29

Анонимен

преди 8 години

Сега протестират, ама когато са биели момчетата, свидетелите са били повече от нападателите. Защо само са гледали? Когато бяхме деца пердашехме за "Добър ден". От деца си знаеха мястото, не смееха дума да кажат. Сегашните са вече изпуснати. Трябва да се вземат сериозни мерки. Тотални.

28

Късно е чадо

преди 8 години

- мандалото хлопна. С България е свършено.

27

Анонимен

преди 8 години

Полицията е на тяхна страна не го ли разбррахте вече.

26

Анонимен

преди 8 години

Ако анархията не бъде спряна и всички да спазваме законите не само белите ще стане РЕВОЛЮЦИЯ

25

Анонимен

преди 8 години

Решението на проблема е само един !ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ

24

реалист

преди 8 години

Спрямо Този етнос трябва да бъде приложена максимална преса, спиране на всякакви помощи, спиране на ток, вода! Изселване от незаконните им къщи в градовете и заселване в изоставени села, всичко това по контрола на армията и полицията. Трябва те сами да поискат да се махнат от България, но засега държавата е в кома! Дано се събуди

23

Анонимен

преди 8 години

Пълен разпад! Всеки ден *** издевателстват и избиват българите, които все още не са избягали от тази така наречена държава

22

УМЧО

преди 8 години

ОСВЕН СЪД И ПРИСЪДА НА РОМИТЕ, ОТНЕЛИ ПРЕДИМСТВОТО ДА ИМ СЕ ПРОВЕДЕ ИЗПИТ ЗА ШОФЬОРСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ, АКО ИМАТ ТАКАВА, ЗАЩОТО СЪС СИГУРНОСТ СА НАГРАМОТНИ ИЛИ ПОЛУГРАМОТНИ И ШОФЬОРСКИТЕ КНИЖКИ СА КУПЕНИ! ВЕРОЯТНО И ДИПЛОМИТЕ ИМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ СА КУПЕНИ ИЛИ ПОДАРЕНИ ОТ УЧИЛИЩА В ДЪРЖАВАТА НИ, КОИТО ГИ ПРОБУТВАТ ВЪПРЕКИ ЖАЛКИТЕ ИМ ЗНАНИЯ И НЕГРАМОТНОСТ , ДА ЗАВЪРШАТ ПОНЕ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ!

21

SS

преди 8 години

Ами изходът, драги сънародници, е само един: да се доведат до положение, в което изобщо да не смеят да посягат на българи! А как ще стане това ли? ...А в Раднево протестирали срещу беззаконието... За какво "беззаконие" става дума, като налице е счупен череп !! Това е престъпление - опит за убийство !

20

Анонимен

преди 8 години

Бъче Бъче *** на тиквата до къде ни докара тя си стои като клочка на стола и дреме и на *** кво стаа

19

Анонимен

преди 8 години

Хора, споделяйте новината в профилите си в социалните мрежи, защото правят всичко възможно да я избутат на задни слайдове по новинарските сайтове и страниците за видеосподеляне.

18

Греб

преди 8 години

Дадохме им по 50 лева на глас на първи тур и по 60 на втори! Какво искат още?!!!!!$$$$$$

17

ДД

преди 8 години

До Анонимен 1В Гърмен ходи делегация от Американското посолство да изслушва швейцарците. Представи си великата влиятелна държава до какви кадри за прокарване на влияние е опряла.

16

Анонимен

преди 8 години

,,........пише "Нова телевизия". ?!?!,,полицаите едва ги удържаха...''! Тоест - ,, Дръжте ме! Ще ги избия!''. Типичните български Господин Фратювски пух и перушина!

15

Анонимен

преди 8 години

Родната палиция пази много добре, аме не коготе требе.

14

Петко

преди 8 години

Съвсем скоро във всеки град ще е така ! Държава няма !

13

???

преди 8 години

Откъде се намери толкова полиция??? И така бързо?? Иначе като ти затрябват и в Районното ги няма

12

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Българския Хелзинкски комитет няма ли да сезира прокуратурата за отнето предимство на роми?Не знам как ще си върнем държавата, но според мен първа точка е всички американски НПО да бъдат закрити.

11

Анонимен

преди 8 години

Нормално е тези да бият и да се опитват да убият. Все пак те са сигурни, че полицията ще ги защити, както и стана, а те са най-сигурните гласоподаватели на ГЕРБ. По друг начин казано, нормално е в държавата на мутрите, властта да защитава биячите, а не битите.

10

???

преди 8 години

Най-вероятно тези дето са направили опит за убийство (засега), са отнели предимството на битите от тях младежи, а не както пише в статията на базата на показанията на свидетелите, които кротко са си пиели ракията по това време в къщите си в маалата. Защо днес бг ни внушава неща, които най-вероятно не са истина?