51

Анонимен

преди 8 години

Ами то тая работа не е като оная. Въпреки че се съмнявам и в оная да го бива много. Изглежда ми прекалено женствен и все се крие под полите на някакви лелки.

50

Анонимен

преди 8 години

Леле, и сега другата седмица *** ще осъмне след 35 място (разбирай тотален аутсайдър).*** нема такъв кев да го видя селския клоун с увиснал нос да подпира оградата в Асково.Тоя е ТОТАЛНО СВЪРШЕН!

49

Анонимен

преди 8 години

Гледам си тениса от Мадрид с кеф.Анди Мъри, Нишикори, Ноле и куп други ЗВЕЗДИ но най ме кефи че не виждам грозната селска мутра на асковкото недоразумение.

48

Клецо

преди 8 години

А колко ракети е счупил този път?Най - добре е да пропусне следващите няколко турнира да смени треньора и да започне да тренира. В ужасна форма е и физическа и психическа. Ако продължава така до година ще отпадне и от топ 100. Ако няма да играе тенис да си се прибира в Хасково и да отглежда овце...

47

Анонимен

преди 8 години

Най-хубавото е че поне няколко седмици няма да слушаме за тоя клоун.

46

Анонимен

преди 8 години

До СтрахилЩом интелектуалецът Страшко казва - няма как Григор да е какъвто и да е талант. Просто е е един случаен човек, който абсолютно случайно е стигнал до ТОП 10 на световния тенис. А там / и Баба знае/ е пълно с абсолютни некадърници като Гришо!;)

45

Страхил

преди 8 години

Никога Дришка не е бил талант,от малък играл само по турнири да няма конкуренция и свикнал да го хвалят,в тенис среди никой не го харесва защото Жиголо и Алфонс.

44

Дежавю

преди 8 години

Да продължи напред

43

razgradski pop

преди 8 години

това момче си пропиля таланта...

42

дедо гоше

преди 8 години

'Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш' - Николай Хайтов

41

Анонимен

преди 8 години

Не ме яд,че не бие..яд ме е че като пада го прави грозно, не се бори..не виждам че иска да победи! Никой не умаловажа успехите на Григор, но като гледаш Джовокович (тъй като все пак ни е съсед)..как се държи и как играе..мда на неговите години (на Григор) и Джоко "псуваше" и се държеше по балкански, но се разви..и играта и държанието и маниерите и отошението към спорта! Когато виждаш талант как се упропастява..не ви ли е яд?!

40

Анонимен

преди 8 години

Mi to da iskash da si pyrvi i da mojesh granicata e dosta dale4,kakto toi se iskaza minalata godina shte stana pyrvi v ran klistata qvno dosta e bil nadrusan che da go kaje pred tolkova narod..

39

Анонимен

преди 8 години

Вече и втори кръг неможе да стигне, резил.

38

Жалко падение

преди 8 години

Изпада от топ 30, намаляват или спират парите от рекламни договори, спират приходите от наградни фондове ... забравят те като тенисист и на 24 години приключваш кариерата безславно. Такава е съдбата на онези които нямат сърце и психика на голям спортист. Само с визия и талант не става.

37

Фен

преди 8 години

След безумното му поведение на финала в Истанбул и показаното неуважение към съперник и публика, тази загуба идва съвсем логично. Това момче има много да учи на тема възпитание и поведение. С хъшлашки прояви на корта не се става голям тенисист. Жалко за пропиления талант. Дано до Рлан Гарос щабът му да намери правилния път поне да го възпита.

36

Анонимен

преди 8 години

До 52Смешен си.Престани да се излагаш на дърти години!Глупавите хора се досещат че трябва да си мълчат защото така не си личи много че са глупави.Би трябвало поне това да научиш за толкова години................ ама ти НЕ та НЕ.

35

Анонимен

преди 8 години

До чичо Митко 48Много се обясняваш, дърто.Не ти е чиста работата.А в нета от къде дойде през декември?От гората ли?Я стига с тези провинциални сказки че сте толкова смешни.

34

Извод

преди 8 години

Хубаво момче спортистче, ама не много умно.

33

Анонимен

преди 8 години

До чичо Митко 39Ей дъртия, ако за теб да си шут и клоун (тенисист) е успех то за мен такива като ***, Азис, Божинката са НИКОЙ.Един индивид от провинцията който не може две думи на кръст да каже не е пример за нещо добро.Схващаш ли или да ти пратя Джокер?!

32

Др. Ох

преди 8 години

С тоя поглед на снимката има самочувствие на боклуджийска кофа. Така е, който ходи с изхабени булки.