАТИСТИКАТА ВСИЧКО МОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ--И У НАС ПРОЦЪФТЯВАМЕ НАЛИ...ИСТИНАТА Е,ДОПРЕДИ 10 ТИНА ГОДИНИ ОТПРАВЯХМЕ ПО 40 ТОВАРА В МЕСЕЦ В БАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ--А СЕГА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 .МЛЕЧНАТА ИМ ПРМИШЛЕНОСТ СЕ СКАПА НА 70% -ДАЖЕ В ХОТЕЛИТЕ ПРЕДЛАГАТ МЛЕЧНИ ВАНИ ЗА 8 ЕВРО-ПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ САМ....РИБНАТА ИМ ПРОМИШЛЕНОСТ-КОЯТО ПРЕДИ ГОДИНИ БЕШЕ В ТОП 5 В СВЕТА ВЕЧЕ ПРАКТИЧЕСКИ Я НЯМА-------АБЕ СЪЩОТО Е КАТО У НАС---ЗАТОВА НЕ МИ ГИ ХВАЛИ ТЯХ--В ГОДЛИНАТА СЪМ ТАМ ПО 3-4 ПЪТИ.......

39

Тюлена Бобо

преди 8 години

Евалата Меркел - успя да станеш по-мразена и от Хитлер!

38

Анонимен

преди 8 години

Меркел е много странна, уплаши се от 1 милион бежанци и свали визите на 70 милиона турци

37

Бай Иван

преди 8 години

До 41Проблема не е в ЕС, а в манталитета ни. Българина е мързелив иска всичко на готово и му е най-лесно да открадне. В Европа хубавия живот не се е породил от нищото, а хората са си го направили такъв. Същото трябва да стане и тук. Не може да чакаш някой чужденец да дойде и ти оправи живота, трябва сам да го постигнеш. Какво е виновен ЕС че за 1г. инвестициите в България са паднали на половина. Какво е виновен ЕС че кметовете крадат и няма кой да ги вкара в затвора ?