Козунаци ли? Лъжа и шмекерлък от родните "производители", украсяващи с помпозна реклама жалките си продукти, надули цените с измислени качества на великденския сладкиш. И се отричаш завинаги от "българското". Поне аз. "Реномирана" фурна "от 1912 г." на бул. "Хр. Ботев" ден преди Великден, ни ограби с 12 лв за 2 "истински козунака", оказали се глетави, без помен от яйце, ронливи като стар царевичен хляб, кората - дебела 0.5 см., непомазан, без аромат, с жълта боя. Е, няма да търсим "българското"
В ЧалГето винаги яйцата и агнешкото са най-скъпи на Великден, рибата на Никулден, Свинското за Коледа, цветята за 8-ми Март..........
Скъпо или не – агнета и козунаци да има!