18

РОССИЯ

преди 8 години

искам евтин билет софия-москва-софия да бъде 200 лв също тека искам евтини цигари по 2лв искам заплата 1500 лв да си възвърна достойнството искам безплатно лечение искам децата ми да са щастливи и да са в българия а не распръснати по европа франция гармания дания аз във москва.искам да живея със тях в българия като един нормален европеец.искам да съм щаслтлив не искам да чуя за корупция нито пък за наще политици които продадоха българия герб-дпс бсп да има нови партии патриоти а не продажниц

17

Анонимен

преди 8 години

Е как сега ще ме накарат да пътувам с градския транспорт, когато, като тръгна с моите донякъде и обратно, ще трябва да дам 9,60 лв? За същите пари ще купя 5-6 литра гориво, с които ще мина 100 км.А тук ще пътувам 10 ?! Безумие!Да не говорим, че от общината се изпуснаха да кажат, че последните три години градският транспорт е на печалба!При 1 лв билетчето! Чудя се обаче, защо никой адвокат още не е завел дело и да докаже, че вече закупен билет е редовен дори и при последващо увеличение на цената?

16

Анонимен

преди 8 години

В предаването на Милен Цветков вчера собственичка на автобусна фирма от Дупница каза, че е готова да вози Софиянци за 50 ст. билетчето, но няма да има комисионна за Данчето Фандъкова. Същата Данчето, която като отговорник за културата при кметския мандат на Султана не можа да спечели призи "Културна столица на Европа" за сметка на пловдивските тапета. Не знам на времето колко е била полезна и като учителка ? А щом не са излезли пред парламента 100000 софиянци на протест след работа да плащат.

15

Анонимен

преди 8 години

ЧУДНА РАБОТА . ХОРАТА , КОИТО ПЪТУВАТ С БИЛЕТ КОМЕНТИРАТ , А ТЕЗИ КОИТО ПЪ-ТУВАТ С КАРТА НЕ КОМЕНТИРАТ . АТОМНА БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ . ВЗЕ СИ БЕЛЯ НА ГЛАВАТА С ТАЗИ РАБОТА СОФИЙСКИЯТ КМЕТМАН .

14

Анонимен

преди 8 години

Като бяхте на "власт" защо не го направихте 50ст? Защото сте комбина с всички други партии!!!

13

Анонимен

преди 8 години

БСП не е градивна, а разрушителна опозиция. Те не са мислещи същества и са кантра на всичко. Какъв популизъм, какво падение. В старанието си да привлекат повече гласове не ми е ясно какви глупости ще сътворят. Да, но вече никой не им вярва, като лъжливото овчарче. Отдавна са бита карта, каквото и да говорят. Електоратът им вече е на свършване.

12

Анонимен

преди 8 години

Общинския съвет е гласувал предложението на изцяло корумпираното управление на ЦГМ, и въпреки масовото недоволство от софиянци. Излиза, че увеличението е заради кражбата за спирките.

11

Анонимен

преди 8 години

При положение, че тук е най ниската заплата в Европа и горивото толкова поевтиня, това е грабителски жест от управляващите. На селската кметица на града и видяхме акъла, както и тези около нея. Крадци. Ако трябва народа ще се бие с конрольорите и няма да плаща техните безумия. За тези изпокъсани и миризливи автобуси не трябва стотинка да се дава.

10

Анонимен

преди 8 години

А като доидат на власт недай си боже ще се почне тия ни оставиха лошо наследство ще вдигаме това ще вдигаме онова.Предизборни номерца.Единственно Йо Fъ не се оплака от предшественика си.Смее ли?НЕ ДУПЧИ БИЛЕТ!!!

9

777

преди 8 години

А АЗ ИСКАМ ИМОТ НА ЛУНАТА

8

Анонимен

преди 8 години

Браво на БСП, време е да се събудят.

7

Анонимен

преди 8 години

Въобще няма да използвам СГТ, нека да го използват депутатите и чиновниците

6

На майка им путката

преди 8 години

И 2,50 ДА ГО НАПРАВЯТ КУПУВАНЕТО ЩЕ НАМАЛЕЕ С НАД 100 ПРОЦЕНТААЗ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПЪТУВАМ АБСОЛЩТНО ВИНАГИ БЕЗ БИЛЕТ И НЯМА ДА ПЛАЩАМ ГЛОБА,А И ЩЕ ИЗБЯГВАМ МЕТРОТО!!!!УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова и сие недомислица, т.е. на мяфията.

4

Анонимен

преди 8 години

*** недомислица беше това поскъпване на билетите в София. Очертава се билетите в София да са относително най-скъпите в Европа, въпреки че и сега май е така преди поскъпването.

3

Анонимен

преди 8 години

Пак соц. недомислициПрави се така, хората си намират алтернатива и градския транспорт намалява цените

2

Дракона

преди 8 години

Само БСП и ДПС могат да ни отърват от ГЕРБ

1

123

преди 8 години

Май единствената партия мислеща за софиянци.