33

Анонимен

преди 8 години

Брей!. Като гледам снимката нещо не се връзва с евроатлантическата пропаганда. Толкова чисто, подредено, модерни здания........

32

Анонимен

преди 8 години

И нашите русофилчета са така, всяка сряда и събота на партийни събрания за опорни точки. Разликата е че те не работят.

31

до 29

преди 8 години

В съвременния свят технологични гиганти като сименс или самсунг не разчитат на собствените си ресурси, какво остава за заводите в КНДР. Дали и там не чакат компютрите както едно време ние хладилниците ???

30

ааааа!

преди 8 години

Ужас , на кадрите от столицата ПХЕНЯН се виждат КОРЕЙЦИ , А НЕ КАТО НА КАДРИТЕ ОТ РЕПОРТАЖИТЕ ОТ СТОЛИЦИТЕ НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ И ДЕМОКТАТИЧНИ ДЪРЖАВИ САМО ТЪЛПИ ОТ МЛАДИ АРАБИ И БУРКИ ВСЕ ЕДНО СИ В САУДИТСКА АРАБИЯ.САМО ОТ ТОЗИ ФАКТ ТИ СТАВА ЯСНО , ЧЕ ТОВА СТРАНА С ЗЛОКОБЕН ЧОВЕКОАРАБОНЕНАВИСТЕН РЕЖИМ .

29

ааааа!

преди 8 години

Е да основната цел на ислямска държава е да завладее КНДР и да използва за атентати тяхното ядрено оръжие но ИМ Е ТРУДНО ДА СИ ОРГАНИЗИРАТ КОМУНОСТИЧЕСКО ДЖИХАДИСТКО ТЕРОРИСТИЧНА КЛЕТКА . ОТ ЕВРОКОМИСИЯТА В БРЮКСЕЛ НЕ МОГАТ ДА ОСИГУРЯТ НА ТЕРОРИСТИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИНСТИТУЦИОНАЛЕН И ПОЛИЦЕИСКИ ЧАДЪР В КНДР ЗА ДА ИМ УДАРЯТ ЛЕТИЩЕТО И МЕТРОТО В ПХЕНЯН. КОЛКО СА НЕЩАСТНИ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ , ЧЕ НЯМАТ ДЕМОКРАЦИЯ МИГРАНТИ И ДАЖЕ И ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ КАТО В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ ГОРКИТЕ!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Благодаря за отговорите. На летището ще ме чака преводачка и още някакъв асистент. Не знам за какво ще ми асистира, но са ми го дали. Иначе са уредени престоите, но не ми казаха в кой хотел. Хотелите им имат ли румсървиз и телевизия или поне кабелен интернет. По принцип отивам да договоря няколко машини.

27

KOREACELL

преди 8 години

5000 безплатни минути към вожда Ким Чен Ир и 10 мин. към приятели.Неограничен интернет трафик с 3Г към видеоклиповете в KimTube със слова на вожда.След като прехвърлите 5000 МБ скоростта на интернета пада на 64кбпс. Ако все пак продължавате да точите нет ще бъдете застрелян лично от Вожда защото му намалявате скоростта и порнофилмите му засичат докато той плюска и пърди.

26

Професор

преди 8 години

Технически не са назад. Произвеждат си всичко. Компютри, смартфони, автомобили. Малко некачествени но за държава с население колкото Румъния е много. Но пуст комунизъм. Всичко е забранено за простосмъртните.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 26Ой завалата. Проблема не е дали ще ти върнат телефона. Проблема е дали ТИ ще се върнеш.

24

Професор

преди 8 години

Ще ти го върнат.

23

Анонимен

преди 8 години

Професоре, а ще ми го върнат ли на излизане или да вземам нокията с фенерче? За интернет явно няма смисъл да питам.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Дааааааааааааааааааааааааааа, по водомера!

21

Анонимен

преди 8 години

Отивам на командировка. Как ще докладвам на шефа? Поне телеграма има ли от къде да му пратя?

20

Професор

преди 8 години

до 21Дори и да имаш роуминг телефонът ти ще бъде отнет като пристигнеш там. Така, че няма смисъл.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21ами питай си оператора. ако не знае питай руското посолство. предполагам, че отиваш в КНДР за доставка на свръх модерни чипове:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли как се казва севернокорейският мобилен оператор? Само един ли е или има няколко? Питам защото ми предстои пътуване и не знам дали моят оператор има сключен договор за роуминг.

17

Анонимен

преди 8 години

От няколко дена там са забранени погребенията. Представям си каква смрад се носи. Предполагам, че на конгреса вожда пак ще ги разреши и ще са му вечно признателни за поредната "благинка" осигурена лично от него.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17"Гемията" която ще акостира в Куба е "само" три пъти по-голяма от единствения руски самолетоносач който благодарение на Бога още не е потънал.

15

Анонимен

преди 8 години

АЛЪШ ВЕРИШ С КИТАЙЧЕТАТА,ЧЕ НЯМАШЕ ЛИ ТАМ ПО 5 МЕТРА ТЕЛЕНИ МРЕЖИ С КАРТЕЧАРСКИ ГНЕЗДА НА ВСЕКИ 100 МЕТРА,АБЕ СОРОСЧЕТА НЯМА ЛИ С КАКВО ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ,Я ВИЖТЕ ПЪРВАТА ГЕМИЯ ОТ КРАВАРИСТАН КАК АКОСТИРА В КУБА ВСЕ ПАК Е УСПЕХ ЗА ВАС,И НАДЕЖДА ДА Я ПРЕВЗЕМЕТЕ,АМА ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВА КАСТРО ДА ГО ЦУНКАТЕ.

14

Анонимен

преди 8 години

Аз не знам какво ще ни обяснят русофилчетата,но знам обясненията на 40 годишни българофил чета,които рано сутрин ровят в контейнерите за *** и търсят по улиците някой по-голям фас.Наричат Средновековието черна дупка,а 21 век е бял като като сибирски сняг.И едното и другото не е вярно.