16

мда

преди 8 години

До ДайвърМоже да сте професионалист в областта за която коментираме но това не ви прави по малко арогантен. Споделете с другите знанията си без да избивате комплекси и ще постигнете нещо още повече от досега постигнатото - ще успеете да вдъхновите хора да правят същото.

15

Симо

преди 8 години

До АтакистТренирам плуване и гмуркане и минавам 50м под водата без плавници на 10м се спускам без проблеми но правя подготовка с изравняване на на налягането пърно на 3м после на 6м иска си практика и верно стават физиологични промени с тялото но ми е добре е давам полеко

14

Анонимен

преди 8 години

Атакист, спуска се сам. Въжето е само за водач, за да не го загубят в дълбочината ако нещо се случи. То и халката, вързана за въжето, се вижда, че се движи зад него. Постижението е велико. Изисква десетки години тренировки, които водят до физиологични промени.

13

Дайвър

преди 8 години

Трубридж може и да е малко луд, ама цял свят го знае и навсякъде го посрещат като велик спортист. А вие, мишуета от 1 до 13 сте цветът на българската *** и птумбак-интелект! Само си вижте из пражненията до тук! До един! В ная държава вече мърдат само оли го френи!

12

Анонимен

преди 8 години

Този не е добре.

11

Неук далдисаджия

преди 8 години

До АТАКИСТСпуска се сам, а не с шейна . Другият рекорд е значително по-дълбок.

10

Анонимен

преди 8 години

След като прочетох коментарите разбрах, че не само новозеландеца, но и голяма част от българите не са добри с акъла. Да симпатизираш на душевно болен човек не е добра идея. Да подкрепиш такъв безумен номер ни говори добре за самия теб.

9

анонимен

преди 8 години

имаше един филм преди време посветен на един от световните рекордьори, май беше французин, ако не греша... тези хора са болни и всичко един кошмар, съсипват си здравето за незнайно защо....

8

АТАКИСТ

преди 8 години

Само да отбележа, че човека го спускат с въже, а не се гмурка сам. Има голяма разлика да се спуснеш на 122 метра от това да те спуснат на 122 метра.

7

АТАКИСТ

преди 8 години

до 8 То голяма лъжа казах да знайш!

6

наблюдаващотдалеч

преди 8 години

Това нищо не е! Бокотиквата и *** могат повече!

5

До Ристо възкрасе

преди 8 години

Плащат ли ти да политизираш всяка тема, или просто имаш умствено изоставане по рождение?И мен не ме кефят управляващите, ама вече станахте банални. Има и една тънка линия, която сте на път да я прекрачите и вместо да отвратите хората от тиквата, нарочно ще гласуват за него. Просто на инат.

4

АТАКИСТ

преди 8 години

Това граничи със Смъртта!Даже да си професионалист!Един път реших да си направя експеримент с възможностите ми.Спуснах се на 15 метра с маска и плавници.На 5-я метър ми изпукаха тъпанчетата. На 10-я натоварването в гърдите ми стана зловещо и реших на 15-я да се откажа, защото знаех, че изплуването е тройно по-мъчително от гмуркането. Дъното беше на още 5 метра някъде по-дълбоко там. Едвам излязох. Това на последната колона на моста на Шкорпиловци преди десетина години.

3

Горан

преди 8 години

Тоя направо си рискува живота...

2

мда

преди 8 години

Има и по големи дълбочини от неговата.аз се залисах да чета различните методи за фрийдайвинг. Но както каза "колегата" по долу от мен наистина е невероятно постижение аз с бутилките на гърба без да бързам ми става терсене като се гмуркам по рязко...

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя е луд. Направо не мога да разбера как за това отрицателно време е нормализирал налягането в ушите.