53

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Местан е кукла на конци,движат го от Анкара.Пука му за някакви...български турци,а едва ли и за България.Плащат му да плещи като развален грамофон за...някакви евроатлантически ценности,защото покрай тях си плетат анадолската протурска балканска политика.

52

Анонимен

преди 8 години

Когато в турция 3 март стане официален празник, тогава тук възродителния процес ще е официален празник.

51

Анонимен

преди 8 години

Тоя съвсем изтрещя

50

Каблешковъ

преди 8 години

Щеше да е празник, всенароден при това, ама да се бяхте изнесли всичките по онова време...Пък ние още щяхме да празнуваме....вервай ми Местане!

49

Анонимен

преди 8 години

55 ***

48

Уважаеми Г-н Местан

преди 8 години

Предлагам годишнината от клането на арменците в Турция да е празник на помирението на Турция ,Клането на гръцкия остров Хиос също,Турция да празнува годишнината от Априлското въстание,и всеки един ден от годината да бъде ден в който публично ще поднасяте извиненията си за хилядите изклани българи през 500-те години робство и денят на падането на Одринската крепост и той,тогава и аз като Българин ще приема да се празнува възродителният процес,който иначе е върховна глупост на комунистите .

47

Анонимен

преди 8 години

44.Говоря за 36. Българин ,Не си българин , а турчин .Тук се трие и номерата се объркват

46

д-р Ботев

преди 8 години

Предлагам на г-н Местан да изпита "Всенарадоната любов" като бъде подложен на всички изтезания и изтъпления, които е търпял народа ни по време на Робството, причинявани от неговите деди.

45

Анонимен

преди 8 години

Стига плашхите с фашизъм. Фашизъм никога не е имало в България. Иначе такива като тоя щяха да са разстреляни досега.

44

Анонимен

преди 8 години

Да стане официален празник в Турция - ДА, в България - НЕ. Когато турците започнат да празнуват превземането на Одринската крепост от Българската армия, тогава може и ние да го въведем като национален празник.

43

Волов

преди 8 години

Когато цяла Турция на 3-ти Март почете загиналите българи през турското РОБСТВО, тогава може и тука да изцвилите с некоя дзурна по селата....

42

Анонимен

преди 8 години

38Ми ти си турчин,Още ли не си се изселил в Турция !Тук е много лошо за такива като Местан , но се е вкопчали яко , да дели населението ! Празника е 3 -ти Март , освобождението на България от Турско робство !Колкото сме по толерантни към вас , толкова сте турски лъжци и в услуга на Турция . Доказано е че няма помирение с такива турски представители , които си бълнуват за Отоманска империя !Местан е един от тях !

41

Анонимен

преди 8 години

Местан, когато Турция признае и се извини чрез най-високата си институция и от най-високата си държавна трибуна за 5-вековния геноцид, ела пак да поговорим. С тия ваши претенции и нахалство сте стигнали дотам, че САЩ ви е единствения приятел.

40

opps

преди 8 години

Ние изгонването на небългарите от Бай Тошо си го празнуваме всеки ден... Така че няма нужда... Можеш да го предложиш на Ердо, те се сдобиха с екскурзианти и те може да си го празнуват...

39

Анонимен

преди 8 години

Майски събития 1989 г. Шествия, петиции, минтинги най-вече в Лудогорието с лозунги: "Върнете ни имената! Искаме си правата! Върнете ни сюнета. "Тодор Живков отговаря: "Отваряме границите, който иска да си ходи." апочва Голямата екскурзия, щото всички ИСКАТ да си ходят.

38

Анонимен

преди 8 години

тоя *** кога ли ще гризне дръвцето най-накрая

37

Sezgin Kolev

преди 8 години

Добро предложение, време е да се почетат пострадалите от възродителния процес и Майските събиритя, така как то се почитат и сепаратистите които са били за отделянето ни от империята навремето. Въпреки, че Майските събития не са породени от сепаратизъм, а са си били репресия.ДПС дълги години нищо не направи по въпроса, дано ДОСТ да защити правата на малцинствата у нас.

36

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ СТАВА ВСЕ ПО-НАГЪЛ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО НАГЪЛ!!! Утре ще поиска и деня на сюнета му да стане национален празник.

35

as

преди 8 години

дано не я регистрират в съда тая противобългарска и антиконституционна организация

34

7

преди 8 години

така е, като не я вкарват тая *** в затвора, почва да има искания.