29

Цун Кай Хъ

преди 7 години

Много сте зле, чак ми става мъчно. За евтин бензин и малко ракия сте готови на всичко. Марешки подготвя сценария на Галевите, само че в национален мащаб. Благия но строг богатир, който с едната ръка ви бие а с другата ви гали по косъма да сте доволни. Рая, пак с робското мислене ! И ще си го изберете като нищо...20 ти блестяща мисъл такава нали се сещаш, че евтиния бензин не му е на загуба и нали се сещаш че и да беше ще си го избие по 10 като стане депутат.

28

Анонимен

преди 8 години

наи евтините лекарства в неговите аптеки тези дето го плюят и те си купуват лекарствата от там така че колкото и да хвърляте помия по него тои е единственият човек които реално е направил нещо добро за народа си ще гласувам за него а вие слушаите корумпираните политици колко лош човек бил МАРЕШКИ

27

Анонимен

преди 8 години

Такъв бил Марешки , онакъв бил , но само той прави нещо с парите си в полза на народа . Кажете ми друг като него . Защо наследника на мандраджия Банев не прави нищо , а само краде от държавата и хората , нали и той е богат . Просто никой от назначените капиталисти от БКП-БСП не го интересува друго освен собствения джоб и фолкаджийките .

26

Nobody

преди 8 години

Не, че нещо, ама това с регулацията на пазара на горива си е чист популизъм. Марешки прекрасно знае, че държавна регулация на пазара на горива автоматично ще доведе до сеч от Брюксел, понеже е простичък опит за завръщане към "плановата икономика". За останалите неща съм абсолютно съгласен.

25

реалист

преди 8 години

Във Великобритания депутатите са 260 , а в България 240. Уникална държава сме.

24

BOGDANOV

преди 8 години

POZDRAVLENIYA I PODKREPA ,S IMETO I LIZETO SI,KAM INIZIATIVATA NA GOSPODIN MARISCHKI DA ''INIZIRA REFERENDUM'',KOITO STE PODKREPA.!!! NIE BALGARITE, ,NEMOJE DA HE OTCHITAME,BLAGORODNATA GRIJA ZA ''PENSIONERI I SCHOFIORI'' OT TOVA ,KOETO PREDPRIEMA ZA NAS.!!! NYAMA''SOZIALNA PRIDOBIVKA'',KOYATO DA SE RAVNYAVA S ''TOVA NAMALENIE NA LEKARSTVATA I BENZINA""?????POJELAVAM NA g-n VESELIN MARISCHKI DA BADE PREZIDENTA NA BALGARIYA NA PREDSTOYASCHTITE IZBORI.!!!! DA GO PODKREPIM,UVAJAEMI SANARODNIZI.!!!

23

ПЕШО ЧУКА...

преди 8 години

Ако някой има интерес да ...ЛИКВИДИРА МАРЕШКИ ------ТОВА СА РУСНАЦИТЕ И "ЛУКОЙЛ"!!!!!СЪС СВОИТЕ ЦЕНИ ---МАРЕШКИ ИМ БЪРКА С НОЖ В ***....ХА,ХА,ХААААААААААААААААААААА

22

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че мутро-мафиотите от ГРОБ скоро ще го ликвидират.Дано да не съм прав.

21

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

"Марпешки и Слави били интимни..."...ха,ха,хааааааааааа ЯВНО Травестита, обича Магарешкия....!!!!

20

Гошо от почивка

преди 8 години

Абе хора.. с тия референдуми само се залъгвате... нали искахме референдум с въпрос ДА СТРОИМ ЛИ АЕЦ БЕЛЕНЕ. Получихме референдум "да продължи ли България да развива ядрената си енергетика"... на Слави от 7 въпроса му махнаха 4, 2 от съществувсащите спорят дали да ги пуснат и най-изгодния "задължително гласуване" всеки един депутат се застъпи за него.

19

ЕСТЕСТВЕНО Е ....

преди 8 години

Марешки , не знам къв е ---НО, ИСКАНИЯТА МУ СА РЕАЛНИ И ИЗПЪЛНИМИ!!ОСВЕН ТОВА -----ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА , САМ...... Я ДОКАЗА НА ПРАКТИКА!!КАК ДА НЕ ГЛАСУВАШ ЗА НЕГО...??!!!

18

Алекс

преди 8 години

Не че това което прави Марешки не е добро за хората като цяло, (и го подкрепям с две ръце) ама както си говорихме с един приятел -"тоя да не е безсмъртен?". Обикновено като разбърка някой статуквото в милата ни татковина, му режат ръчичките. Инак ако наистина успее да прокара подобен референдум, ще е направо супер. Но както викат римляните -"А дано ама на дали"

17

ined

преди 8 години

На малка България не и трябват повече от 50 депутата ( максимум 60)

16

Анонимен

преди 8 години

Поредният "спасител" на България!За чий му е да се занимава с политика,при положение че има триста и кусур аптеки и не знам си колко си бензиностанции!А,забравих....за да ни оправи:)))

15

руми

преди 8 години

Абе защо нито един не внесе въпрос за ЛЕГИТИМНОСТТА в България на разни нпо-та и по-специално БХК , една антибългарска и опасна организация ??????

14

Анонимен

преди 8 години

Samo mareshki shte ni opravi bih glasuval zanego

13

Анонимен

преди 8 години

Оставете личността на Марешки и се концентрирайте върху съдържанието на въпросите - те са разумни и важни за обикновените хора. Аз ще гласувам!

12

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ДГД , Учиндолския травестит!КАТО ИСКА "ШОУ в ПОЛИТИКАТА" ......МАРЕШКИ , ШЕ МУ ГО НАПРАВИ ----И ТО, ИСТИНСКО!!ХЕМ---ПО , НОТИ...ха,ха,хаааааааааааа....!!)!

11

БРАВО МАРЕШКИ!

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!!!ОТЛИЧНО ФОРМУЛИРАНИ ИСКАНИЯ ЗА РЕФЕРЕНДУМА!!!!ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ---"ЗА"!!!!!!!

10

do 6

преди 8 години

samo s akal ne stava moi 4ovek ,nali ba6tata na Benkovski go gotvel za targovec i toi mu kazal ot men targovec ne stava imam edin nedostatak ne moga da laja