33

ас

преди 8 години

разумна постъпка

32

славянин

преди 8 години

Световният наглец, бандит, терорист и мутант - сащ, трябва да бъде изолиран от целия свят, толкова злини никоя друга държава не е носила на човечеството като тези ***!

31

Бг

преди 8 години

Браво на французите, така се прави! Разбират че нещата са на живот и смърт, и защитават културата и нацията си! Па и цяла Европа защитават...

30

Анонимен

преди 8 години

Евала на французите. Бочко да вземе пример от Оланд а не от бабичката, която незнайно защо се държи, като американска еврофобка.

29

Ноа

преди 8 години

Браво на Франция!

28

Анонимен

преди 8 години

Егати промирите мозъци френските фермери ги било страх от конкуренцията. Това може да го каже човек който не е запознат с пазара, френската земеделска продукция почти не се изнася тя си остава за задоволяване на 60 милионния им пазар. Намерили са си вратичка да изхвърлят гумените испански домати и анаболното испански свинско от пазара си въпреки че са в ЕС и си ядат собствена качествена храна. А не като нас да ядем турски и йордански зарзават, дето даже не са в ЕС и същото това испанско свинско

27

Анонимен

преди 8 години

Слава богу,на левите в Европа,им е останала някаква критичност към САЩ!

26

Анонимен

преди 8 години

до сега мразех оланд защото беше слугинче на сащ но сега ми хареса , дано всички лидери си отворят очите и разберат че са използвани и окупирани от сащ

25

Анонимен

преди 8 години

От изказването на Оланд ми прави впечатление, че и той не знае подробности за споразумението. Добрите янки защо държат на такава секретност, като се борят със зъби и нокти за благото на всички? Това ми прилича на опит да накараш човек с вързани очи да подпище празен лист. Пък накрая да имаш и наглостта да искаш да те мисли за пич, понеже видиш ли, го правиш за негово добро...

24

До 23

преди 8 години

А относно теорията на големия взрив. Това е преливане от пусто в празно. Неуспешен опит за заместване на Бог. Откъде се е взела енергията за големия взрив. Къде остават принципите на класическата физика. На всяко действие - има противодействие. Когато нещо се разширява, друго нещо трябва да се свива. Не може да лишиш живота от мистерия.

23

До 24

преди 8 години

Природните ресурси са просто елемент в икономика, но не определящ. Не е важно с какво количество ресурси разполагаш, а колко ефективно ги използваш, тук се крие ключа към икономическия ръст, непрестанното подобряване на ефективността. В миналото например в една средна по-размер фабрика са работели 5-10 хиляди души и са произвеждали много по-малко и несравнимо по-некачествена продукция от днешните фабрики с персонал от 100-200 души, тоест има ли сме прахосване на човешки ресурси.

22

Анонимен

преди 8 години

Do 23. Ресурсите я ограничават. Неограничени ресурси - неограничен растеш. Ограничени ресрурси - ограничен растеж. Както си забелязал, Земята не увеличава своите размери, нито своите ресурси. Нещо неясно?

21

До 20

преди 8 години

Кое ограничава непрекъснатия икономически ръст? Науката ли, технологиите ли, иновациите ли, кое? А относно теорията за големия взрив, тя е достатъчно добре аргументирана както теоретично, така и от практически наблюдения, ти ако имаш по-добра теория подкрепена с по-добри аргументи, може направо да отидеш да вземеш нобеловата награда.

20

6

преди 8 години

КАНЕЛЕНИЯ МАЙМУН ОТ БЯЛАТА КОЛИБА..ЩЕ ГО ИЗРИТАТ ,НО ТТИП ЩЕ СЪСИПЕ ЕВРОПА...ИМА ДА ПЛЮСКАМЕ ДОМАТИ, КАТО ТИКВИ,,ЯГОДИ ВОНЯЩИ НА РИБА,,И ДА МААМЕ БЕЛГИЙСКО СИНЬО *** ДОКАТО СЕ ИЗПРИЩИМ..

19

Анонимен

преди 8 години

А наш Бо.ко кво мисли по въпроса?

18

do 18

преди 8 години

До До 14. Стига с тоя ръст, смешни сте вече. Нищо в природата не расте вечно. Даже изфабрикуваха теорията на големия взрив, за да отговаря на фалшивия вечен икономически растеж

17

Анонимен

преди 8 години

Хем не знаем какво е ГМО, хем голям страх от него! Както е казал Айнщайн единственото със сигурност безкрайно нещо е човешката глупост и докато тя е водещ фактор няма как да очакваме нещо положително да се случва.

16

До 14

преди 8 години

А трябва да те интересува печалбата както на ***, така и на пульо, защото колкото повече печелят те, толкова по-висок ще е ръста на икономиката и по-висока заетост. Икономическата логика показва, че суьо и пульо или ще си оставят парите в банки, които пък ще кредитират теб, мен, други граждани и фирми или ще вложат парите с в нещо което пък ще създаде нов икономически ръст и още повече работни места.

15

Анонимен

преди 8 години

Тези думи на Ольонд са отговор на вчерашното изхвърляне на Обоно, който в прав текст заяви, че светът ще живее по правилата на СПЩ и решенията ще се взимат само и единствено във Вашингтон.

14

Анонимен

преди 8 години

Ясно е че Оланд мисли преди всичко за следващите избори, а не рационално, да не говорим като икономист. Още Адам Смит и Дейвид Рикардо доказат, че свободната търговия е мощен инструмент за глобален икономически ръст и съответно повишаване на благосъстоянието на населението, така че тук е излишно дори да спори имали смисъл от подобно търговско споразумение или не. Естествено обаче френските земеделски производители се чувстват заплашени от повишаване на конкуренцията, а те се не малък електорат.